Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Aiurica »

catalin4u24 scrie:Ati inebunit mah rasistilor [-X Suntem cu totii un popor .... il

popor suntem noi....Mihai nu.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Aiurica scrie:popor suntem noi....Mihai nu.
Love is in the air ... :love4: :love4: :love4:
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

testul cu Kizashi ca parca erati cativa interesati :hi http://www.motorsportnews.ro/test-drive ... implitate/" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Un 2L diesel legat la o cutie manuala ar fi fost bine venit pe masina asta... zic..
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

alex82 scrie:vezi ma diferenta ?? ei desi le`am zis ca nu stiu sigur daca ajung se pun de o intalnire...ca`s 3 , ca`s 4 , ca`s 5 insi , se tot intalnesc...
la Ploiesti cand anunt intalniri ( si vin si la ele ) de obicei masi vad 1 sau max 2 persoane...
Ploiestenii sunt chiulangii mah :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

catalin4u24 scrie:Un 2L diesel legat la o cutie manuala ar fi fost bine venit pe masina asta... zic..
poate pe viitor ca tot se iubeste Suzuki cu VW
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

A fost cineva cu masina in Ucraina?

Ce riscuri sunt pe-acolo?

Am casco la Omniasig, dar nu stiu daca este acoperit furtul, auzisem niste povesti :shock:
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: Citroen Just 4 You

Mesaj de Tomita »

nu vreau sa zic de cazul de fata, sau sa acuz de ceva citroen sau vreun organizator.
dar ca o mica precizare.
acum ca teorie generala
in cadrul unui concurs & stuff care are un regulament de functionare, daca se schimba termenii contractuali la mijloc nu este ceva in regula pe partea legala. asta se traduce prin posibilitatea anularii concursului, sau diverse alte metode punitive din partea autoritatilor statului.
in cazul concret, nu stiu ce s-a modificat. dar daca s-au corijat niste exprimari (nu in deficitul participantului) n-ar fi o grava problema. in schimb daca in noua formulare se limiteaza accesul unor participanti, fata de cei care au solicitat inainte de modificari acele servicii, atunci poate fi contestata aceasta situatie, si chiar castigata.
oricum eu laud initiativa citroen romania pt aceasta miscare (sau cine a fost in spatele ei).
e o dovada buna de un marketing sanatos. sper sa o tina tot asa si pe viitor, si mare grija la exprimari (dep. juridic).
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Shadow scrie:
dimabogdan scrie:Lately : racketi, mafioti talhari.
Iar incepeti cu povesti din astea???
Pe cine ai auzit tu sa fii fost talharit acolo...sau rapit...caz real???
eu auzisem ceva ca puteai ramane fara skoda in bulgaria, la bansko...
norocul tau, cu baw ca nu ne-a dat cheile... altfel :ya
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

lasa mah masina ca daca e asigurata e ok. tu sa fii in ordine sa nu te rapeasca aia prin ucraina :hi

ClubC4

Re: Citroen Just 4 You

Mesaj de ClubC4 »

Tomita scrie:nu vreau sa zic de cazul de fata, sau sa acuz de ceva citroen sau vreun organizator.
dar ca o mica precizare.
acum ca teorie generala
in cadrul unui concurs & stuff care are un regulament de functionare, daca se schimba termenii contractuali la mijloc nu este ceva in regula pe partea legala. asta se traduce prin posibilitatea anularii concursului, sau diverse alte metode punitive din partea autoritatilor statului.
in cazul concret, nu stiu ce s-a modificat. dar daca s-au corijat niste exprimari (nu in deficitul participantului) n-ar fi o grava problema. in schimb daca in noua formulare se limiteaza accesul unor participanti, fata de cei care au solicitat inainte de modificari acele servicii, atunci poate fi contestata aceasta situatie, si chiar castigata.
oricum eu laud initiativa citroen romania pt aceasta miscare (sau cine a fost in spatele ei).
e o dovada buna de un marketing sanatos. sper sa o tina tot asa si pe viitor, si mare grija la exprimari (dep. juridic).
Tomita, eu ti-am mutatul postul aici , pentru ca offtopicul sau posturile generatoare de offtopic, pe topicuri cu oferte(ale Citroen, ale firmelor partenere, ale dealerilor, ale unui user oarecare) , sau topicuri menite sa informeze strict asupra unui aspect, sunt total interzise(ia-o ca pe o regula nescrisa).
Sa revenim la postul tau, despre ce vorbim noi? Despre concursuri? Este vorba despre o PROMOTIE, o CAMPANIE.
Deci ce s-a modificat in regulament de poate afecta una din parti(care parte) astfel incat sa fie nevoie de un act aditional?

