Offtopic Room !
- eduardo_didi
- Edi Talent
Re: Offtopic Room !
daca nu era marcat cu vopsea de la cei de la adp da aveai o sansa sa zici ca e trotuar si isi lua o amenda doua, acu daca au marcat aia locurile si se plateste chiar nu mai ai ce sa-i faci, e clar ca omu a vb cu aia la adp si au venit sa ii marcheze sa fie legal tot.
cu toate astea locul este platit pt intervalul 20-8 parca astea sunt orele in restul orelor are voie sa parcheze oricine chiar daca e cu plata pt ca e locul lui doar intre orele respective
daca parchezi pe locul lui intre orele respective poti sa-ti iei amenda de la comunitari si sa iti ridice si masina
cu toate astea locul este platit pt intervalul 20-8 parca astea sunt orele in restul orelor are voie sa parcheze oricine chiar daca e cu plata pt ca e locul lui doar intre orele respective
daca parchezi pe locul lui intre orele respective poti sa-ti iei amenda de la comunitari si sa iti ridice si masina
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
sincer nu cred!
iti dai seama ca faci o reclamatie exact la cei care au aprobat acest lucru...
traim in Romania si ne ocupa tot timpul.....
mai bine iesi undeva in weekend si te relaxezi.....
iti dai seama ca faci o reclamatie exact la cei care au aprobat acest lucru...
traim in Romania si ne ocupa tot timpul.....
mai bine iesi undeva in weekend si te relaxezi.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Chainsaw, vrei si ai timp sa ii faci o figura frumoasa vecinului tau?
Ataca autorizatia de parcare. Motivul este simplu: cererea de loc de parcare trebuie sa fie ulterioara datei la care s-a dat hotararea prin care se s-au facut acele locuri de parcare. Desigur daca ai timp de cercetat poti sa vezi in ce baza se transforma un trotuar in carosabil, dar atunci nu isi mai ia nimeni loc acolo, cel putin pana nu se fac lucrurile ca la carte
Ataca autorizatia de parcare. Motivul este simplu: cererea de loc de parcare trebuie sa fie ulterioara datei la care s-a dat hotararea prin care se s-au facut acele locuri de parcare. Desigur daca ai timp de cercetat poti sa vezi in ce baza se transforma un trotuar in carosabil, dar atunci nu isi mai ia nimeni loc acolo, cel putin pana nu se fac lucrurile ca la carte
- eduardo_didi
- Edi Talent
bai psh tu esti pericol tre sa te tinem aproape 
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
eh, unii oameni au obtinut locurile "fabricate" legal si corect. pe trotuarul ala oricum mereu se parcheaza, si e in spatele blocului, eu ziceam doar cum sta situatia teoretic. as vrea sa gasesc vreo poza ceva cu "nu parcati"ul pus pe gard cand nu era niciun loc platit pe-acolo, si sa-i intreb pe aia la adp "cum dumnezeu ii puteti da ASTUIA loc?"... dar ma stresez degeaba, si nu-i frumos sa-i faci altuia rau chiar de-o merita cu varf si indesat, mai ales atunci cand tu nu obtii nimic din asta oricum. dar mi-a ridicat sangele la cap paradoxul situatiei.
strategia cea mai buna, legala, referitor la locurile de parcare: la o zi dupa ultima zi in care se pot plati locrile pe un an, la prima ora, va infiintati la sediul adp din sectorul vostru si cereti un loc spre inchiriere
strategia cea mai buna, legala, referitor la locurile de parcare: la o zi dupa ultima zi in care se pot plati locrile pe un an, la prima ora, va infiintati la sediul adp din sectorul vostru si cereti un loc spre inchiriere
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Asteapta-l sa-si monteze "T". Si fa reclamatie la ADP si la comunitari. In mod normal, il paste o ditamai amenda, plus riscul de a pierde locul.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
ce ziceti de un sistem complet centralizat de semaforizare, care sa aiba urmatoarele functii principale:
1. sa fie niste senzori pusi in asfalt, sau pe niste stalpi, care sa masoare "debitul" de trafic. unde e coloana mai mare, sa tina verde mai mult. in momentul care cealalta coloana devine la randul ei prea mare (mare mare decat un X prestabilit in functie de zi, ora, chestii), sa se inverseze situatia, adica aceasta sa primeasca verde mai mult. si tot asa
2. camere in toate intersectiile problematice din bucuresti, si cum il vezi pe unu ca trece pe rosu sa blocheaza intersectia (si asta se poate face automat, tot pe baza de senzori), print direct la poza cu numarul de inmatriculare, si send (+ proces verbal) acasa.
