Cand ne vindem masina ???

Discutii despre orice legat de masini
HaPPy
"PIAR"

Re: Cand ne vindem masina ???

Mesaj de HaPPy »

sa va spun eu de matizul meu.... pe care l-am "dat" avans la C4.
mai exact, masina a fost vanduta in august 2006, luat pe ea 3700 de auro care au fost dati avans pt C4.
masina avea 6 ani fara vreo 10 zile.... si 90k km.
in primul an a avut mama grija sa faca 40k cu ea.... restul de 50k i-am facut eu in 5 ani.... din care scad aproape unul in care masina a stat in garaj pt ca eu nu am fost in tara.
in ianuarie 2003, cand am plecat eu din tara ai mei au vrut s-o vanda.... ar fi luat pe ea atunci 4000 de euro. cam asa erau preturile pe piata second. morala ? a meritat s-o mai tin pana in 2006. :P
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
RavineH

Mesaj de RavineH »

Pfiu, multumesc pt post HaPPy!

Incepusem sa cred ca sunt singuru care cred asa, si asta nu-i tocmai bine 8) .
Citroen C4 Coupe TechnoEvolution 1.6i 110cp
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

bine.... ce am spus eu e valabil inafara crizei, sau a recesiunii cum vreti sa-i ziceti. nu stiu cum as fi luat pe ea daca venea criza in 2006 si nu anul asta. :roll:
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
RavineH

Mesaj de RavineH »

Corect, de vreo juma de an nicium amic de-al meu [sau amic de-al amicului] n-a reusit sa vanda vreo masina, indiferent cat au lasat la pret!!! Calculele astea le putem face in vremuri normale, care sper sa revina cat mai repede, nu acum cand toti stau cu banii la saltea.

Deci, masina e bine sa o vindem oricand, numai in criza financiara nu! :D
candymann

Mesaj de candymann »

masina sa o vinzi cand potzi!
Ultima oară modificat Sâm Ian 17, 2009 11:35 pm de către candymann, modificat 1 dată în total.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

RavineH scrie:....
I-ar despre ideea de a cumpara o masina pt a iti arata bunastarea ... poate ca asta fac persoanele care dispun de bani castigati usurel si de obicei cumpara masini de peste 40 000 de euro macar; aici vorbeam despre una dintre cele mai ieftine masini din clasa compacta totusi.
Ironia cu bunastarea se adreseaza si celor care cumpara masini mai ieftine, iar acestia sunt mult mai multi decat cei cu masini de peste 40000.Exemplul cel mai intalnit este cel al micului snob de la bloc, care are vecini majoritari proprietari de Dacii, Symbol-uri si Octavii 1. Iar el isi cumpara un Passat chel(sau Vectra, sau Jetta, sau Focus, la fel de chele), in credit pe 10 ani, ca sa se simta buricul pamantului. :ok N-ai idee cati din astia sunt, mult mai multi decat cei cu masini scumpe. Doar ca pe ei nu-i vede toata lumea, pentru ca dupa ce au plecat din fata blocului, devini anonimi in trafic. :wink:
Din punct de strict financiar, intotdeauna e mai avantajos sa cumperi o masina sh, pierderea va fi evident mai mica. Dar toti vrem la un moment dat sa avem si lucruri noi, iar topicul se refera in special la aceste situatii. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Exista si reversul medaliei cu oameni care valoreaza cateva sute bune de mii de euro sau chiar milioane si merg cu o Octavia II, Passat, Mondeo, C5 si alte chestii. Cunosc eu cativa cu modelele pe care le-am enumerat mai sus.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Cunosc si eu din acestia.Proprietar de service si dealer Opel si Chevrolet, circula de cand il stiu (multi ani) doar cu Zafira, cu toate ca are in curte Antara si Captiva, iar bani pt orice masina.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
RavineH

Mesaj de RavineH »