Daca erai interesat si curios, observai poate ca s-a lamurit prin "noul" regulament de exemplu problema expusa de userul "Albastru" aici pe forum, precum si alte situatii similare probabil

Deci ce vorbim noi aici de solutii contestate, si de lucruri castigate in cazul unei promotii facute de Citroen pentru cei care au masini mai vechi de 4 ani?

Daca vrei sa deschizi o discutie generala cu termeni juridici, despre concursuri despre ce vrei tu, o poti face , in sectiunile dedicate!!

@vladut_v, daca citesti aici pe la offtopic, cel mai bine suna si intreaba..bai nene distributia intra in promotie sau nu? Si cu ocazia asta faci si un bine si poti scrie raspunsul si pe forum!

Dar multi asa ne-am invatat, mai intai luam si dupa mai dam si noi ceva...poate ca ar trebui sa urmeze si clubc4 modelul altor forumuri: First Give then Ask! :!: :!:
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

scuze daca am deranjat postand acolo.
dar revenind. orice campanie promotionala, orice eveniment care se desfasoara cu niste participanti, trebuie sa aiba un regulament. pe baza a ceea ce este scris in regulament se desfasoara campania promotionala, concurs, whatever.
nu vreau sa degenerez in polemici, ci doar, daca se organizeaza un eveniment este bine pt organizator sa acopere toate aspectele dorite de la inceput, a.i. sa nu apara complicatii la mijloc, si astfel sa ramana un gust amar pt el, si poate in cazul rau, o umbra asupra imaginii sale.
am zis, laud intentia, si chiar o sustin. nu vreau sa se inteleaga gresit, ci faptul ca am idei constructive pt viitor :hi

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai nene , noi romanii astia sunt mai credinciosi decat PAPA de la ROma sau Vatican unde o fi el ! Am ajuns sa carcotim la orice kkt, chiar daca nu ne scoatem paiul din ochiul nostru ! Ce draq s-a intamplat ? S-a updatat, mai concret CLARIFICAT un regulament al unei promotii PTR CA TOTUL SA FIE CAT MAI CLAR PTR CLIENT si sa nu mai existe situatii care sa lase loc de interpretare !

Despre ce vorbim aici ? :?: :?: :?: Despre "deontologie" ?? Tomita sa ma scuzi dar cand ceva se schimba in binele MEU, al NOSTRU , al CLIENTILOR o dau draq de deontologie !

Hai weekend placut ca masina mea inca n`are 4 ani :mrgreen:
ClubC4

Mesaj de ClubC4 »

@Tomita..
Ce inseamna pt tine complicatii la mijloc? Hai sa definim pe cazul asta concret al promotiei actuale care se vrea un bine pentru cei care merg la serviceuri Citroen si au masini mai vechi de 4 ani?

Pentru mine complicatie si regulamente schimbate dupa bunul plac ar insemna atunci cand ma duc la un dealer Citroen, imi comand conform promotiei si regulamentului un kit de distributie cu 1000 RON, si cand imi vine, sa ma puna dealerul sa l platesc cu 1200 RON pentru ca s-a schimbat regulamentul promotiei..asta da e o complicatie si atunci poti spune ca s-a schimbat regulamentul, si sa ajungi la cine stie ce minunatii de care vorbesti tu!

