tremurat volan
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: tremurat volan
Sa strang fiecare prezon la tensiunea indicata de producator.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Mihay
- Supermoderator
-
adi.iulian
- Numar Inmatriculare: b 30 wpn
nu au distantiere sigur ca m-am uitat si stau bine pe bubuc
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
- Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
- Numar Inmatriculare: CT-83-TIA
am si eu necazuri cu tremuratul de pe la 90 pana la 110-115 nu stiu de la ce sa fie am schimbat 2 randuri de cauciucuri am crezut ca asta era dar nu este , le-am echilibrat de le-am inebunit de fiecare data fatza spate , tot asa face , gentile pe butuc sunt foarte fixe (trebuie sa fie mancat bine ala de la service daca vrea sa le dea jos) nu imi trage stanga dreapta deloc , ce ziceti ca poate sa fie?

c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
placute care raman blocate pe un disc ovalizat???
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Mihay
- Supermoderator
eu n`am prea auzit de asa ceva. de ex un disc nou nu e perfect plat tocmai ca sa nu ramana placuta blocata. d-aia ai si zgomotul ala fin cand mergi linistit printre masini parcate sa zicem, discul atinge f usor placuta
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Bine ma Deese tu vrei cheie dinamometrica si eu am schimbat 4 roti cu rahatu ala de cheie din setul standard. Adica sa ma duc sa mi verifice prezoanele sa vada daca le am strans mai tare sau nu ? Pfff ... si doar m-ai vazut ... nu sint cine stie ce forta bruta.Deese scrie:Sa strang fiecare prezon la tensiunea indicata de producator.
Cert e ca nu am sarit de 100km/h abia astept sa vad cum trag rotile noi si daca apar ceva trepidatii in volan.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
io am mers cu 197 fara deflector de aer sub spoiler si cu toate rotile stranse la un moment dat de mine cu metoda picior-in-coarba si crede-ma ca n-a fost nici urma de trepidatii.Deese scrie:Apropo de roti fixe pe butuc, are cineva o cheie de roti dinamometrica?
Unde as putea sa gasesc una?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
acum cca 1 luna, mi-am pus cauciucurile de iarna ( GY UltraGrip 7+ ), tot pe jantele de aliaj originale 205/55/16, toate bune si frumoase pana cand week-endul trecut am iesit din Bucuresti pe A2 spre Braila si imediat cum a sarit de 100-110 am zis ca imi sare volanul din mana. Precizez ca inainte cauciucurile au fost cele stock din fabrica Michelin Energy care nu au fost date jos niciodata pana acum... Automat gandul a fost ...cei care au pus cauciucurile si-au batut joc s-au nu le-au echilibrat deloc.
A trebuit sa merg cca 450 km cu maxim 90-96km/h!
Azi am fost la Autosoft Dudesti, sa le echilbrez din nou(de cum le-a pus pe aparat mi-a spus ca sunt deformate(cauciucuri noi)......au fost spalate jantele+ cauciucuri, s-au demontat rotile din nou....au fost umflate/desumflate, puse pe aparatul de echilibrat de vreo2-3 ori/pneu, presiunea 2.4 fata si 2.1 spate, s-a verificat si cel mai greu punct al jantei si al cauciucului! Imediat dupa am iesit pe A2 si din pacate nu mai face ca inainte insa tremuratul tot exista!
Daca mai aveti si alte sfaturi va rog sa imi spuneti!
A trebuit sa merg cca 450 km cu maxim 90-96km/h!
Azi am fost la Autosoft Dudesti, sa le echilbrez din nou(de cum le-a pus pe aparat mi-a spus ca sunt deformate(cauciucuri noi)......au fost spalate jantele+ cauciucuri, s-au demontat rotile din nou....au fost umflate/desumflate, puse pe aparatul de echilibrat de vreo2-3 ori/pneu, presiunea 2.4 fata si 2.1 spate, s-a verificat si cel mai greu punct al jantei si al cauciucului! Imediat dupa am iesit pe A2 si din pacate nu mai face ca inainte insa tremuratul tot exista!
Daca mai aveti si alte sfaturi va rog sa imi spuneti!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Daca jantele si masina sint ok (ma bazez pe faptul ca pina acum 1 luna nu ai avut probleme si nu ai zis sa fi luat vreo groapa serioasa) ramine doar cauciucurile. La cauciucurile noi ai garantie. Habar nu am in ce consta acea garantie dar merita incercat sa le schimbi.
Ai putea proba faptul ca jantele si masina sint ok remontind vechile pneuri si facind o proba. Daca nu ai probleme pui iar cele de iarna la aceasi vulcanizare si atunci e clara treaba.
Ai putea proba faptul ca jantele si masina sint ok remontind vechile pneuri si facind o proba. Daca nu ai probleme pui iar cele de iarna la aceasi vulcanizare si atunci e clara treaba.
- exdani
nu am luat vreo groapa, masina se comporta normal la viteze mari inainte. La asta m-am gandit si eu sa ma duc inapoi, insa nu am factura la ele, chiar daca cauciucurile au fost noi cu abtipild de brand pe ele si cu "dungile de rigoare rosii/verzi" pe ele at cand e pneul nou + "mustatile" de rigoare(au fost luate prin "cineva" la un pret foarte bun de o persoana ce se ocupa de un mare parc auto....dar maine il voi suna sa vad ce raspuns imi va da.
si 2 poze cu ele:

si 2 poze cu ele:

- exdani
a trecut ceva timp si din pacate nu am rezolvat nimic..
am fost acum cca 3 saptamani si mi-a inlocuit toate cele 4 anvelope cu altele identice...insa din pacate face la fel si nu stiu ce sa mai spun.
eu sustin in continuare ca masina nu are nici o problema legata de directie, sau orice altceva ce ar putea sa imi dea tremurat peste 100km/h, insa in ianuarie cand ajung la service sa fac revizia ii voi face si toate verificarile de rigoare!
PS: mi se pare o tampenie ca pe 3.10.2010 sa ma duc pana la Cartec la intalnire(aveam cauciucurile de vara) la intoarcere sa am reprize cu viteze de peste 130km/h si sa nu aiba nici pe dracu, iar pe 10.10.2010(o saptamana diferenta) sa imi pun cauciucurile de iarna si sa imi tremure ca naiba
am fost acum cca 3 saptamani si mi-a inlocuit toate cele 4 anvelope cu altele identice...insa din pacate face la fel si nu stiu ce sa mai spun.
eu sustin in continuare ca masina nu are nici o problema legata de directie, sau orice altceva ce ar putea sa imi dea tremurat peste 100km/h, insa in ianuarie cand ajung la service sa fac revizia ii voi face si toate verificarile de rigoare!
PS: mi se pare o tampenie ca pe 3.10.2010 sa ma duc pana la Cartec la intalnire(aveam cauciucurile de vara) la intoarcere sa am reprize cu viteze de peste 130km/h si sa nu aiba nici pe dracu, iar pe 10.10.2010(o saptamana diferenta) sa imi pun cauciucurile de iarna si sa imi tremure ca naiba
- doru
- Marca si model masina: Citroen c4, 1.6, HDI
- Numar Inmatriculare: AG-69-DAG
hmm... problema cu tremratul volanului o am si eu, la fix 124 la ora incepe , iar dupa 140 se simte vibratia in caroserie, schimbat jane, cauciucuri, inversat fata spate, mers service cartec, verificare parte fata, rezultat...acelasi,,nu poate nimeni sa-si dea o parere, citeam undeva ca ar fi un defect de fab. dar care e acesta????,,,am cumparat 2 jante noi, de tabla originale,,aceeasi problema, pot sa va zic ca de 2 ani incerc sa rezolv aceasta problema si nu reusesc, de echilibrat nu mai vb. cred ca am vreo zece la activ,,pana la urma m-am resemnat,,,,,,,sarbatori fericite!
- exdani
pai daca nici cei de la service nu isi dau seama, atunci ce sa inteleg ca C4 e o masina atat de ciudata si sensibila incat sa nu se poata echilibra la ea niste roti!!! asta e o imbecilitate, doar nu ii trebuiesc roti speciale de C4...
pe zi ce trece parca mai rau imi pare...dar mai bine ma opresc aici nu vreau sa mai aduc comentarii asupra acestui brand sensibil la "capriciile vremii'.
pe zi ce trece parca mai rau imi pare...dar mai bine ma opresc aici nu vreau sa mai aduc comentarii asupra acestui brand sensibil la "capriciile vremii'.
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
am vazut ca esti din buburesti, iti recomand sa te duci la sama pipera la domnul marian ciobanu si sigur gaseste el problema. eu cu c4 anterior am umblat cam pe la toate vulcanizarile din bucuresti si nimeni nu reusea sa rezolve tremuratul. e putin mai scump dar sigur gaseste cauza
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare