catalin4u24 scrie:Ati inebunit mah rasistilorSuntem cu totii un popor .... il
popor suntem noi....Mihai nu.
catalin4u24 scrie:Ati inebunit mah rasistilorSuntem cu totii un popor .... il
Love is in the air ...Aiurica scrie:popor suntem noi....Mihai nu.
Ploiestenii sunt chiulangii mahalex82 scrie:vezi ma diferenta ?? ei desi le`am zis ca nu stiu sigur daca ajung se pun de o intalnire...ca`s 3 , ca`s 4 , ca`s 5 insi , se tot intalnesc...
la Ploiesti cand anunt intalniri ( si vin si la ele ) de obicei masi vad 1 sau max 2 persoane...
poate pe viitor ca tot se iubeste Suzuki cu VWcatalin4u24 scrie:Un 2L diesel legat la o cutie manuala ar fi fost bine venit pe masina asta... zic..
eu auzisem ceva ca puteai ramane fara skoda in bulgaria, la bansko...Shadow scrie:Iar incepeti cu povesti din astea???dimabogdan scrie:Lately : racketi, mafioti talhari.
Pe cine ai auzit tu sa fii fost talharit acolo...sau rapit...caz real???

Tomita, eu ti-am mutatul postul aici , pentru ca offtopicul sau posturile generatoare de offtopic, pe topicuri cu oferte(ale Citroen, ale firmelor partenere, ale dealerilor, ale unui user oarecare) , sau topicuri menite sa informeze strict asupra unui aspect, sunt total interzise(ia-o ca pe o regula nescrisa).Tomita scrie:nu vreau sa zic de cazul de fata, sau sa acuz de ceva citroen sau vreun organizator.
dar ca o mica precizare.
acum ca teorie generala
in cadrul unui concurs & stuff care are un regulament de functionare, daca se schimba termenii contractuali la mijloc nu este ceva in regula pe partea legala. asta se traduce prin posibilitatea anularii concursului, sau diverse alte metode punitive din partea autoritatilor statului.
in cazul concret, nu stiu ce s-a modificat. dar daca s-au corijat niste exprimari (nu in deficitul participantului) n-ar fi o grava problema. in schimb daca in noua formulare se limiteaza accesul unor participanti, fata de cei care au solicitat inainte de modificari acele servicii, atunci poate fi contestata aceasta situatie, si chiar castigata.
oricum eu laud initiativa citroen romania pt aceasta miscare (sau cine a fost in spatele ei).
e o dovada buna de un marketing sanatos. sper sa o tina tot asa si pe viitor, si mare grija la exprimari (dep. juridic).
in primul rand tu, posesor PF la buyback pierzi TVA din start deoarece cotatia facuta de firma este fara tva, si tu, PF, n-ai cum sa vinzi decat asa. apoi, vine cotarea sub piata, ca sa castige si el ceva. deci, pierzi de nu iti mai trebuie nici mama lui de buy back. si nu este o practica limitata doar la un dealer ci la nivel general, pt ca asa e politica comerciala, a economiei de piata.Aqna scrie:Ai putea sa te gandesti ca iti vor da sub pretul la care le vezi tu pe internet la vanzare, pentru ca ei il iau ca sa il vanda, la randul lor.Ediz scrie:am intrebat si de buyback dar au zis ca e cam la limita . Ei cica le iau pana in 70-80 d mii d km.Si eu am 85-86. Cam ce pret ar putea sa-mi dea?