Si atunci de ce te miri ca unii oameni se multumesc 6-8 ani cu aceeasi masina? :D Pur si simplu, nu simt nevoia de mai mult si ca atare nu investesc aiurea in ceva nefolositor.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Eu ma mir? Am suficienti ani ca sa nu mai existe multe lucruri pe lumea asta care sa ma mire :wink: Ce sustin eu, e o concluzie a propriei mele experiente, concluzie ce contravine opiniilor tale.Nu inseamna ca detin si adevarul absolut,dar in cazul de fata cred ca adevarul e mai aproape de mine. :) Am o groaza de argumente ca o masina luata de noua, sa nu implineasca 5 ani in parcarea ta :wink:
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Dan pasare scrie:Cunosc si eu din acestia.Proprietar de service si dealer Opel si Chevrolet, circula de cand il stiu (multi ani) doar cu Zafira, cu toate ca are in curte Antara si Captiva, iar bani pt orice masina.
Cel mai tare la capitolul asta era un amic care a avut o Mazda 323 in ultimii 7-8 ani. Anul trecut a vrut sa schimbe masina si voia un SUV, model nou. Se gandea la Q5 2.0 TDI si s-a hotarat sa astepte pana apare. A vazut X6 intre timp care i-a placut mult de tot la design si s-a dus sa isi configureze una. Si-a configurat-o cu 3.0d si ceva optionale. Dupa, s-a gandit ca e diesel, se aude nasol si cum oricum o va tine o vreme sa isi ia ceva mai puternic. Deci si-a facut un 35i cu mai multe optionale. S-a mai gandit el si a zis ca daca tot o ia sa o tina 7 ani, cine stie ce rachete de masini apar pana atunci si a lui sa fie foarte depasita ca performante. Deci, omul si-a comandat si i-a venit de cateva luni bune X6 50i biturbo 100.000 de euro aproape full(nu are head up display si ecrane in tetiere) pentru ca nu a vrut sa sara de 100.000.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Dan pasare scrie:
I-ar despre ideea de a cumpara o masina pt a iti arata bunastarea ... poate ca asta fac persoanele care dispun de bani castigati usurel si de obicei cumpara masini de peste 40 000 de euro macar; aici vorbeam despre una dintre cele mai ieftine masini din clasa compacta totusi.
Ironia cu bunastarea se adreseaza si celor care cumpara masini mai ieftine, iar acestia sunt mult mai multi decat cei cu masini de peste 40000.Exemplul cel mai intalnit este cel al micului snob de la bloc, care are vecini majoritari proprietari de Dacii, Symbol-uri si Octavii 1. Iar el isi cumpara un Passat chel(sau Vectra, sau Jetta, sau Focus, la fel de chele), in credit pe 10 ani, ca sa se simta buricul pamantului. :ok N-ai idee cati din astia sunt, mult mai multi decat cei cu masini scumpe. Doar ca pe ei nu-i vede toata lumea, pentru ca dupa ce au plecat din fata blocului, devini anonimi in trafic. :wink:
Din punct de strict financiar, intotdeauna e mai avantajos sa cumperi o masina sh, pierderea va fi evident mai mica. Dar toti vrem la un moment dat sa avem si lucruri noi, iar topicul se refera in special la aceste situatii. :)
da dar mai sunt si altii dilai care stau cu chirie intr-un apartament de 3 camere cu inca 2 colegi si care deasemenea platesc rate pe 10 ani si si-au luat C4...despre ei ce zici? :roll:
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

::P dilai :ok :ok :ok
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
RavineH

Mesaj de RavineH »

In cazu asta zic doar: fiecare cu prioritatile lui. :D
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Mihay scrie:
Dan pasare scrie:
da dar mai sunt si altii dilai care stau cu chirie intr-un apartament de 3 camere cu inca 2 colegi si care deasemenea platesc rate pe 10 ani si si-au luat C4...despre ei ce zici? :roll:
... si si-o mai si tuneaza... :lol: :ok :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob7: :blob8: :blob:
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”