Filtru de aer sport/admisie directa

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

silvius scrie:n'are a face un mic filtru. insa e mult mai practic. El costa 80 usd ca l-am gasit pana la urma si nu il arunci dupa cativa kilometri ca pe cel stock si e oricum superior din toate punctele de vedere
Zi si aici producatorul si codul, poate mai sint si altii interesati (asta daca nu e confidentiala informatia cum is si pozele alea cu watermark :twisted: ).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Shadow scrie:Degeaba baga mai mult aer daca ai si nishte mici sonde care in momentul cand simt ele ca poluezi cam mult sau ca ies cam multe noxe incep sa te limiteze.
Mai gandeste si tu realist!!!
Chiar si pentru un HDI e suficient.

Senzorii (la benzinar sonda lambda, la hdi nu stiu cum e exact) incep sa-ti taie din carburant daca vad ca scoti cam mult ne ars pe esapament, si asta se intimpla de obicei cind e prea mult carburant si nu prea este aer (turbina dusa, benzinar functionind la turatii mici si deci viteza mica -> air flow scazut, etc).
Daca ai turbo poti face rost de suficient aer depinzind de marimea turbinei, iar daca ai turbina mare limitarea poa' sa apara in debitul cu care-ti pot da gaz injectoarele.
La turbate daca pui evacuare prea larga scazi presiunea in evacuare -> nu mai are cine sa-ti invirta turbina cu aceeasi putere -> nu mai are cine sa-ti supra-alimenteze cu aer -> pierzi din cuplu pina nu mai poti.
La benzinare aspirate daca schimbi evacuarea in cazul ca e prea mica (dacia solenza, logan, alte modele de rable mai vechi) poti obtine un mic plus de putere (si o droaie de zgomot). Insa de obicei nu,esapamentul e deja prea mare pentru ce au nevoie 4 cilindri. Adevaratul pas in obtinerea de mai multa putere s-a facut cind s-a trecut de la 2 supape pe cilindru (1 admisie + 1 evac) la 4 (2 cu 2), nicidecum prin marirea/modificarea/eliminarea tevii de esapament.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

http://www.knfilters.com/

cer maine la reprezentati telefonul si alte alea ca acu am doar un mail.
cu watermarkul ala de la poze este simplu: in romania se fura la greu, pozele se afla doar la mine pe laptop (in format original) si atata.
La anu' o sa pun ceva poze doar pentru membrii clubului cu drept de autor cedat la un anumit tip de copiere (pentru folosire strict pe site-ul asta si pentru acasa), anul asta nu am cum, dar pentru anul viitor iau acreditare pentru club si bagam la greu. Watermark cu club si dvd pentru membrii.
Sorry mituc nu am ce face acum, insa au valoare comerciala

ps. la baietii astia pe site e un disclaimer interesant pentru garantia masinii :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc

Mesaj de mituc »

Pai prostii de la K&n nu au pentru 1.6. Sau tu ai 1.4? Daca ai 1.4 atunci e 2916-ele pentru tine.

silvius

Mesaj de silvius »

ia vezi, la 1.6 nu e ok asta http://www.knfilters.com/search/product ... od=33-2847

sau tu vrei kit complet?
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

asta e pt diesel, are alte dimensiuni
noi, benzinarii avem aprox : H 42 L 410 W 85
si ala are : H 29 L 318 W 113
eu am mai gasit unu de c4, zic ei, la www.bmcairfilters.com, dar la care
dim sunt L 422 W 94 :shock:

iata raspunsul celor de la K&N :

Dear Costin,

The filter you are talking about is the filter for the 1.6L DIESEL engine. I assume you have the petrol version. The filter for the 1.6L petrol is in development. I really cannot predict when it will be on the market.

Kind regards,

Roel van Mil
Product Development Technician
SRM (Europe) BV
a subsidiary of K&N Engineering, Inc. USA

roelm@knfilters.com
www.knfilters.com

The statement above is intended solely for the person(s) to whom it is addressed and is not to be publicized, republished, copied or repeated. If you are not a named recipient, you are also on notice of its status. Please notify the sender immediately by reply e-mail and then delete this message from your system. You must not disclose it to any other person, copy or distribute it or use it for any purpose.
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
mituc

Mesaj de mituc »

silvius scrie:ia vezi, la 1.6 nu e ok asta http://www.knfilters.com/search/product ... od=33-2847

sau tu vrei kit complet?
Nu vreau kit complet, vreau doar filtru care sa-l inlocuaisca pe cel stock. Si asta e pentru diesel din cite stiu eu (vezi ca benzinarele sint referite ca "L", iar dieselurile ca "DSL").

silvius

Mesaj de silvius »

corect, din pacate la 1,6 scrie clar DSL, la 1,4 scrie F/l
nasol rau.... bine si cererile probabil ca sunt mici, dar totusi pentru K&N mi se pare o nota destul de proasta asta. Si nu stiu ce sa iti recomand mai bun, totusi nu e de joaca cu filtrul asta, nu poti lua unul made in china :(
mituc

Mesaj de mituc »

Singura solutie este inlocuirea intregului kit de admisie. Aici singurul lucru care tre' sa se potriveasca este diametrul conductei care intra prin motor :)

silvius

Mesaj de silvius »

da, dar nu au astia la k&n trebe sa gasesti la altii
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

a pus cineva admisie directa ?
ma intereseaza si pe mine...
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Si pe mine, eu caut ceva de la Piper Cross.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mituc

Mesaj de mituc »

Pai uitati-va la performace tuning. Numai dupa becuri umblati?:) Isi pusese pestele imputit...

ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

becurile se vad
admisia directa nu
:lol: :lol: :lol:
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
mituc

Mesaj de mituc »

Intr-adevar, mai ales daca stai turceste pe scaunul de la sofer si conduci masina din regulator :) Desi nu cred ca e cazul tau 8)

Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”