My Awesome C5 2.0HDI Exclusive
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: My Awesome C5 2.0HDI Exclusive
E de la themele tale:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Nu e. Faza e ca senzorul de temp nu-mi mergea deloc (aparea liniute) dar decand a dat frigul mai mare a inebunit de tot. Ba arata 60 ba 18 ba 1 grad... puii mei.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Am observat o noua chestiune la masina. Cand deschizi usa din telecomanda se lasa masina de bot in jos, probabil sa intre pensionarul mai usor la volan
apoi cand pui contactul se ridica la loc :ugeek:
Dar totul se intampla foarte discret si e chiar greu de observat.
Nebuni mai sunt frantuzoii astia
Mai naspa e daca ai masina parcata cu botul razant de o bordura ca atunci cand o deschizi face poc in bordura
Sent from my GT-I9300
Dar totul se intampla foarte discret si e chiar greu de observat.
Nebuni mai sunt frantuzoii astia
Mai naspa e daca ai masina parcata cu botul razant de o bordura ca atunci cand o deschizi face poc in bordura
Sent from my GT-I9300
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Esti sigur ca e normal?
Eu nu am mai auzit de asta pana acum, si pare ciudat sa nu se fi laudat ei cu smecheria asta
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Iti fac maine un clip sa vezi
Nu stiu cat de normal el, pur si simplu asa face.
Deschizi usa se lasa de bot, nu mult, nu stiu, sa zicem 2cm, apoi pui contactul si se ridica la loc
Cauta si tu ca tu sti pe unde. Poate e o functie ceva... nu stiu... pentru handicapati
Deschizi usa se lasa de bot, nu mult, nu stiu, sa zicem 2cm, apoi pui contactul si se ridica la loc
Cauta si tu ca tu sti pe unde. Poate e o functie ceva... nu stiu... pentru handicapati
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
O sa l intreb pe Mugurel el tre sa stie. O fi ceva ascuns cine stie..eu unul nu am mai auzit pana acum
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
de cand a aparul masina asta (C5-ul asta nou) mi am spus ca e super fita masina 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
si la mine este la fel, dar pe spate: cand deschizi hayonul, masina se lasa ca sa poti pune bagajele mai usor.catalin4u24 scrie: Deschizi usa se lasa de bot, nu mult, nu stiu, sa zicem 2cm, apoi pui contactul si se ridica la loc![]()
este o functie care se activeaza/dezactiveaza din lexia.
ia citeste prin carte, ca sigur scrie ceva
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Deci ne-am lamurit, chiar este o functie a masinii
Hai sa va impartasesc intamplarea mea cu asigurarea ca e de ras.
Intr-o zi primesc mail de la firma de asigurari la care am masina asigurata cum ca mi-a fost anulata asigurarea pe baza faptului ca am adus un document fraudulos, fals, care mi-a folosit ca o reducere din plata asigurarii si ca asigurarea este anulata incepand cu data incheierii, deci de acum 4 luni.
Documentul nu este altceva decat o hartie emisa de catre Asirom care atesta faptul ca pe perioada cat am avut asigurarea la ei n-am avut incidente. Document inregistrat si emis de catre Asirom.
Acum ce s-a intamplat: Cei de la asigurari din UK au sunat in Ro la Asirom sa verifice autenticitatea documentului iar cei de la Asirom Ro au spus ca n-au auzit de mine si ca documentul nu este emis de ei
. Fapt care a condus la anularea asigurarii mele din UK.
Bineinteles ca am luat foc ai am inceput cu telefoane si emailuri peste tot
doar platisem pana acum deja vreo 600 de lire la asigurare...
Am reusit sa dau de un manager pe la Asirom Ploiesti si i-am spus la tel ca daca nu ia legatura cu astia din UK sa rezolve neintelegerea ii dau in judecata si le cer nu numai banii platiti pana acum dar si pagubele morale pentru ca nu mai dorm noaptea din cauza cosmarurilor
In final s-a rezolvat, aia i-au contactat p-astia, astia mi-au dat banii inapoi, eu mi-am facut asigurare la alta companie si ... happy ending.
