Stai linistit nu ma supar...si da ai dreptate..dar pt mine care am masina inca in garantie atat pot sa fac pana iese din garantie...primu lucru dupa ce iese din garantie crede-ma ca imi pun filtru sport. Eu am suflat filtrul ala pt ca daca ma duceam la ATS nu mi-l sufla sau schimba....filtru se schimba la 60k dupa mentalitatea lor....asa ca ma multumesc si cu atatsilvius scrie:frate cand aud ca ai scos filtrul de aer si ai suflat in aer si acu esti multumit de cum arata, apoi ca o sa il folosesti pana la 50 de mii ma intreb cum ai respira tu cu o batista la fata in timp ce alergi. Si nu o batista curata, ci cu una cu care ai alergat in prealabil doua ore pe un santier plin de praf si apoi doar scuturi batista si alergi in continuare.
Eu care curat filtrul meu sport la 5-6 mii si care schimb uleiul la maxim 10 mii de km cu tot cu filtru de ulei si tot ce mai trebuie. Apoi ma intreb cum cand ies cu masina din tara cand apas pe acceleratie la 170 la ora simt inca scaunul in spatele meu
Eu zic sa vezi pe la filtre, daca nu se rezolva o bagi pe tester. Ca idee: un filtru sport, care suporta curatare are urmatoarea procedura: mai intai il scuturi putin de praf, apoi il dai cu solutie de spalare, apoi il clatesti in apa, dupa care aplici uleiul ala rosu (asta la k&n) si stim cu totii ca un filtru sport e totusi mai permisiv.
Pata aia de ulei o cureti usor fara sa dai cu apa in motor: iei un spray din ala de curatat franele si dai peste zona, apoi stergi imediat (citeste insa inainte fisa tehnica de pe spray!)
Daca doresti ca o masina sa aibe performante trebuie in primul rand sa ii oferi tot ce ii trebuie. Nu te supara pe ce am scris, nu am scris cu rautate.
Nu mai are forta cum avea
-
DaRock
C4 Coupe 1.6HDI
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
DaRock
Il schimba la 60k...asa e trecut in carte!Deese scrie:Filtrul ti-l schimba la revizie, cum sa ti-l schimbe la 60k ?
Si poti sa iti pui sport linistit, nu zic nimic.
Iar de pus filtru sport nici nu se pune problema..acum 1 luna cand am fost la ei in service i-am intrebat daca pot sa imi pun filtru sport si evacuare si au zis ca mi-o scot din garantie daca fac asta
C4 Coupe 1.6HDI
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
vezi ca la revizie poti cere tu ce sa schimbi. In afara de asta, daca esti in garantie poti pune filtru, nu poti pune admisie.
Daca tu vrei sa schimbi din 10 in 10 mii filtre si uleiuri mergi la ei si ceri asta, nu au cum sa refuze.
Totusi in cazul in care tu pana acum nu ai schimbat filtrul de aer inclin sa cred ca problema ta se va rezolva foarte simplu, sincer imi parea rau sa ai probleme serioase pe masina
Daca tu vrei sa schimbi din 10 in 10 mii filtre si uleiuri mergi la ei si ceri asta, nu au cum sa refuze.
Totusi in cazul in care tu pana acum nu ai schimbat filtrul de aer inclin sa cred ca problema ta se va rezolva foarte simplu, sincer imi parea rau sa ai probleme serioase pe masina
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
DaRock
Nu e de la aer...problema e ceva mai complicata un pic..tind sa cred ca e de la filtru de motorina sau poate chiar de la altceva.....in nici un caz de la filtrul de aer!silvius scrie:vezi ca la revizie poti cere tu ce sa schimbi. In afara de asta, daca esti in garantie poti pune filtru, nu poti pune admisie.
