C4 vs Civic vs Mazda3 vs Leon

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
quentin

Mesaj de quentin »

Daca vreti sa cititi articolul in engleza, intrati pe http://world.altavista.com/babelfish/tr si in zona Translate a Web page puneti linkul din primul post :)

Cat despre alegerea mea, daca as fi avut bani clar Honda, dar ma multumesc si cu un C4.
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Mesaj de gonty »

C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

da,mare dreptate aveti.honda este clar peste c4,leon si mazda3....insa daca e sa cantarim raportul calitate/pretz c4 iese invingator...la banii astia chiar ofera mai mult decat suficient,desing,siguranta,motoare bune,stil...daca ar fi avut si unele plastice mai cool ar fi fost perfect
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

mai vizitator, nu ezita sa te si inregistrezi la club. e pacat sa scrii asa, anonim. vrem sa ne stim, sa socializam. :D
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Mie personal Honda nu-mi place de nici o culoare... Desi ador tehnologia si Star Trek si Battlestar Galactica etc,
noul Honda Civic frizeaza cu kitsch-ul si asta nu-mi place...

In plus, desi nu voi contesta calitatea finisajelor interioare (este mult peste C4), se folosesc din abundenta genul ala de
materiale care dau bine de tot in fotografii, dar in utilizarea curenta, mai putin...

Un alt exemplu de asemenea interior care nu arata la fel, dar contine finisajele similare, este prezent la noul Opel Corsa si,
mai nou, Astra facelift... ma refer desigur la consola piano-charcoal... te innebuneste in fotografii, dar du-te la drive test si
iti cade fatza cand vezi cum la cea mai mica atingere lasi urme si oricat ai sterge locul tot se vad amprentele utilizatorilor de alaltaieri... :)

Cei care folosesc telefoane cu mat black rubbery feel si/sau glossy look de genul Motorola RAZR V3x stiu exact despre ce vorbesc... ;)
La cea mai mica atingere se mocirlesc si arata ca dreq... petreci mai mult timp stergand telefonul decat vorbind la el... :(
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Da tind sa dau dreptate lui SAMmy e cam chicioasa honda dar ca finisaje ce pot sa zic jos palaria mai ca nu iti vine sa o scoti pe drum.Asi putea spune ca seamana cu o jucarie pt copii.Intamplator am avut ocazia sa vad mai demult un c4 coupe negru langa o honda civic pe albastru vreau sa spun ca iesea mult mai in evidenta c4, nu stiu avea un stil aparte era mai sobra mai impunatoare.Eu daca ar fi sa imi iau honda as ramane pe accord mai ales si pt. pret/performanta dar ca si aspect(imi place nespus break-ul mi se pare cel mai reusit din clasa )
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

azi, in parcare, ma intorceam la birou. vad o civic argintie. deja pasii mi se raresc, capul oricum era sucit de ceva vreme, incep sa ezit, sa ma opresc? sa continui drumul? un picior tindea sa mearga mai departe in timp ce al doilea se oprise. daca ma vede proprietarul ca dau tarcoale? deja eram in mijlocul drumului si contemplam lumea de langa mine nu exista, decat acea masina, civic. imi iau inima in dinti si ma duc la ea. cu teama incep sa ma uit in interior, mai ales parca sa nu sperii masina cu prezenta mea. sa nu isi ascunda frumusetea si zveltetea liniilor. mai intai vad locul pasagerului, liniile, finisajele, si treptat ma intrept catre partea soferului..... :shock: ce bine arata in poze, dar ce bine arata in realitate honda civic. excelent, ma holbam la butoanele de la bord, cu greu m-am dezlipit sa vad si spatele, dau tarcolae masinii si ajung in fata. observ ca are stergatoarele ca la mine (ah, shit, am si eu o masina frumoasa :oops: ...dar la asta salivam in sinea mea) totusi oglinda dintre faruri care parea urata in poze e chiar atragatoare in realitate. mergea mutl mai bine pe grila neagra de plastic, dar nici asa nu e urat. mai vad ca stergatoarele seamana la prinderea de bratul stergatorului cu cea de la c4. lamele de caucium mai late...hm, ma gandesc eu, sterg perfect, nu ca la mine sa se paradeasca in 3 luni...
eh asta e, 1.8, 140cp, frumoasa, dar prea scumpa...too rich for my blood..bye bye..sper ca voi putea sa cumpar una (adica sa am asa bani incat sa pot sa cumpar cu sufletul, fara sa bag in calcul ca totusi e mai scumpa decat ar trebui)
si mi-am continuat de viata mea cotidiana...parca as fi fost atins de divinitate in acelle clipe, ca un copil cu o ciocolata... :)

DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

->civic SUCKS , mi s-a pus pata pe C30 calitate , siguranta 5 stele , interior de "moare" lumea , nu ca la civic plastice si 4 stele

-poza C30 :

Imagine

Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

hei, cand o fi un c30 in parcare cred ca voi face asemanator...:D

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Din lateral seamana cu Mini Cooper :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, si e grea cu draci. 1.7t ?!
Pretul e rezonabil totusi...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
quentin

Mesaj de quentin »

are un spate trendy cu o fata serioasa...parca nu prea merge ...
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Am vazut unul ieri in Bucuresti pe straduta din spatele aeroportului Baneasa. E prea frumoasa! Nu merge! :lol:

Asa cum spuneam, C30 este singurul in stare sa detroneze C4 din preferintele mele. Cam scumputa oricum!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

e scumpa c30....eu propun sa comparam c4 cu masini din gama ei de pretz...honda si volvo sunt marci premium...deci...hai sa o comparam cu o astra,cu un accent,cu un logan nu cu bmw,honda si volvo....n-are logica ca sigur daca aveam bani imi luam seria1...si nu c4...desi are un design extrem de reushit
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-c4 nu aveti cu ce sa-l comparati la pret , bate orice concurenta ,e ieftin rau , nu mai zic ca intretinerea lui e super ieftina comparativ cu alte masini
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”