masina intra in garantie din momentul cumpararii. ea poate sta shi un an pe stocul importatorului sau dealerului. intai de toate tu ai treaba ATS, de la care ai cumparat mashina si apoi cu Citroen Romania, daca este cazul, ca doar nu o sa te duci la ei la sediu sa le ceri socoteala, k ei te trimit la dealerul de la care ai cumparat mashina. nu tzi se pare logic?mihaysmen scrie:@candyman deci eu o am din noiembrie 2007 cumparata dar ea e probabil fabricata prin vara banuiesc ...so ATS sau Dealer Citroen?? Pe carnetul de garantii scrie si despre ATS si despr eCitroen Assistance si despre Dealerul de unde am luat-o
Prima revizie
-
candymann
- Mihay
- Supermoderator
-
candymann
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
eu mi-am facut revizia de un an (masina are 8100 km) si m-a costat totul 489.
- inlocuire ulei motor 4 l total
- inlocuire filtru ulei
- inlocuire fltru polen
- garnitura buson baie
- inlocuire bec stop frana
E super ok totul a durat vreo 2 ore, pacat ca nu am putut sa o iau imediat intrucat am lasat-o si in service pt reparat si vopsit usa.
Am lasat-o joi pe 29 mai si am luat-o marti 3 iunie.
Sunt foarte multumita de tot...mai ales daca pot sa-mi pastrez persoana de contact la service...altfel inebunesti pt un loc in service.
- inlocuire ulei motor 4 l total
- inlocuire filtru ulei
- inlocuire fltru polen
- garnitura buson baie
- inlocuire bec stop frana
E super ok totul a durat vreo 2 ore, pacat ca nu am putut sa o iau imediat intrucat am lasat-o si in service pt reparat si vopsit usa.
Am lasat-o joi pe 29 mai si am luat-o marti 3 iunie.
Sunt foarte multumita de tot...mai ales daca pot sa-mi pastrez persoana de contact la service...altfel inebunesti pt un loc in service.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3