Exact aceeasi problema o am si eucostin scrie:k, thxace117 scrie:Am luat stergatoare (alea fara brat) , m-am vindecat de schimbat lamele dupa o jumatate zi de insuccese
trebe sa le schimb si eu, sunt jale pe ploaie, cand se duc in sus curata relativ bine, dar la coborare lasa numai mizerie
Ştergătoare
-
[DeaMoN]
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat 
B-50-HZP
B-50-HZP
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
[DeaMoN]
La stropitori este irelevant. Ca asa si la mine daca dau cu stropitorile nu imi intinde stropii la revenire dintr-un singur motiv...la a doua trecere nu mai sunt stropi in urma stergatorului asa ca nu mai are ce sa intinda. Dar cum ai zis...ne tii si pe noi la curent la prima ploaie ca sa stim dc merita 
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat 
B-50-HZP
B-50-HZP
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
shomoyoque
-
costin
- Fan C4
-
[DeaMoN]
- ace117
- WRC
subscriu , este o diferenta mare intre stergatoarele noi si cele vechi : nu mai scartaie (sare) la revenire si strege uniform si foarte clar!
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Confirm simptomele... asa face si la mine (din prima zi a facut asa...costin scrie:la mine cand urca ramaneau 2-3 dungi de apa, pe care la coborare le intindea pe toata suprafata ( la apa de la stropitoare ), d-aia am zis ca e diferenta mare
PS : si mai faceau o figura, la ploaie slaba scartaiau si sareau pe geam
se comporta astea noi pe ploaie de intensitate mica sau medie... sa stiu daca le schimb si eu imediat sau mai astept.
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu acum vreo 4-5k km am luat un gainat de porumbel pe parbriz (cind masina era parcata) si cind am trecut cu stergatorul peste el se pare ca a slabit lamela (am incercat sa-l iau cu un servetel, dar a facut priza, nu gluma, iar de dat cu stergatorul a trebuit sa dau ca am improscat culichid sa se inmoaie!) iar acum (acum vreo 2k km mai exact) s-a rupt in acel loc.Simptomele sint aceleasi, si anume ramine dira la revenire in dreptul locului unde e lamela alterata.
Drept urmare am dat comanda la un magazin local si-mi aduc luni stergatoare valeo pentru C4 la pretul de 200RON/set.
Aveau si la reprezentanta insa era cam 255RON/set, +ca la mine reprezentanta e la suceava, adica 165km. 
Drept urmare am dat comanda la un magazin local si-mi aduc luni stergatoare valeo pentru C4 la pretul de 200RON/set.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
costin
- Fan C4
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Ne spui de unde si la ce pret le-ai luat?
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
costin scrie:Am luat stergatoare Valeo de la Karma, pe Lacul Tei, cu 190 lei, n-am avut timp sa caut.
Diferenta e enorma fata de cele originale, asta testand cu stropitorile, astept o ploaie si va zic...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
E u am valeo-urile alea de care se zicea mai sus (409) si-s FIX ca cele stock.m Identice, 100%.Bogdan scrie:costin scrie:Am luat stergatoare Valeo de la Karma, pe Lacul Tei, cu 190 lei, n-am avut timp sa caut.
Diferenta e enorma fata de cele originale, asta testand cu stropitorile, astept o ploaie si va zic...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)