cam moare in depasire -sprint 0 intre 3-4 mii de ture

bibikul

Re: cam moare in depasire -sprint 0 intre 3-4 mii de ture

Mesaj de bibikul »

cornelmic scrie:pai si eu sunt de acord tot dupa 17 .
da-mi un nr de tel sau un tel pe 0730984875 ...si vedem cum facem .
apropo ai vreo susta pe acolo ?...sau ai vreo legatura /relatie ca sa nu fim programati ? :D , daca nu sa stim cum facem

Am facut programare la service ats baneasa pentru data de 24.07.2008 la ora 18.30, daca vrei sa ne vedem acolo.
Relatii nu am, DAR am garantie la masina :D
C4 Coupe, 1.6 benzina, gris island
cornelmic

Mesaj de cornelmic »

apoi slab ce sa zic ....pana pe 24 cred ca mio rezolv :D , si nu am garantie la masina ;)
Cornel Mic
cornel_mic@klan-mc.ro
--------------------------
C4 1.6 benzina 16 v 110 cp , coupe
MM 82 WSL
bibikul

Mesaj de bibikul »

astept un feed-back ca sa stiu si eu ce spun la service. sper sa se rezolve usor.

Off: stai/lucrezi prin aviatorilor? cred ca te-am vazut parcat pe una din stradutele cu sens unic care dau in bulevardul dinspre arcul de triumf (nu stiu cum se numeste)
C4 Coupe, 1.6 benzina, gris island
cornelmic

Mesaj de cornelmic »

bibikul scrie:astept un feed-back ca sa stiu si eu ce spun la service. sper sa se rezolve usor.

Off: stai/lucrezi prin aviatorilor? cred ca te-am vazut parcat pe una din stradutele cu sens unic care dau in bulevardul dinspre arcul de triumf (nu stiu cum se numeste)

Nu lucrez la aviatorilor ci umblu foarte mult cu masina /:(( cheltui o grama de bani cu preturile astea la carburanti ./lucrez in rosseti langa universitate

Apropo ...nu stiu daca mi se pare sau nu ....mie parca sau cred ca mi-a disparut cel putin problema cu infranarea , am fost in weekend pe brasov si in afara am tinuto mai turata ....acu sa se fi desfundat cumva ? ....dar parca pe treapta 2 am impresia sau mi se pare ca ar face intre 2 mii si 3 mii de ture uneori faza respectiva.
Momentan nu merg in service cu ea , sper sa nu se agraveze si sa aiba ceva , eu sper sa fi fost de la rahatul de bucuresti unde merg cu ea subturata si ba frana ba acceleratie ba nici eu nu mai stiu cum .
Cornel Mic
cornel_mic@klan-mc.ro
--------------------------
C4 1.6 benzina 16 v 110 cp , coupe
MM 82 WSL
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”