Thread pentru mici intrebari
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: Thread pentru mici intrebari
are cineva idee daca exista sau daca pot cumpara de undeva covorasul de pe partea soferului? am un set produs de righum (sau ceva de genu asta) a fost super ok doar ca in aproape 3 ani de utilizare covorasul soferului e cam gata ; sunt sanse sa gasesc sa cumpar doar presul de la sofer??
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
la viteze peste 130 la ora imi salta luminile de nu ma vad sus-jos. nu am urechile rupte. rotile le-am echilibrat. wtf?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- iry515
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: AG 28 HLK
tromeod scrie:Incearca sa verifici uleiul! Posibil sa fie scazut, ar trebui completatiry515 scrie:imi poate explica cineva eroare top up engine oil level? mentionez ca apare doar in unele momente gen cand las masina parcata inclinata sau ceva de genu acesta.
Posibil sa fie asta ca l-am verificat si e cu vreo 1 cm peste minim
-
Asterix
- Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
- Numar Inmatriculare: VL xx GAC
Baietii din Bucuresti am si eu o prb cu freonul pe care l'am pierdut la 1 sapt dupa ce l'am incarcat(specific masina a stat 1 sapt in parcare) . Spune'ti'mi si mie un service pe unde ati fost si ati fost multumiti si nici nu va uscat de bani ( cu aceeasi prb ) . Cel care mi'a incarcat instalatia cu freon a zis ca mi'a bagat si substanta si ca a vazut el ca imi curge pe la radiator insa mi'a verificat cineva radiatorul la presiune si a zis ca nu are nici'o scurgere . Probabil e altceva vreo conducta ceva . Va multumesc
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Pai daca ti-a pierdut abia intr-o saptamana,trebuie sa ai pori destul de mici si de-asta nu ti-a vazut pierderi cand a bagat presiune in el.De altfel nici nu iti putea face umplerea daca aveai pierderi mari pt ca aparatul ar fi vazut asta la testul de etanseitate.
Mai fa-i un test cu substanta de contrast si uita-te personal sa vezi pe unde pierde,atunci te vei convinge.
Mai fa-i un test cu substanta de contrast si uita-te personal sa vezi pe unde pierde,atunci te vei convinge.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Recomanda sa dai tu radiatorul jos si sa il verifici, acum ca nu ai freon nu e nicio perdere. Daca are "defecte" vor fi vizibile mai ales ca ai incarcat destul de recent cu freon. Nu dureaza decat 30 de min toata operatiunea si vei sti sigur daca e radiatorul buba sau nu. La mine a fost...
-
Asterix
- Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
- Numar Inmatriculare: VL xx GAC
Am radiatorul dat jos de pe masina . L'am avut la cineva in fabrica si l'a pus la presiune si a zis ca nu a vazut nici'o pierdere(dar nu a avut 15atmosfere,eu nu stiu la cat se verifica) . Acum eu cum il verific ? Tu cum ai facut ? MultumescDjAndr3w scrie:Recomanda sa dai tu radiatorul jos si sa il verifici, acum ca nu ai freon nu e nicio perdere. Daca are "defecte" vor fi vizibile mai ales ca ai incarcat destul de recent cu freon. Nu dureaza decat 30 de min toata operatiunea si vei sti sigur daca e radiatorul buba sau nu. La mine a fost...
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
La mine se vedea, pe radiator in dreptul fuliei de la ventilator urme de ulei (pata mare), cand am pus mana acolo, lamelele de la radiator se macinau, si asa mi-am dat seama ca acolo e buba. Daca te uiti in link-ul acesta viewtopic.php?f=16&t=7055&st=0&sk=t&sd=a&start=405" onclick="window.open(this.href);return false; o sa vezi exact cum arata radiatorul meu. Totusi, cand ai dat radiatorul jos ai verificat o-ringurile? Erau intacte? Cele de la conductele care intra in radiator. Daca ai avea o conducta sparta/fisurata se pierde freonul instant la prima utilizare nu dupa o saptamana.
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Aveti idee cum trage un C5 1.6hdi ?
Are 110cp dar avand in vedere ca este balena de masina cred ca este cam puturoasa...
Are 110cp dar avand in vedere ca este balena de masina cred ca este cam puturoasa...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Puturoasa nu ?alex82 scrie:Este !
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Da, este puturoasa. M-am dat cu unul care a venit la noi in service. Stai regeste in ea, dar cand bagi piciorul in pedala te cam plictisesti...
- fanut
intrebare: parbrizul schimbat pe casco are garantie?? sau odata lipit se verifica optic si daca e ok ai iesit din unitate service si asta e daca se crapa.
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
orice operatie/piesa are garantie intr-un service autorizat. Cred ca o luna e minimum, dar la parbriz + montare o fi mai mult.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- fanut
situatia sta cam asa masina mea a fost vopsita plus schimbat faruri plus parbriz toate operatiile astea facute intr un singur service pe casco. am luat masina marti si luni am plecat la mare de la iasi pana in constanta mi a aparut o crapatura fix de sub ornamentul lateral al parbrizului. fisura e una singura fara sa aiba ramificatii si se intinde de la stg soferului pana in zona oglinzii. la inceput fisura a fost de aprox 10 cm . masina a STAT in parcarea hotelului cu parasolarul pus si fisura s a extins pana la zona oglinzii. mentionez ca nu am NICI O URMA DE PIATRA SAU INFLORITURA. am incercat sa vb cu cei de la service si mi au spus ca nu e vina lor si ca sigur am luat o piatra lucru care sigur nu s a intamplat. ce ma sfatuiti sa fac?? parbrizul are 1000 km de cand e pus si fix 1 sapt ca timp. e marca Nordglass(polonia)