Tot eu am castigat cel mai mult pt ca m-am folosit 4 luni de masina si mi-am luat si banii inapoi de la asigurare
. Idioti...
Hai sa va impartasesc intamplarea mea cu asigurarea ca e de ras.
Intr-o zi primesc mail de la firma de asigurari la care am masina asigurata cum ca mi-a fost anulata asigurarea pe baza faptului ca am adus un document fraudulos, fals, care mi-a folosit ca o reducere din plata asigurarii si ca asigurarea este anulata incepand cu data incheierii, deci de acum 4 luni.
Documentul nu este altceva decat o hartie emisa de catre Asirom care atesta faptul ca pe perioada cat am avut asigurarea la ei n-am avut incidente. Document inregistrat si emis de catre Asirom.
Acum ce s-a intamplat: Cei de la asigurari din UK au sunat in Ro la Asirom sa verifice autenticitatea documentului iar cei de la Asirom Ro au spus ca n-au auzit de mine si ca documentul nu este emis de ei
Bineinteles ca am luat foc ai am inceput cu telefoane si emailuri peste tot
Am reusit sa dau de un manager pe la Asirom Ploiesti si i-am spus la tel ca daca nu ia legatura cu astia din UK sa rezolve neintelegerea ii dau in judecata si le cer nu numai banii platiti pana acum dar si pagubele morale pentru ca nu mai dorm noaptea din cauza cosmarurilor
In final s-a rezolvat, aia i-au contactat p-astia, astia mi-au dat banii inapoi, eu mi-am facut asigurare la alta companie si ... happy ending.
Tot eu am castigat cel mai mult pt ca m-am folosit 4 luni de masina si mi-am luat si banii inapoi de la asigurare
- commandorsteel
- PowerSteel
bine ca nu ai avut vreo dauna ceva...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Si daca aveam tot ma despagubeau mai. Pana la 15 ian cand am primit mail de la ei eu am fost asigurat cu acte in regula si oricum la o adica luam legatura cu Asiromul sa-i contacteze p-astia si sa le confirme autenticitatea documentului. Deci nu ramaneam eu in pom orice ar fi fost... 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Se apropie revizia.
Ma uit pe fisele de intretinere ale masinii si ma apuca teama ca vad ca are 170k la bord si in afara de ulei, filtre, discuri si placute nu s-a schimbat nimic la masina asta.
Deja pe spate am niste zgomote ciudate, probabil amortizoarele, cauciucurile pe spate trebuiesc inlocuite, senzorul de temperatura exterioara e razna... si cam atat.
Vine si MOT-ul (inspectia tehnica), deci ma pregatesc de bagat mana in buzunar
Oricum, una peste alta sunt la fel de incantat de masina asta ca in prima zi cand am cumparat-o si stiu ca va mai sta la mine mult timp de acum incolo.
C5 ftw!
Ma uit pe fisele de intretinere ale masinii si ma apuca teama ca vad ca are 170k la bord si in afara de ulei, filtre, discuri si placute nu s-a schimbat nimic la masina asta.
Deja pe spate am niste zgomote ciudate, probabil amortizoarele, cauciucurile pe spate trebuiesc inlocuite, senzorul de temperatura exterioara e razna... si cam atat.
Vine si MOT-ul (inspectia tehnica), deci ma pregatesc de bagat mana in buzunar
Oricum, una peste alta sunt la fel de incantat de masina asta ca in prima zi cand am cumparat-o si stiu ca va mai sta la mine mult timp de acum incolo.
C5 ftw!
- commandorsteel
- PowerSteel
sigur ai amortizoare la conserva? 

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Ce intrebare pui si tu Stefane 
- commandorsteel
- PowerSteel
uite ca nu am fost atent la conserva mea daca are....
ma gandesc, ca in cazul pernelor....nu-i mai trebuie amortizoare
dar... vb ta, s-ar putea sa aiba...
dati cate o bere amandoi
ma gandesc, ca in cazul pernelor....nu-i mai trebuie amortizoare
dar... vb ta, s-ar putea sa aiba...
dati cate o bere amandoi