la astea se adauga punerea de verde intermitent in aproape toate intersectiile, ptr facut dreapta, punerea pe galben intermitent a aproape tuturor semafoarelor de la 12 noaptea incolo si eliminarea stopurilor IMBECILE gen alea care's doar ptr pietoni, ale caror existenta se datoreaza exlusiv contractelor cu firme ce instaleaza semafoare incheiate cu diversi primari de calitate pe care i-a avut bucurestiul.
pluuuuus eliminarea ideii IDIOATE de sens giratoriu CU STOPURI sau cu cedeaza trecerea in mijlocu' lui ...
eu zic ca cu ideile astea s-ar sta de doua ori mai putin in trafic. fac rost de-o schema ptr panoul de comanda al unui semafor, chiar am si un semafor in casa, vorbesc cu oameni de la electronica, si ne'apucam de program, in vara
1. sa fie niste senzori pusi in asfalt, sau pe niste stalpi, care sa masoare "debitul" de trafic. unde e coloana mai mare, sa tina verde mai mult. in momentul care cealalta coloana devine la randul ei prea mare (mare mare decat un X prestabilit in functie de zi, ora, chestii), sa se inverseze situatia, adica aceasta sa primeasca verde mai mult. si tot asa
2. camere in toate intersectiile problematice din bucuresti, si cum il vezi pe unu ca trece pe rosu sa blocheaza intersectia (si asta se poate face automat, tot pe baza de senzori), print direct la poza cu numarul de inmatriculare, si send (+ proces verbal) acasa.
la astea se adauga punerea de verde intermitent in aproape toate intersectiile, ptr facut dreapta, punerea pe galben intermitent a aproape tuturor semafoarelor de la 12 noaptea incolo si eliminarea stopurilor IMBECILE gen alea care's doar ptr pietoni, ale caror existenta se datoreaza exlusiv contractelor cu firme ce instaleaza semafoare incheiate cu diversi primari de calitate pe care i-a avut bucurestiul.
pluuuuus eliminarea ideii IDIOATE de sens giratoriu CU STOPURI sau cu cedeaza trecerea in mijlocu' lui ...
eu zic ca cu ideile astea s-ar sta de doua ori mai putin in trafic. fac rost de-o schema ptr panoul de comanda al unui semafor, chiar am si un semafor in casa, vorbesc cu oameni de la electronica, si ne'apucam de program, in vara
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- Mihay
- Supermoderator
pai daca n`ai observat sunt din ce in ce mai multe camere de filmat. aproape inainte de orice intersectie sau imediat dupa sunt bucle inductive ca la Big Brotheru` de pe DN1...deci ceva clocesc ei.
Cu semafoarele pe intermitent noapte eu unul n`as fi de acord, pentru ca cei care ar trebuie sa se opreasca sau sa cedeze trecerea n-ar mai incetini aproape deloc...si nici cu toate la dreapta verde intermitent nu prea sunt de acord pentru ca acel semafor inseamna CA POTI face Dreapta daca e liber nu ca ESTI OBLIGAT sa faci dreapta ca daca nu te claxoneaza vreun meltean de la 200 m din spate...
Oricum n-ai tu pile sa obtii vreun contract cu primaria asa ca bea o bere mai bine
Cu semafoarele pe intermitent noapte eu unul n`as fi de acord, pentru ca cei care ar trebuie sa se opreasca sau sa cedeze trecerea n-ar mai incetini aproape deloc...si nici cu toate la dreapta verde intermitent nu prea sunt de acord pentru ca acel semafor inseamna CA POTI face Dreapta daca e liber nu ca ESTI OBLIGAT sa faci dreapta ca daca nu te claxoneaza vreun meltean de la 200 m din spate...
Oricum n-ai tu pile sa obtii vreun contract cu primaria asa ca bea o bere mai bine
- eduardo_didi
- Edi Talent
deci eu cred ca exista ceva de gen in bucuresti nu stiu daca ati vazut da eu cu mihai mereu ne uitam in asfalt sunt gramezi de senzori si parca am auzit ceva ca au facut ceva computerizat in buc experimental cu semafoarele nu stiu sigur nu ma injurati
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
cum pot sa resetez si io chestia aia cu 9999 km ? la computer`u de bord... si sa refaca consumu ?
C4
C200K
C200K
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Tii apasat butonul din capatul manetei de la stergatoare citeva secunde (pina apare din nou 0 in sectiunea in care ai nevoie in cazul in care ai ecarn tip C).
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
apesi pana iti apar pe ecran acei km...abia apoi tii apasat lung pana apare 0