silvius scrie:ce scrie pe cartea tehnica/talon se refera la benzina de 95, gume standard, soft standard si totul standard.
Insa acum intram in alte alea. Nu poti pune o masina standard langa una lucrata si sa zici ca o sa aibe aceleasi performante. Insa cei care se 'oftica' de ce unul cu motor de 1.4 a trecut cu 200 pe langa el fluierand trebe sa se gandeasca ca in masina care a trecut pe langa el s-au bagat bani suplimentari si desi sunt acelasi model si motorizare, aia de a trecut pe langa el a costat totusi mai mult.
Coupeul meu e 1.4 cu 90CP e asa cum l a facut mamica lui din Frantzia piese stock .. in vara dupa ce trece de 3 ani ma gindesc la un ecotunning ..
(silvius scrie:.. am luat piciorul de pe accelerarie ca era unul cu vreo 160 care nu se dadea la o parte? Oricum astea sunt fitze pentru ca cel putin in Romania nu ai unde sa ii dai. Si asta in primul rand datorita soferilor din RO. La noi pe autosrada mai mult de 140 nu ii dau sa nu faca vreun destept o prostie. Am trecut pe langa un tir in care soerul atipise aproape, claxoane, chestii, el mergea mai mult in zigzag
aici ai dreptate .. nu ai unde sa i dai ... shuselele si shuferii sint cum sint ...
mie imi place o singura shusea A2 .. si akollo asa cum am mai spus doar tronsonul Fetesti - Cernavoda . ar mai fi ca shusea bine facuta o portiune din centura Buzaului si noua centura a Pitestiului .. dar nici astea nu s de nota 10.
daca la 140 mai treci pe linga un tirist adormit si mai dai si peste vreo groapa ... nu stiu ce importanta mai au performantele masinii .
tu caremergi des pe afara .. spune ne .. tot asa jalnice s shuselele ??!?!