nici eu nu inteleg. eu nu am reusit sa dau nici un brat jos nici dupa fata nici dupa spate, chiar un sfat cum sa dau stergatorul fata stanga jos ca sa imi trag si eu firul la subwoofer?( am incercat cu spray degripant sm tras de el cat am putut) scz de off topicAiurica scrie:ps...nu stiu cum naiba il fura astia da eu ca sa il scot a trebuit sa il distrug.....
GRATIS, MOCA, adica fara bani
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
Re: GRATIS, MOCA, adica fara bani
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
lasi piulita in varful surubului ca sa lovesti usor cu ciocanul in ea( sa nu strici filetul) apoi cu mana cealalta tragi de brat!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
...cu capota ridicata
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Bratul spate se fura extrem de usor, cu toate plasticele, dar fara conul ce vine prins pe motoras. In 5 secunde am plecat cu el, dar nu descriu aici cum se face sa nu dau idei cui nu trebuie. Alea de pe fata si cel de pe sapate daca vrei sa le scoti de pe tija si sint intepenite cu presa le scoti. Poate o fi si alta metoda, dar eu nu o stiu.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
am un mp3 player d-ala in forma de stick, 2g, se baga direct in usb deci, fara cabluri. l-am prins la o oferta in carefura, vreo 30 de lei, da' cum am copiat ceva pe el, cum a crapat. a stat vreo 5 luni degeaba, pana azi dimineata, cand neavand somn, m-am decis sa ma documentez nitel si sa-l repar. am reusit, da' chiar n-am ce sa fac cu el si mi-e aiurea sa cer bani pe asa ceva, ca nu's bisnitar sa-mi vand si firele de par.
mi-ar placea sa-l ia cineva care chiar are ce face cu el, da' nah, cine n-are mp3 player in 2010... poate ptr odrasla? ii zice INTEX RAMBO MP3, da' de fapt creca e noname chinezesc, ca n-am gasit nimic, nicaieri despre el.
pot sa-i ofer si castile originale, da's niste mizerii, si cu niste casti mai de doamne ajuta (de macar 30 de lei) se poate obtine u auditie aproape decenta. are si egalizator, etc
mi-ar placea sa-l ia cineva care chiar are ce face cu el, da' nah, cine n-are mp3 player in 2010... poate ptr odrasla? ii zice INTEX RAMBO MP3, da' de fapt creca e noname chinezesc, ca n-am gasit nimic, nicaieri despre el.
pot sa-i ofer si castile originale, da's niste mizerii, si cu niste casti mai de doamne ajuta (de macar 30 de lei) se poate obtine u auditie aproape decenta. are si egalizator, etc
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
pe mine unul m-ar interesa daca zici ca l-ai reparat si merge ok acum ... arunca-l in masina si poate ne aducem aminte de el pe la intalniri ... daca nu-l mariti pana atunci ...
multam frumos
multam frumos
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- chainsaw
da, acum merge perfect ... are si agenda telefonica
ok, te tin minte

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
am si eu nevoie de 2 difuzoare de fata daca mai are cineva ca sa le pun pe cele de pe fata ale mele pe spate ca sunt cam obosite si cele primite de la un "cinevaa" darnic sa le pun pe fata
aa si ca sa nu zica lumea ca doar cer si nu dau nimic
cei cu problema cu stergatoare intepenite ii pot ajuta am avut si eu aceeasi problemaa si mi am facut o presa speciala pentru stergatoare deci cei care vor sa i helpuiesc sa-mi zica!!!
aa si ca sa nu zica lumea ca doar cer si nu dau nimic
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp 

BEEP!BEEP!

BEEP!BEEP!- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
intru si eu cu ceva de dat
brb
1/2 l de ulei
1l apa distilata
1l antigel
brb
1/2 l de ulei
1l apa distilata
1l antigel
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
am si eu nevoie de un far de c4, daca are cineva aruncat prin garaj/balcon/portbagaj si nu mai are ce face cu el.
- chainsaw
am io unu', da' e terminat ... ai nevoie de ceva din el? motorasu' de exemplu cred ca e bun, si "sticla" din fata (care am inteles ca e imposibil de etansat inapoi daca o dai jos) e de asemenea in stare ok ... in rest e useless, eu voiam sa mi-l fac lampa de birou

- Mr_kokaa
- Maniac
mai strig inca odat`
:de dat
1/2 l de ulei
1l apa distilata
1l antigel
:de dat
1/2 l de ulei
1l apa distilata
1l antigel
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
tine-le si poate le iau eu cand apari la vreo intalnire 
- Mr_kokaa
- Maniac
stau acasa in cutie
ma anunti ...
ma anunti ...