la 185 km/h .. tronson A2 Fetesti-Cernavoda (probabil singura shusea buna din tara unde la viteza aia nu se simte nimika)
a consumul se vede in poza

mihai ...vezi poate ai picioru prea greu !mihaysmen scrie:misto sa ajungi pana la fetesti fara sa se duca nici o linie la benzina si sa ai autonomie de 940 km eu n`am avut niciodata autonomia aia![]()
mituc scrie:(mers lejer inseamna ca "claxonul de pe scaunul pasagerului nu s-a declansat niciodata").
Era vreun test si pentru motorina pe siteul ala?Shadow scrie:Cam ciudata suma asta la care a ajuns masina ta, pt ca este cam mare pt o masina de 110 Cp.
Eu cu 1.6Hdi, care cel putin pe hartie prinde putin mai mult decat benzina (cu 1-2 km parca), nu am reusit sa trec de 204-205 km/h, bineinteles, asa cum s-a mai zis, sunt f multi factori care pot intervenii aici.
P.S.: Nu mai bagati porcarii de genul OMV 100, uitati un test facut de niste baieti de la Honda:
Primele 3 trepte in patinaj artistic le duci cu foarte multe masini peste 65 CP cu plecare violenta de pe loc, dar cand dai a patra ai mare noroc dc nu ti se opreste, tu practic stand pe loc. Cu C4 nu am cum sa fac asta din cauza ESP. Ma bazez pe faptul ca pe ud, la 6-7 grade afara, cu cauciucuri de vara la a patra peste 2500 din mers imi rupe aderenta.mituc scrie:Odata rupta aderenta, daca schimbi treptele suficient de rapid ajungi si la multi kmph in timp ce masina se deplaseaza cu maxim 50. Asta iarna pe la 50Kmph intr-a treia am accelerat brusc, fiind polei (deci polei, nu zapada) a rupt aderenta destul de repede, pe la 55 cred, la 105 I-am dat a 4-a si m-am dus pina la 115 (nu am avut tupeu sa dau mai mult pentru ca claxonul de pe scaunul pasagerului a inceput sa faca precum o sirena de incendiu + ca mai erau si masini si oameni pe la vreo 150m in fata, iar de volan trebuia sa trag in toate partile, cred ma ajuta si faptul ca masina se ghida pe sinele de tramvai). Am luat piciorul de pe acceleratie si s-a simtit clar frina de motor de pe la 70 in jos (semn ca pe acolo avea masina de fapt).
Iar de dus masina pina aproape de limitare in treapta 2 cind ea de fapt merge cu vreo 18-20Kmph e foarte simplu de facut.
E posibil sa mearga treaba asta numai la berline insa, si Desee tot belina avind. Am auzit si eu ca coupe-urile au niste probleme de stabilitate, ies spre exterior in curbe, subvireaza in timp ce berlinele sint neutre sau supraviratoare in fix aceleasi conditii, etc.

Aloooooo....da si cine are 122 de naravasi...commandorsteel scrie:moooama v-am spart pe toti
autobuzu meu a prins azi 207 km/hin viteza a 6-a... super tare, dar faza cea mai meseriasa e ca ... masina statea pe loc
![]()
m-a surprins si pe mine ce viteza a prins (fara gluma).pacat ca nu am facut o poza ceva, de fapt nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva ptr ca eram prea fascinat