Televizoare, accesorii, playere - Hi Tech
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Re: Ce televizor recomandati ?
Ai sesizat vreo diferenta fata de LCD?
Mie nu prea imi place LCD, prefer plasma, dar tehnologiile au avansat mult si cred ca se apropie.
Ma surprinde ca nu se vede bine pe digital cable, dar poate UPC transmite prea comprimat...
La RCS s-a lansat un sistem nou pentru cablu digital, si acum se vede super ok.
Mie nu prea imi place LCD, prefer plasma, dar tehnologiile au avansat mult si cred ca se apropie.
Ma surprinde ca nu se vede bine pe digital cable, dar poate UPC transmite prea comprimat...
C4
- Romeno
Eu iti recomand Samsung LE37B651
http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-a ... prd_detail" onclick="window.open(this.href);return false;
Eu am platit 3500 Ron pe el la Media Galaxy din Militari cacum o luna ca era cu reducere.
Eu sunt putin tech freak si cum am mai zis nu prea mi plac firele asa ca ceea ce m-a pasionat la acest televizor a fost ca are DLNA.
Iti permite accesul la device-uri (laptop, telefon mobil, etc) care au Wi-Fi si aceasta functie.
Poti sa asculti muzica, sa vezi filme si poze. Prin retea.
Doar trebuie sa il legi la Internet pentru ca are o intrare de Internet in spate.
Poti sa te uiti la la video-uri de pe Youtube ceea ce este f. cool.
In rest are toate conexiunile pe care le au si alte televizoare, intrare HDMI (este Full HD), intrare USB si nu stiu cate altele video si audio, dar sunt destule.
Contrast de 150.000:1 si Frecventa de 100 Hz
Se vede foarte bine si mai are si smecheria aia pe care nu cred ca o foloseste nimeni dar butoanele de la telecomanda se pot lumina
Bafta la cumparare si sa ne spui si noua ce ai ales.
http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-a ... prd_detail" onclick="window.open(this.href);return false;
Eu am platit 3500 Ron pe el la Media Galaxy din Militari cacum o luna ca era cu reducere.
Eu sunt putin tech freak si cum am mai zis nu prea mi plac firele asa ca ceea ce m-a pasionat la acest televizor a fost ca are DLNA.
Iti permite accesul la device-uri (laptop, telefon mobil, etc) care au Wi-Fi si aceasta functie.
Poti sa asculti muzica, sa vezi filme si poze. Prin retea.
Doar trebuie sa il legi la Internet pentru ca are o intrare de Internet in spate.
Poti sa te uiti la la video-uri de pe Youtube ceea ce este f. cool.
In rest are toate conexiunile pe care le au si alte televizoare, intrare HDMI (este Full HD), intrare USB si nu stiu cate altele video si audio, dar sunt destule.
Contrast de 150.000:1 si Frecventa de 100 Hz
Se vede foarte bine si mai are si smecheria aia pe care nu cred ca o foloseste nimeni dar butoanele de la telecomanda se pot lumina
Bafta la cumparare si sa ne spui si noua ce ai ales.
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Diferenta exista clar, dar daca dau niste bani pt tehnologie LED vreau sa ma si folosesc de ea cand ma uit la TV!emicald scrie:Ai sesizat vreo diferenta fata de LCD?
Din pacate diferenta intre LCD si LED era sensibil de mica, pentru posturile TV care erau receptionate in acea locatie, astfel incat sa merite diferenta destul de consistenta de bani!
In schimb redarea de pe alte medii gen bluray(asta aveau conectat la tv-ul cu led) este incredibila!!
Poate era doar receptia ciudata acolo la ei, cu toate ca nu cred, doar vand tv-uri si trebuie sa fie ok receptia!!
Legat de RCS, ce sistem nou? Mie tocmai ce mi-au instalat sapt trecuta, si in afara de un cablu nu am nimic
Nu am incercat inca cablul, sunt curios
@Romeno, interesant produsul tau..sa vad si eu ce voi alege pana la urma!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
@romeno: suna bine ce zici tu...si nici pretul nu este extrem de ridicat. o sa ma uit mai atent la acel produs. nu stiam ca se poate lega prin Wi-Fi.
Pentru net ai intrare de placa de retea ?
**
Diferenta intre plasma si LCD stiam ca e timpul (viata) aparatului... plasma ar avea mai putine ore de funcionare. E adevarat ?
Pentru net ai intrare de placa de retea ?
**
Diferenta intre plasma si LCD stiam ca e timpul (viata) aparatului... plasma ar avea mai putine ore de funcionare. E adevarat ?
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Cand a venit Mituc pe la mine si vroia sa cumpere Samsung, i-am recomandat Sony. La mine la magazin au intrat in service 3 LCD-uri Samsung intr-o singura zi.
Topul meu ar fi: Sony, Panasonic, LG si restul.
Acum la moda sunt TV-urile cu LED care si ele sunt de 2 feluri: cu leduri pe margine si cu display integral facute din leduri.. Se vad super dar si pretul este la fel de super
P.S.: fereste-te de Carrefour. NU vrei sa stii de unde isi aduc ei marfa
Zilele trecute am avut clienti angajati Carrefour 
Topul meu ar fi: Sony, Panasonic, LG si restul.
Acum la moda sunt TV-urile cu LED care si ele sunt de 2 feluri: cu leduri pe margine si cu display integral facute din leduri.. Se vad super dar si pretul este la fel de super
P.S.: fereste-te de Carrefour. NU vrei sa stii de unde isi aduc ei marfa
- Romeno
Este o intrare de Internet ca la calculator.B25BUY scrie: Pentru net ai intrare de placa de retea ?
Doar legi un cablu de retea normal (cred ca tehnic se numesc UTP) de la modem la televizor.

-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
poate ca daca ar fi sa aleg intre mercedes, bmw sau audi tot Sston Maartin as alege! pana nu am banii, raman la C4!
cam asa si cu phillips, sony si panasonic. samsung este superior cam la toate.
de cateva zile mi-am luat si eu acel samsung 37 seria 651. are absolut tot si, culmea, functioneaza! m-am invartit pe langa LED TV, dar nu am avut banii! scurt!
mare atentie la diagonala! eu de la 2-3 m ma deranjeaza diagonala de 94cm. in rest se vede impecabil. inca o atentie mare la ce se afiseaza in showroom fata de postul TV. cand am solicitat sa vad un post tv in comparatie cu dvd-ul lor, mi s-a spus ca nu se poa
am cautat 2 sapt, si m-am convins ca plasma pt emisiuni tv e cea mai buna. consum, nr de ore? vax albina crema puca! e buna ce sa mai vb. mai greu e la tehnologia de ultimul racnet.
asadar am ales lcd-ul full HD, cu ultra contrast(150000) in fata pretului de 2 mil contrastului LED-ului. si am ramas cu 2500 ron in buzunar. in rest are tot ce are samsun 40B7020 led tv
cam asa si cu phillips, sony si panasonic. samsung este superior cam la toate.
de cateva zile mi-am luat si eu acel samsung 37 seria 651. are absolut tot si, culmea, functioneaza! m-am invartit pe langa LED TV, dar nu am avut banii! scurt!
mare atentie la diagonala! eu de la 2-3 m ma deranjeaza diagonala de 94cm. in rest se vede impecabil. inca o atentie mare la ce se afiseaza in showroom fata de postul TV. cand am solicitat sa vad un post tv in comparatie cu dvd-ul lor, mi s-a spus ca nu se poa
am cautat 2 sapt, si m-am convins ca plasma pt emisiuni tv e cea mai buna. consum, nr de ore? vax albina crema puca! e buna ce sa mai vb. mai greu e la tehnologia de ultimul racnet.
asadar am ales lcd-ul full HD, cu ultra contrast(150000) in fata pretului de 2 mil contrastului LED-ului. si am ramas cu 2500 ron in buzunar. in rest are tot ce are samsun 40B7020 led tv
DS3 1,6HDi 92CP
- Bogdan
- Fondator
La o conexiune wireless, exista vreo solutie sa conectezi si tv-ul?Romeno scrie:Este o intrare de Internet ca la calculator.B25BUY scrie: Pentru net ai intrare de placa de retea ?
Doar legi un cablu de retea normal (cred ca tehnic se numesc UTP) de la modem la televizor.

-
citizenx
http://www.amazon.co.uk/Philips-SLV3220 ... 39-2513251" onclick="window.open(this.href);return false;
Am si eu in magazin asa ceva, dar nu mai tin minte cat costa.
- Bogdan
- Fondator
Pai si cum functioneaza? Tv se leaga la acest dispozitiv, si el la routerul wireless?

-
citizenx
NU are nici o legatura cu routerul wireless. Uite aici scrie cam ce face jucaria.
- Bogdan
- Fondator
Eu nu caut asta..eu ziceam daca pentru Samsungul ala exista vreo solutie de a ma lega la Internet, in conditiile in care in casa exista doar un router wireless!

- Romeno
Ah nu, din pacate trebuie sa fie legat prin fir la router.
Dupa asta ai acces la TV de la laptop prin wireless dar televizorul nu are wi-fi in sine, are doar conexiune la Internet (intrare).
Dupa asta ai acces la TV de la laptop prin wireless dar televizorul nu are wi-fi in sine, are doar conexiune la Internet (intrare).

- VeNoM386
DLNA este noul upnp, stie sa ruleze fisiere media din retea, mai exact cauta server DLNA. Acest server se poate face pe calculator sau un device dedicat, un NAS mai exact.
Televizoarele mai noi au DLNA, dar stiu sa ruleze foarte putine formate. Nu va asteptati sa ruleze mkv-uri
. Later update : pe samsung-ul ala se pare ca merg mkv-uri.
Solutia mea este asa :
LCD HD Philips
WDTV Live (are lan si site sa ruleze cam orice inclusiv mkv 1080p)
NAS Synology DS209
Si asa nu am nevoie sa tin calculatorul deschis. NAS-ul are pe el tot ce trebuie, inclusiv client de torrente.
Televizoarele mai noi au DLNA, dar stiu sa ruleze foarte putine formate. Nu va asteptati sa ruleze mkv-uri
Solutia mea este asa :
LCD HD Philips
WDTV Live (are lan si site sa ruleze cam orice inclusiv mkv 1080p)
NAS Synology DS209
Si asa nu am nevoie sa tin calculatorul deschis. NAS-ul are pe el tot ce trebuie, inclusiv client de torrente.
Ultima oară modificat Mie Dec 09, 2009 5:00 pm de către VeNoM386, modificat 1 dată în total.
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
- Romeno
Sa stii ca eu cred ca al meu suport mkv-uri.
Testez astazi seara.
Testez astazi seara.