Nu neg faptul ca daca o sa il schimb si pe cel de aer nu o sa mearga mai bine...o sa mearga..dar nu suficient de bine
C4 Coupe 1.6HDI
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
pana la ala de motorina mai e si cel de ulei. Numai dupa ce e totul schimbat se poate spune ca intr-adevar e de pus pe tester. Nu in ultima instanta poti avea si o problema pe ecu, insa fara sa bagi calculatorul pe ea e dificil.
Sa ne ti la curent cu ce se mai intampla pe la tine, sper din tot sufletul sa rezolvi cat mai repede problemele
Sa ne ti la curent cu ce se mai intampla pe la tine, sper din tot sufletul sa rezolvi cat mai repede problemele
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
DaRock
silvius scrie:pana la ala de motorina mai e si cel de ulei. Numai dupa ce e totul schimbat se poate spune ca intr-adevar e de pus pe tester. Nu in ultima instanta poti avea si o problema pe ecu, insa fara sa bagi calculatorul pe ea e dificil.
Ms....si eu sper
C4 Coupe 1.6HDI
-
cipsone
Deci soricelul minune a rezolvat si la mine problema....am fost la service si am plecat in 3 minute cu soricelul pe burlanflorin scrie:cipsone scrie:Fix acceasi problema o am si eu cu conectorul ala.DaRock scrie:Hai ca am reusit sa gasesc o poza de la un motor de 1.6 HDI dar de xara picaso...oricum identic cu ala de C4 si am descoperit ca bucata care credeam ca imi lipseste de fapt nu lipseste ci doar e plina de ulei. Acum intrebarea mea este urmatoarea....voi aveti ulei in locul marcat in poza? Iar conducta de aer are tot asa joc mare ?
Mi-a dat ulei pe acolo, de fapt l-am gasit tras afara, sarit din clemele alea de fixare.
Eu l-am impins la loc si acum astept sa spal motorul sa vad daca mai da ulei pe acolo.
Verifica daca conectorul furtunului este impins in locas pana prind clipsurile alea.
aceeasei problema am avut si eu cu conectorul ala, dadea ulei, dar cei da la ats l-au prins cu un soricel. Si apropo de burlanu ala care are joc , eu am pus o bucata de cauciuc intre si nu mai joaca.
Si, bineinteles, cu recomandarea sa revin cand am timp sa schimb rahatul ala de conector.
Coupe 1.6 HDI, Alba ca Zapada
-
candymann
-
DaRock
La reviziile de 15k se schimba uleiul si filtrul de ulei plus filtrul de polen! Nu se schimba filtru de motorina sau filtru de aer! Verifica manualul iar daca vrei sa te convingi uitate pe factura de la schimbul de 15k daca o mai aicandymann scrie:la reviziile de 15k se schimba filtrele si uleiul. nici vorba de schimbat la 60k asa ceva.
C4 Coupe 1.6HDI
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Eu mi-am schimbat si filtrul de aer la 15k, iar de motorina nu e cazul la mine ca eu am pe benzina!DaRock scrie:La reviziile de 15k se schimba uleiul si filtrul de ulei plus filtrul de polen! Nu se schimba filtru de motorina sau filtru de aer! Verifica manualul iar daca vrei sa te convingi uitate pe factura de la schimbul de 15k daca o mai aicandymann scrie:la reviziile de 15k se schimba filtrele si uleiul. nici vorba de schimbat la 60k asa ceva.
Cum a mai spus cineva pe aici , daca platesti piesa , iti poate schimba ce vrei , cand vrei , la orice revizie (filtre si parafiltre etc)!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Filtrul de aer se schimba la fiecare revizie. Cel de motorina nu neaparat. Fiti mai expliciti cind faceti formulari de genul "se schimba filtrul" - care filtru?!.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cind vezi ca la revizie nu fac exact ce scrie in carnetul de service pui frumos mina pe cric si pocnesti pe primul care-ti iese in cale. ++de aia aveti carnetul de service, ca sa va uitati si voi ce trebuie facut si la cit timp. Filtrul de aer si de polen se schimba la fiecare revizie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)