pui si tu un ceva optional si te-ai scos (xenon sau sistemul audio JBL)
C4 vs Octavia2
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
e mai bine sa nu iei de pe stoc
asa din sa zicem experienta comuna si din auzite si la alte marci. una e o masina proaspata de pe linia de fabricatie si alta e una statuta in ploi si alte alea...cu vreun soricel retras in vizuina
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
shomoyoque
Noupe! Nu exista! Si oricum presupunand ca iti faci comanda (fa comanda!) pentru VTR, oricum o sa fie inclus in pret.... Avem o gramada de colegi care si-au schimbat total sau partial sistemul audio ...tibi scrie:daca ar putea i-as ruga sa nu-mi puna radio-cd ala de 2 lei.vin eu cu altu+tun si amplif.chiar exista la dealeri si alte r-cd/mp3?
Ultima oară modificat Mie Apr 25, 2007 1:56 pm de către shomoyoque, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
eu unul am facut licitatie pe la mai multe reprezentante, normal seat, vw golf si ats. Pana la urma am luat c4 pentru ca asta mi-a placut, spatiu destul, echipata ok, 5 stele si alte alea.
Am luat-o stock, insa dintr-un anumit lot
Adevarul este k am luat c4 pentru k am vb cu Bogdan sa facem clubul asta din 2005 si sa planuim iesirea in Bulgaria
Sincer O2 are mai mult spatiu si asta am vazut weekendul trecut cand mi-am luat o parabolica de 110cm si am stat cu antena langa masina pana a venit cumnata mea cu o2
Insa daca ar fi sa mai aleg inca o data ce masina imi iau, as alege lamborghini, insa ala costa prea mult si raman la alegerea initiala C4
Si daca tot ai ratat excursia asta, ia c4-ul ala si mai facem excursii, vara de abia a inceput

Am luat-o stock, insa dintr-un anumit lot
Adevarul este k am luat c4 pentru k am vb cu Bogdan sa facem clubul asta din 2005 si sa planuim iesirea in Bulgaria
Sincer O2 are mai mult spatiu si asta am vazut weekendul trecut cand mi-am luat o parabolica de 110cm si am stat cu antena langa masina pana a venit cumnata mea cu o2
Insa daca ar fi sa mai aleg inca o data ce masina imi iau, as alege lamborghini, insa ala costa prea mult si raman la alegerea initiala C4
Si daca tot ai ratat excursia asta, ia c4-ul ala si mai facem excursii, vara de abia a inceput
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Daaa...am fost conspirativi rau de tot..Si tu acum ne dai in vileag??
Eu stiu ca acum cam e momentul "adevarului" pe scena politica, dar noi suntem in afara ei...
Eu stiu ca acum cam e momentul "adevarului" pe scena politica, dar noi suntem in afara ei...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- tibi
azi am avut ocazia sa stau/vad din toate unghiurile un c4 coupe.cred ca am stat in el,langa pret de juma de ora,suficient zic eu pt a ma decide.nu e spatioasa precum o2,dar are personalitate,plus ca fiind si a doua masina in familie am ajuns la concluzia ca asta imi va fi masinuta.sa am si eu un "dormitor mobil"?! e de ajuns avensisul babacului.o sa-mi dezamagesc colegii de pe vw forum cu decizia mea,dar asta e faza cu gusturile....
m-a cutremurat poza cu c4 distrus,dar sa zic ca m-a si ajutat sa iau decizia.astept acum doar sa-mi dau nemtoaica.sper sa o dau mai repede si sa fiu si eu mandru ca voi de c4
m-a cutremurat poza cu c4 distrus,dar sa zic ca m-a si ajutat sa iau decizia.astept acum doar sa-mi dau nemtoaica.sper sa o dau mai repede si sa fiu si eu mandru ca voi de c4
seat leon 2.0tdi 140cp stylence si fan c4 coupe
-
shomoyoque
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Si tot legat de Dumiflo...sa vezi ce strikeuri da la bowling...deci e intreg 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
si eu criticam vizibilitatea la c4 coupe in spate inainte...si ce il criticam. va dati seama daca eu, scepticul am cumparat masina pe care o criticam la toti cunoscutii (nu ziceam ca nu imi place, dar nu prea vezi in spate)
si uite totusi ca sunt posesor de c4 coupe
si uite totusi ca sunt posesor de c4 coupe
Led there b:LIGHT
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- tibi
sambata am fost iar in BV cu golful la vanzare.n-am dat-o.dar am fost in schimb surprins de tatal meu,care mi-a zis ca si daca nu o dau el tot o sa-mi ia alta masina.evident va fi un c4 coupe(mai tre sa am putina rabdare).golfu va ramane mamei mele,adik tot eu o sa-l mai conduc.abia astept sa le vad una langa alta,dar mai ales diferenta pe sosea.pt c4 o sa dau 30%avans iar restul credit bancar.abia astept sa vin la o intalnire,ca sa nu mai vorbesc de stikerul clubului(o sa fiu mandru sa-l lipesc).
tin sa va multumesc tuturor de sfaturile date,chiar m-ati ajutat in luarea deciziei.
tin sa va multumesc tuturor de sfaturile date,chiar m-ati ajutat in luarea deciziei.
-
shomoyoque
- DMX
- Fan C4
- tibi
dupa lungi asteptari se pare ca am gasit un cumparator pt golfu meu.sper sa nu ma tina tatal meu prea mult sa astept.am totusi o curiozitate privind jentile c4-ului,distanta intre prezoane, ca mi-as pastra jentile actuale de care sunt super indragostit.golfu 4 are 5 x 100.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
N-ai sa poti. C4 are 4x108. Vezi ca esteun topic despre jante pe undeva pe la tuning cred.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DMX
- Fan C4