Radio - pierde frecventa

muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Da, o vreau eu, cum facem :) ?
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

mi-am luat si eu o astfel de antena "minune" de C8

intr-adevar nu mai are asa de multe probleme la receptia in oras, dar inca mai sunt posturi si zone cu probleme [in Bucuresti]

in schimb e dezastruoasa la prinderea posturilor cand ai iesit in oras. la 20 km de bucuresti trebuie sa opresc masina sa schimb antena cu cea stock ca pierde posturile de radio.

numai ca m-am cam plictisit sa schimb antena cand ies din oras... si am ramas cu cea veche... mai ales ca nu am vrut sa sterg masina de noroi...
marsel

Mesaj de marsel »

Exact asa am facut si eu. Dupa ce am iesit din oras, am mers vreo 50 km, nu mai prindeam nimic, am oprit si am pus-o pe cea veche. Deci..... :x
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul....
1,6hdi 110cp, black
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ok, deci silvius ne-a indus in eroare. Propun sa-i remorcam rabla de un autobuz ratb la urmatoarea intilnire :twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

man, la mine merge super ok cand ies din oras :lol: sunteti siguri ca antena e bine insurubata si chestii de genul?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

si la mine merge ok in afara orasului ..oricum e un plus fata de cea standard cu care te chinuiai in oras pt ca pierdea frecventa foarte des
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
mituc

Mesaj de mituc »

Sigur nu ati facut nici o alta modificare cind ati pus antena? Doar ati scos-o pe cea veche si ati pus-o pe cea de C8 in loc?

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
marsel

Mesaj de marsel »

Am desurubat-o pe cea lunga si am infiletat-o pe cea scurta, atat!!!! Si au inceput paraielile, pierderile de semnal etc. V-am spus, la mine nu se pierdea frecventa, dar citind topicul, am zis ca voi imbunatati receptia cu asta mica. De fapt mai rau am facut!
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul....
1,6hdi 110cp, black
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

foarte ciudat...eu am facut aceeasi operatiune si s-a imbunatatit clar calitatea semnalului in oras. In afara mi se pare ca prinde frecventele cam la fel de prost :)
B 52 NPO
mituc

Mesaj de mituc »

On oras nu am probleme cu antena stock, ma interesa mai mult pentru afara. Mai am probleme prin comunele din jur cu exceptia satului bucuresti (eu nu am probleme pe acolo cu frecvente pierdute, regasite and sith).

silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

mituc, la un aparabolica te-ai gandit? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

mituc at iti recomand sa ramai la antena stock ... eu am schimbat pt ca in bucuresti era jale si nu reuseam sa ascult o melodie pana la capat ... in afara antena stock cred ca prinde un pic mai bine posturile desi nici cea mica nu e chiar asa catastrofala cand iesi din bucuresti cu ea
B 52 NPO
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Eu am schimbat player-ul si s-a imbunatatit mult calitatea receptiei radio, deci presupun ca nu este (numai) de la antena.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

Sigur nu ati facut nici o alta modificare cind ati pus antena? Doar ati scos-o pe cea veche si ati pus-o pe cea de C8 in loc?

doar nu am prins-o cu banda adeziva sau cordelina

insurubata pana la maxim

deci chiar e dezastruoasa in afara... exemplu, pe autostrada A1, gratie functiei de comutare automata a frecventei, ascult de la un capat la altul un post de radio, nu cred ca exagerez ca prind Deea la km 80 cu cea stock, pe cand cu cea pe cand cu cea C8 a cam trebuit in jur de km 30 sa o scot.

sau... cand merg spre Ploiesti, cu antena C8 a cam trebuit dupa Tancabesti sa schimb antena, pe cand, cu antena stock nu am probleme de receptie pana in apropiere/dupa Campina.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”