Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX
-
nero
- Robotizat
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Sa stii ca si mie imi place sa "bubuie", dar asta nu ma face manelist. Daca imi place sa ascult muzica tare nu inseamna ca trebuie sa stau cu geamurile deschise sa asculte tot cartierul muzica mea.nero scrie:Daca voi vreti sa bubuie ca la toti manelistii, asta e alta treaba.
Imi place f mult ca muzica sa se auda clar, iar HU stock de pe C4 este varza, la fel ca si 80% din HU stock de pe alte marci.
Mai multi de pe forum si-au schimbat antenele si tot nu se auzea mai bine dupa aia, deci nici asta nu e solutia.
Niciodata daca schimbi doar boxele nu o sa ai rezultatul dorit pt ca nu ai cu ce sa "dai" in boxele respective. HU stock nu scoate mai mult de 10-15W RMS.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- alexchivu
ce HU recomanzi pt C4?!? raport pret/calitate cat mai bun...ma gandesc sa renunt la comenzile de pe volan si a teancului de cd-uri...in favoarea unui HU cu mp3....si clar calitate a sunetului mult mai bunaShadow scrie:Sa stii ca si mie imi place sa "bubuie", dar asta nu ma face manelist. Daca imi place sa ascult muzica tare nu inseamna ca trebuie sa stau cu geamurile deschise sa asculte tot cartierul muzica mea.nero scrie:Daca voi vreti sa bubuie ca la toti manelistii, asta e alta treaba.
Imi place f mult ca muzica sa se auda clar, iar HU stock de pe C4 este varza, la fel ca si 80% din HU stock de pe alte marci.
Mai multi de pe forum si-au schimbat antenele si tot nu se auzea mai bine dupa aia, deci nici asta nu e solutia.
Niciodata daca schimbi doar boxele nu o sa ai rezultatul dorit pt ca nu ai cu ce sa "dai" in boxele respective. HU stock nu scoate mai mult de 10-15W RMS.
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Dacă vei scchimba doar HU si vei rămâne cu boxele stock, nu va fi nici o diferentă notabilă când asculți CD-uri.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu pot spune ca la mine la vol 20 se aude extrem de tare.....o sa spui ca se aude tare si prost.....eu nu cred asta.Shadow scrie:nero scrie: HU stock nu scoate mai mult de 10-15W RMS.
te-ai urcat in masina si ai spus ca se aude bine...daca ai facut-o doar asa ca sa ma faci sa ma simt bine...te injur
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Dan pasare
Am spus ''diferență notabilă''.Nu cred că îmbunătățirea de care zici, merită investiția (min 6-7 mil) si pierderea comenzilor pe volan si a reglajelor din HU stock. Si nu sunt singurul care a ajuns la concluzia asta. Dar asta e doar o opinie, fiecare e ''șef'' peste masina lui 
Shadow
- AfterDark Racing Club
Asta asa este, fiecare face ce vrea cu masina lui.pasare scrie:Am spus ''diferență notabilă''.Nu cred că îmbunătățirea de care zici, merită investiția (min 6-7 mil) si pierderea comenzilor pe volan si a reglajelor din HU stock. Si nu sunt singurul care a ajuns la concluzia asta. Dar asta e doar o opinie, fiecare e ''șef'' peste masina lui
Se pierd doar comenzile de pe volan si posibilitatea de a regla ceasul. Atat.
-
nero
- Robotizat
@Shadow am bagat testele de la Chesky records, pe C4 s-a auzit cel mai corect. Iar pe mine asta ma intereseaza, sa se auda corect, sa faci diferenta intre chitara, pian si beep, iar o voce de cantareata sa nu sune ca vocea lui Cristian Tabara
. Daca vrei, iti dau niste teste sa vezi cat de incorect suna sistemele cu subwoofer (de exemplu), sau alea preparate cu 50 de difuzoare pe masina.
Daca vreti sa spuneti ca sistemul audio din C4 nu bubuie suficient de tare, atunci pot fi de acord, dar sa spuneti ca se aude prost mi se pare aberant.
Daca vreti sa spuneti ca sistemul audio din C4 nu bubuie suficient de tare, atunci pot fi de acord, dar sa spuneti ca se aude prost mi se pare aberant.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Daca tot esti de parere ca sis de pe C4 se aude mai bine decat unul cu difuzoare after-market, te invit sa vii cu masina la o etapa EMMA de SQ sa vezi ce parere are juriul de acolo de sistemul de pe C4.
-
Dan pasare
Corect @nero. Deasta eu nu l-am schimbat.Pt cine vrea putere mai multă.... boxe noi si ampli
Problema HU stock e doar receptia radio.
Dacă îmi voi schimba vreodată radio-CD-ul stock nu va fi din cauza audiției, ci pt ca voi găsi vreun DVD care să fie prea misto ca si gadget si să nu pot rezista tentației de a-l avea

Dacă îmi voi schimba vreodată radio-CD-ul stock nu va fi din cauza audiției, ci pt ca voi găsi vreun DVD care să fie prea misto ca si gadget si să nu pot rezista tentației de a-l avea
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
nero
- Robotizat
Uite, am uploadat "Ultimate Demonstration Disc" de la Chesky. E format APE (loseless), se poate scrie pe un disc audio sa faceti niste teste. Va zice inainte de fiecare melodie ce trebuie sa auziti.
http://www.filebox.ro/download.php?key= ... ed0b853f4d
http://www.filebox.ro/download.php?key= ... ed0b853f4d
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
Cine a spus altfel?Shadow scrie:SQ = sound quality ... nu putere.
O boxă de calitate mai buna înseamnă si un sunet mai bun, la asta mă refeream.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;