Offtopic Room !
-
history
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4i +
- Numar Inmatriculare: DJ-26-DIN
Re: Offtopic Room !
Cred ca 8 este ziua intalnirii, nu ora. 
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Da Vlad, 8 e data (vineri) PS e sambata si cred ca mai sunt si Duminica, o sa caut si programul 
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Duminica nu mai e nimic. Programul Raliului este pe 2 zile, 8 si 9 aprilie.
Noi o sa plecam din Bucuresti relativ dimineata (7-8am), ne oprim in Ploiesti sa luam pe cineva, mergem direct la Bran, unde o sa stam, si pe 9 dimineata (la 10 si ceva se da startul de la Paraul Rece) o sa fim pe proba.
Noi o sa plecam din Bucuresti relativ dimineata (7-8am), ne oprim in Ploiesti sa luam pe cineva, mergem direct la Bran, unde o sa stam, si pe 9 dimineata (la 10 si ceva se da startul de la Paraul Rece) o sa fim pe proba.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Mihay
- Supermoderator
bogdane si noi o sa fim tot pe Paraul Rece
dar venim sambata atunci ca n`avem bani de cazare. e cam problematica situatia parcarii masinilor pe proba pe speciala asta ( eu am acreditare
) asa ca vezi ce si cum. Circulatia se inchide de regula cu 1 ora inainte, dar ii apuca ex cesul de zel si mai inchid si cu 1 ora jumate. atmosfera super misto va fi pe Poiana... dar dupa ce am studiat planul orar este cam f greu spre imposibil sa vezi 3 probe..
- Bogdan98
- Citroen Fan
Mihay, de ceva permise incercam sa facem si noi rost, una din masini este a unei moderatoare de la Radio 3Net, il stie pe Claudiu... incercam sa facem si noi rost de ceva "hartii" ... oricum eu incerc sa ajung acolo pe la 8 jumate cel tarziu ... mai problematic o sa fie dupa-amiaza, ca dupa proba de dimineata trebuie sa fugim spre Bran, sa "alimentam" poporu' - tinand cont ca avem si un bebe dupa noi. Ne-om descurca noi cumva.
Eu am ales proba de Paraul Rece, pentru ca sunt serpentinele alea largi cu vizibilitate buna si in sus si in jos. Plus ca e loc destul pe langa sosea, sa poti sa scoti masinile din drum.
Eu am ales proba de Paraul Rece, pentru ca sunt serpentinele alea largi cu vizibilitate buna si in sus si in jos. Plus ca e loc destul pe langa sosea, sa poti sa scoti masinile din drum.
- Mihay
- Supermoderator
pai poti sa stii si pe Papa de la Roma ce pe noi nu ne stiu toti aia de la oficiali la concurenti
intra la noi aici http://www.motorsportnews.ro/crr/sezonu ... ally-2011/" onclick="window.open(this.href);return false; ia formularul de acreditare media, completati-l pentru cati aveti nevoie si trimiteti-l in termenul mentionat acolo. spor la treaba
daca vrea prietena ta sa faca materiale ceva o ajutam noi 
- Bogdan98
- Citroen Fan
Ea a trimis, in numele ei de la radio. Eu ce sa trimit? de la firma???? 
Poate sa vin cu niste gume de rezerva pe masina, sa zic ca-s service mobil
)))))
Poate sa vin cu niste gume de rezerva pe masina, sa zic ca-s service mobil
- Mihay
- Supermoderator
daca zici prea tarziu...iti faceam eu de la noi, dar deja le-am trimis de 1 saptamana cererile. next time 
- Bogdan98
- Citroen Fan
Eh, ma descurc eu cumva. Chit ca ma duc acolo de la 5am 
Si nu pe 9, de pe 8, sa fiu sigur
Deci am nevoie de un cort 
Si nu pe 9, de pe 8, sa fiu sigur
- Bogdan98
- Citroen Fan
Tot urmarind pe autorally ce se mai intampla, uite veste importanta!!!! (29.03.2011)
Citez:
"Bugete, pregatiri, teste, inscrieri, emotii. Emotii pentru startul sezonului ? Pai daca noi toti avem emotii pentru startul sezonului, atunci pilotul Alex Filip cum s-o fi simtit azi dimineata cand sotia lui Maria l-a rugat sa uite de emotiile de start si sa o duca rapid la maternitate ?
Emotii nu am avut pentru ca nu am avut timp, totul a fost in regim de proba speciala, fara CO, direct start si sosire, ne-a declarat Alex la iesirea din spital.
Si la punctul de control “stop” ce ai declarat Alex? (am intrat noi in jocul proaspatului tata) : Pai va rog sa notati : Numele : Tudor, greutate : 3.400kg, inaltime(lungime) : 49 cm.
Putem spune ca pentru Alex Filip prima sezonul a inceput deja
Feliciatri Maria, sa fii sanatoasa, acum ai doi barbati in grija."
Sa fie sanatos, voios si cand s-o face mare, sa-i calce lui Alex pe urme!
Citez:
"Bugete, pregatiri, teste, inscrieri, emotii. Emotii pentru startul sezonului ? Pai daca noi toti avem emotii pentru startul sezonului, atunci pilotul Alex Filip cum s-o fi simtit azi dimineata cand sotia lui Maria l-a rugat sa uite de emotiile de start si sa o duca rapid la maternitate ?
Emotii nu am avut pentru ca nu am avut timp, totul a fost in regim de proba speciala, fara CO, direct start si sosire, ne-a declarat Alex la iesirea din spital.
Si la punctul de control “stop” ce ai declarat Alex? (am intrat noi in jocul proaspatului tata) : Pai va rog sa notati : Numele : Tudor, greutate : 3.400kg, inaltime(lungime) : 49 cm.
Putem spune ca pentru Alex Filip prima sezonul a inceput deja
Feliciatri Maria, sa fii sanatoasa, acum ai doi barbati in grija."
Sa fie sanatos, voios si cand s-o face mare, sa-i calce lui Alex pe urme!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
opresti motorul din cheie, apoi dai odata din maneta de stergator si-ti raman pozitionate in susemicald scrie:Cum naiba stau stergatoarele alea in sus?...
LE. a fost alex82 mai rapid ca mine
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si ai uitat sa ii zici sa bage un levier intre pirghiile de actionare de sub capota, in timp ce merge motorasul sa il blocheze pe pozitia aia.
Emiclad: tu nu ti-ai ridicat niciodata stergatoarele, ca de citit manualul se pare ca nu.
Emiclad: tu nu ti-ai ridicat niciodata stergatoarele, ca de citit manualul se pare ca nu.
Ultima oară modificat Joi Mar 31, 2011 3:07 pm de către vlad, modificat 1 dată în total.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ehh, nu te mai lua de mine cu manualu'
eu vb aici din experienta
: si chiar imi ridic stergatoarele asa iarna, ptr ca-mi pun o musama de 2mp pe parbriz si sa nu o ridice vantu' 
eu vb aici din experienta
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE