Viteza maxima atinsa cu C4

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

hmm

Mesaj de Mr_kokaa »

eu am atins cu C4 al meu (1.4 benzina)
la 185 km/h .. tronson A2 Fetesti-Cernavoda (probabil singura shusea buna din tara unde la viteza aia nu se simte nimika)
a consumul se vede in poza

Imagine
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

misto sa ajungi pana la fetesti fara sa se duca nici o linie la benzina si sa ai autonomie de 940 km eu n`am avut niciodata autonomia aia :twisted: :twisted:
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

stai linistit ... consumul pe aproape 500km dus-intors a fost 6.6 la 100km
am alimentat in Fetesti de aia aveam autonomia aia ..

Imagine
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Muaaa....n-ai parfumaci de bord :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

ha

Glade ul e mai bun ...decit alleeaa
1
si 2
in C4 la mine nu s a aprins nici o tigara

blea
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

mihaysmen scrie:misto sa ajungi pana la fetesti fara sa se duca nici o linie la benzina si sa ai autonomie de 940 km eu n`am avut niciodata autonomia aia :twisted: :twisted:
mihai ...vezi poate ai picioru prea greu !
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu pe bune eu cu 1.6 i autonomie mai mare de 600 km nu am vazut si o umplu de obicei pana in buza
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

In oras cea mai mare autonomie pe care am vazut-o a fost 720km, de obicei vad intre 480 si 640. In afara la mers lejer am avut si 900 (mers lejer inseamna ca "claxonul de pe scaunul pasagerului nu s-a declansat niciodata").
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

mituc scrie:(mers lejer inseamna ca "claxonul de pe scaunul pasagerului nu s-a declansat niciodata").
:P :D ha ha ... si tu ai cloxon special ... :lol:
am si eu unu .. da la test .. era plecat din oras
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

am avut eu autonomie 920 (am poza), dar in coloana undeva prin comarnic, logic dupa ce s-a descongestionat.... :lol:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Shadow scrie:Cam ciudata suma asta la care a ajuns masina ta, pt ca este cam mare pt o masina de 110 Cp.
Eu cu 1.6Hdi, care cel putin pe hartie prinde putin mai mult decat benzina (cu 1-2 km parca), nu am reusit sa trec de 204-205 km/h, bineinteles, asa cum s-a mai zis, sunt f multi factori care pot intervenii aici.

P.S.: Nu mai bagati porcarii de genul OMV 100, uitati un test facut de niste baieti de la Honda:

Imagine
Era vreun test si pentru motorina pe siteul ala? :D Momentan am tractoras deci m-ar interesa unul pentru motorina.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

mituc scrie:Odata rupta aderenta, daca schimbi treptele suficient de rapid ajungi si la multi kmph in timp ce masina se deplaseaza cu maxim 50. Asta iarna pe la 50Kmph intr-a treia am accelerat brusc, fiind polei (deci polei, nu zapada) a rupt aderenta destul de repede, pe la 55 cred, la 105 I-am dat a 4-a si m-am dus pina la 115 (nu am avut tupeu sa dau mai mult pentru ca claxonul de pe scaunul pasagerului a inceput sa faca precum o sirena de incendiu + ca mai erau si masini si oameni pe la vreo 150m in fata, iar de volan trebuia sa trag in toate partile, cred ma ajuta si faptul ca masina se ghida pe sinele de tramvai). Am luat piciorul de pe acceleratie si s-a simtit clar frina de motor de pe la 70 in jos (semn ca pe acolo avea masina de fapt).
Iar de dus masina pina aproape de limitare in treapta 2 cind ea de fapt merge cu vreo 18-20Kmph e foarte simplu de facut.

E posibil sa mearga treaba asta numai la berline insa, si Desee tot belina avind. Am auzit si eu ca coupe-urile au niste probleme de stabilitate, ies spre exterior in curbe, subvireaza in timp ce berlinele sint neutre sau supraviratoare in fix aceleasi conditii, etc.
Primele 3 trepte in patinaj artistic le duci cu foarte multe masini peste 65 CP cu plecare violenta de pe loc, dar cand dai a patra ai mare noroc dc nu ti se opreste, tu practic stand pe loc. Cu C4 nu am cum sa fac asta din cauza ESP. Ma bazez pe faptul ca pe ud, la 6-7 grade afara, cu cauciucuri de vara la a patra peste 2500 din mers imi rupe aderenta.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

moooama v-am spart pe toti :lol:

autobuzu meu a prins azi 207 km/h :shock: in viteza a 6-a... super tare, dar faza cea mai meseriasa e ca ... masina statea pe loc :wink:

m-a surprins si pe mine ce viteza a prins (fara gluma).pacat ca nu am facut o poza ceva, de fapt nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva ptr ca eram prea fascinat :oops:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Era suspendata? Pe vreun banc ceva?
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

commandorsteel scrie:moooama v-am spart pe toti :lol:

autobuzu meu a prins azi 207 km/h :shock: in viteza a 6-a... super tare, dar faza cea mai meseriasa e ca ... masina statea pe loc :wink:

m-a surprins si pe mine ce viteza a prins (fara gluma).pacat ca nu am facut o poza ceva, de fapt nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva ptr ca eram prea fascinat :oops:
Aloooooo....da si cine are 122 de naravasi... :lol: :lol: :lol:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”