Acum vorbind la modul general, pentru orice fel de promotie organizata de orice producator auto...Daca presupunem ca se schimba ceva in defavoarea ta(ceea ce imi vine greu sa cred) in regulamentul promotiei, si tu te duci la dealer, deja vei fi informat ca tot ce stiai tu din regulament nu mai exista...
In situatia asta, ce ai putea sa faci? NIMIC pentru ca nu exista nicio relatie contractuala intre tine si Dealer/Importator X Romania, nici macar un contact direct..!!
Tu vorbesti de Campanie si de Participanti! Pai tu ca persoana cand devii participant la promotie? Cand o citesti pe net, cand dai un telefon, sau cand te duci la service si beneficiezi efectiv de aceasta promotie???????
E ca promotia aia la Pepsi de iti da o sticla moca de apa..cand participi tu la promotia asta? Cand te uiti la televizor, sau cand te duci la magazins si platesti sticla aia de pepsi?

Dar in situatia noastra de fata? Care ar fi complicatia aia de care zici tu ca poate aparea, prin adaugarea in regulament a catorva lucruri menite sa explice mai bine ce se vrea de la promotie?
Vad ca stapanesti ceva termeni juridici, si poate chiar e vreo gaselnita..macar spune-o sa o auda toata lumea nu?(si nu sunt deloc ironic cand spun asta) :hi

PS: Ai deranjat pentru ca postul tau era generator de offtopic..in orice alta arie corespunzatoare nu ar fi deranjat cu nimic postul tau pentru ca,acest forum nu este al dealerului X, sau al Citroen Romania .
Intotdeauna s-au incurajat membrii sa scrie argumentat toate problemele avute cu Citroen Romania, cu Dealeri, dar cati fac asta? Prea putini dintre cei nemultumiti, si degeaba isi fac 1,2 user aici sa arunce cu pietre fara vreun argument in dealerul X, in Citroen Romania. De bine de rau, acest gen de useri si-au vazut de ale lor si ne au lasat in pace..

Sa nu mai zic de situatia in care suntem multumiti de dealerul X, sau de Citroen Romania ...prea putini sunt cei care scriu...
Cu totii ne am bucura daca am vedea feedback argumentat, pentru fiecare problema/multumire avuta cu tot ce inseamna Citroen! :!:
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

1. pt problema de mai sus revin de luni, ca n-am chef acum de argumentatii.
daca pt clientii nu este nici un dezavantaj putem sa incheiem discutia, ca sa nu generam alte flame-uri. dar daca se doreste, de dragul argumentatiei o sa prezint mai elaborat situatia. in termeni pasnici, si dornici de informare. atat.

acum la partea urmatoare:
Aqna scrie:
Ediz scrie:am intrebat si de buyback dar au zis ca e cam la limita . Ei cica le iau pana in 70-80 d mii d km.Si eu am 85-86. Cam ce pret ar putea sa-mi dea?
Ai putea sa te gandesti ca iti vor da sub pretul la care le vezi tu pe internet la vanzare, pentru ca ei il iau ca sa il vanda, la randul lor.
in primul rand tu, posesor PF la buyback pierzi TVA din start deoarece cotatia facuta de firma este fara tva, si tu, PF, n-ai cum sa vinzi decat asa. apoi, vine cotarea sub piata, ca sa castige si el ceva. deci, pierzi de nu iti mai trebuie nici mama lui de buy back. si nu este o practica limitata doar la un dealer ci la nivel general, pt ca asa e politica comerciala, a economiei de piata.
binenteles ca exista si cazuri particulare, de favoritism, cand x sau y pot efectua un buy-back avantajos, dar este exceptia de la regula, care nu se intampla decat in niste conditii "grey"

w-e placut

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”