Problema servo...

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Daca nu mai esti in garantie du-te la champion..pt constatare!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

piticdela11 scrie:nici o parere? as face o programare la ATS dar ma sperie povestile de pe forum si nu as vrea sa le dau bani degeaba .
Eu am avut o singura data problema asta pe la vreo 1500-2000km. Dupa o accelerare puternica cu rotile cotte spre stinga se pare ca pompa servo nu ma mai ajuta cind roteam volanul spre dreapta. La un moment dat raminind singur pe sosea am tras tare de volan dreapta, s-a auzit un "clant" (acelasi care s-a ausit si cind am accelerat) si de atunci si pina in ziua de azi nu am mai avut problema.
Deci tu daca te apuci si intorci volanul tare pina la capatul cursei nu se intimpla nimic? Daca nu atunci e intr-adevar posibil sa ti se fi dus pompa de servo pentru directie, sa fi ramas fara lichid sau sa fie vreun gunoi pe undeva. Daca nu-si revine zbori repede intr-un service pentru o constatare, poate fi un rahat sau poate fi ceva care sa-ti afecteze si alte trasnai (daca e infundat ceva sau daca nu mai ai lichid pot sa apara probleme cu pompa care e electrica parca).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sebi

Mesaj de sebi »

deci pana la urma cum avem noi servo? electric sau cu pompa? eu as zice ca e cu pompa, pt ca cel electric e mult mai 'ireal'. la vectra de exemplu unde din cate stiu eu e electric nu prea imi place. poate nu toate sunt asa.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu stiu ca e pompa, dar parca pompa aia e electrica.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
piticdela11

Mesaj de piticdela11 »

merci pentru raspunsuri. nu mai am garantie deci o sa merg la champion daca persista problema . la mine nu scoate nici un zgomot dar pur si simplu servo nu mai ajuta si trag de volan ca la camion. am cumparat lichid de servo si o sa mai pun in vas ( l-am descoperit aseara e undeva in partea dreapta a masini sub rezervorul de antige)l.comportamentul e destul de ciudat pentru ca are momente cand isi revine si merge normal .de vreo doua saptamani am ceva ghinioane . mai intai m-a lovit un roman prost (care avea pe luneta o perdeluta cu doi ochi si s-a apucat sa dea cu spatele ) cu un opel in Ungaria si acum servo . nu prea ma simt confortabil cand am probleme la masina .
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Mituc are dreptate, parca am mai scris undeva: servodirectia la C4 este electro-hidraulica. Asta se traduce prin: servodirectie hidraulica (de unde si prezenta rezervorului pentru lichid) a care-i pompa este actionata de un motor electric, nu de cureaua de accesorii (cureaua pe care o vedeti cu totii in partea stanga a motorului si care actioneaza electromotorul si compresorul instalatiei de aer conditionat).
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
piticdela11

Mesaj de piticdela11 »

salut.

am completat uleiul in rezervorul de servo a mers ok dar acum dupa o saptaman aproblema a reaparut . am verificat uleiul si nivelul pare ok .nu mai am garantie la masina. ce service imi recomandati in Bucuresti ?
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Eu zic totusi sa te duci la ATS. Champion sunt varza, mie mi-au furat de prin masina, pe langa faptul ca au facut o gramada de prostii la reparatie. ATS au inceput sa se comporte bine, se mai intampla sa faca si greseli, dar neintentionate.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Eu am altă părere despre ATS :x dar n-ai altă opțiune mai bună.Du-te acolo.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
piticdela11

Mesaj de piticdela11 »

sa-i ia dreaq pe toti . nu poti sa ai incredere in nici un prestator de servicii , toti cauta sa iti dea teapa si fac treaba de mantuiala. nu imi vine sa cred ca am ajuns sa imi fie teama sa ma duc cu masina la un service . merci pentru sfaturi
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

piticdela11 scrie:sa-i ia dreaq pe toti . nu poti sa ai incredere in nici un prestator de servicii , toti cauta sa iti dea teapa si fac treaba de mantuiala. nu imi vine sa cred ca am ajuns sa imi fie teama sa ma duc cu masina la un service . merci pentru sfaturi
WELCOME TO ROMANIA!!!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

:!: raman pe varianta Valcea ..
nu ma schimb
poate la ATS e doar asa ... de vara
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
piticdela11

Mesaj de piticdela11 »

salut
revin cu informatii si intrebari. am fost la CHAMPION si in 5 minute mi-asu spus ca trebuie schimbata pompa care costa 25 de milioane. dar erau foarte sictiriti mecanicii de acolo .nici macar nu m-au intrebat cum se manifesta. problema este ca in mufa prin care primeste curent se scurge ulei din pompa . sper sa fie vreo garnitura sau altceva care poate fi reparat (masina mea are 30 000 km nu pot sa cred ca trebuie sa bag 1000 de euro in ea cand e aproape noua.) in concluzie o sa caut sa merg in alta parte. intrebarea me a este in caz ca nu se poate face nimic la pompa spuneti-mi de unde as putea sa imi comand singur piesa la un pret mai bun ? sau daca aveti vreo sugestie ?
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

sugestia mea e sa iei legatura cu Mugurel, chiar daca dupa ce vb cu el urmeaza un drum pana la Valcea.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
piticdela11

Mesaj de piticdela11 »

asta o sa fac .oricum ma alatur celor nemultumiti de atitudinea si profesionalismul celor de la champion
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”