c4 vs golf V
-
nelutzu
Re: c4 vs golf V
cel care are c4 mi-a spus ca nu are poate nu stia el dar oricum nu are mare importanta
-
nelutzu
nu prea vreau o masina de clasa mica si in nici un caz o marca din afara europei
-
nelutzu
singura masina pe motorina pe care as putea sa mi-o iau cu un buget de 12 500 ar fi loganul si poate un accent care ajunge pe undeva pe la la 12500 dar depaseste avand in vedere taxa de inmatriculare si acte sau poate depasi da atunci nu mai vb de prestanta ca totusi golfu si c4 au prestanta
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
C4 are, golful mai putin...dupa parerea mea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
nero
- Robotizat
10 airbag-uri la Golf? Unde, in portbagaj?nelutzu scrie:aaa....si inca ceva golful este putzin mai dotat in sensul ca are dublu climatronic,alarma,10 airbaguri pe langa cele 6 ale c4-lui,geamuri electrice fata-spate,scaune incalzite fata si torpedoul refrigerat.
Golf-ul are maxim 8 aribag-uri, adica doua frontale, doua laterale fata (torace), doua laterale spate (care lipsesc la C4) si doua cortina.
Mai zic odata, pe la 10000 de euro gasesti C4 1.6 diesel dotat foarte bine (clima pe 2 zone, jante de 16" din aliaj, ESP, etc.) cu 50000-70000km la bord. Mi se pare o alegere mult mai buna decat oricare dintre cele doua postate de tine.
In 12500 ai si variante diesel noi bunicele, cum ar fi Fiat Grande Punto sau Opel Corsa, ambele fiind in clasa mica dar foarte apropiate de compacte ca si dimensiuni.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
A spus ca nu vrea masini de clasa mica.Uite de exemplu la kia, iti iei cu 11853 euroi cu tva cee'd nou, cu motor 1.4 110cp dotarii medii gen sx de la citro.Oricum daca tii neaparat sa ai masina cu "prestigiu" cred totusi ca citroenul ar fi mai interesant, din mai multe motive si anume motorul este diesel, este model nou, este facut cu ford, este mai performant fata de vechiul 1.9tdi, siguranta este mult peste golf chiar daca are ma rog 2- 3 -8 airbaguri in plus (nu astea te salveaza), arata cu mult peste vw si este ceva mai ieftin.Sa nu uitam ca sunt sh si e posibil sa mai bagi pe viitor ceva bani in ele...
-
nelutzu
citroen la 10000 de euro pe motorina din 2006 as vrea dar nu cred ca o sa gasesc ca mie foarte teama ca nu sunt reali ca exista tot felul de dealeri(samsari) care ii iau tot dupa ia o machiaza cum vor ei ca sa mai multi bani pe masina cel pe care l-am gasit ma gandesc ca sunt reali pt ca are doi ani si 145000 cat sa fi umblat ca doar nu a stat numai in ea.
Si inca ceva stiti distributia la cati km se schimba?
- Mihay
- Supermoderator
la peste 100 si ceva de mii de km era postat undeva pe aici...cineva care are cartea la indemana iti poate zice. de ce nu te uiti aici pe forum la rubrica Bursa sau pe celalalt forum cu citroen poate gasesti ceva si negociezi cu ei pe forum pe aici pretul poate poate...
-
nero
- Robotizat
Am cumparat de curand un C4 pentru un prieten, 51000km, 1.6 diesel 110cp cu ESP, jante de aliaj, clima, etc. din 2006 - 10400 euro. Masina era luata din Romania, unic proprietar, revizii la zi si inca un an si 6 luni garantie. Daca nu o luam p-aia, mai gasisem inca doua cam la fel.nelutzu scrie:citroen la 10000 de euro pe motorina din 2006 as vrea dar nu cred ca o sa gasesc ca mie foarte teama ca nu sunt reali ca exista tot felul de dealeri(samsari) care ii iau tot dupa ia o machiaza cum vor ei ca sa mai multi bani pe masina cel pe care l-am gasit ma gandesc ca sunt reali pt ca are doi ani si 145000 cat sa fi umblat ca doar nu a stat numai in ea.
Ai dreptate totusi cu samsarii, te-as sfatui sa te feresti de ei.
-
nelutzu
nero poti sa-mi spui ceva de celelalte doua modele unde le-ai gasit sau dak mai ai date ceva despre ele un eventual pret dar sa fie sedan nu coupe si numai 1.6hdi(110cp) ti-as fi recunoscator
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Sedan nu e acelasi lucru cu Berlina. Presupun ca tu vrei berlina.
Sedan = 4 usi
Berlina = 5 usi
Sedan = 4 usi
Berlina = 5 usi
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
nero
- Robotizat
Mai am doar un numar de telefon de la un proprietar de coupe (negru, aceleasi dotari enumerate mai sus). Restu' le-am sters din telefon.
-
baty_san
nelutzu scrie:salut posesori de c4 ,vreau sa-mi cumpar si yo o masina second hand si dupa multe dezbateri am ramas intre 2 modele citroen c4 si vw golf 5 ambele din 2006.c4 este la 7800euro(1.6hdi 110hp)
si are 145000 km este sedan iar vw-ul (1.9tdi 105hp)si pretul este de 11300euro,km 127000.M-ar interesa reviziile si ce piese se schimba la ce sa ma astept mai ales din partea citroenului pt ca imi place mai mult si nu ar strica ceva date dak stiti si despre golf.
va multumesc
trimite-mi un pm cu vin(serie sasiu) al masinii C4 daca inca nu ai cumparat inca nici una si iti zic poate cate ceva despre ea.
Don't steal...goverment hates competition!