Dyno la C4 Coupe 1.6i 110cp (zic ei)
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Am facut test dyno la masina mea, rezultatul fiind ca robotelul are 109 cp. Testul a durat 15min cu totul
Voi repeta testul dupa ce fac obdtuning la Doc saptamana viitoare.Sunt tare curios ce iese 
Am incercat sa pun aici si graficul pe care mi l-au dat la Computest dar nu merge ImageShack-ul
Am incercat sa pun aici si graficul pe care mi l-au dat la Computest dar nu merge ImageShack-ul
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
LiviuVTR
Salutare. Sunt nou pe-aici si de cateva zile tot urmaresc topicul asta.
Ideea e ca as vrea sa fac si eu ceva upgradeuri la C4-ul meu. Mai exact soft, admisie si evacuare. Pana acum, din tot ce e scris pe-aici nu am reusit sa ajung la nici o concluzie (asta e, puteti sa ziceti ca-s greu de cap:)). Merita sau nu? Vreau sa o fac pur si simplu pentru a mari placerea de a conduce masina si pentru a-i scade consumul de carburant. Sunt constient ca nu mi-am luat Ferrari si nu vreau sa impresionez cu demaraje fulminante.
So: Remapare, admisie + evacuare = sunet mai frumos si consum mai mic ? Merita investitita?
Si inca o chestie ... cunoasteti pe cineva care s-ar putea sa aiba vreo cunostinta care sa aiba vreun prieten unde sa pot face toate astea in acelasi loc ? DAR MAI ALES CU COMPONENTE DE CALITATE ?
Ideea e ca as vrea sa fac si eu ceva upgradeuri la C4-ul meu. Mai exact soft, admisie si evacuare. Pana acum, din tot ce e scris pe-aici nu am reusit sa ajung la nici o concluzie (asta e, puteti sa ziceti ca-s greu de cap:)). Merita sau nu? Vreau sa o fac pur si simplu pentru a mari placerea de a conduce masina si pentru a-i scade consumul de carburant. Sunt constient ca nu mi-am luat Ferrari si nu vreau sa impresionez cu demaraje fulminante.
So: Remapare, admisie + evacuare = sunet mai frumos si consum mai mic ? Merita investitita?
Si inca o chestie ... cunoasteti pe cineva care s-ar putea sa aiba vreo cunostinta care sa aiba vreun prieten unde sa pot face toate astea in acelasi loc ? DAR MAI ALES CU COMPONENTE DE CALITATE ?
I live fast & keep energy in motion ...
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pentru cit creste puterea si cum se modifica comportamentul masinii eu as investi doar in soft si admisie. Evacuarea sint in continuare de parere ca e suficienta pentru cit gaz poa' sa arda masina cu aerul pe care-l trage. Doar ca evacuarea va schimba soundul, asa ca poate o toba finala s-ar justifica schimbata (insa asta nu afecteaza cu nimic evacuarea in sine, doar sunetul).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nero
- Robotizat
@Liviu ce motor ai? La aspirate nu prea se merita remaparea, castigul e prea mic. In schimb la dizeluri turbate ajungi de la 110 la 136-138cp ceea ce deja se simte.
Consumul o sa-ti scada doar daca pastrezi acelasi stil de condus, dar daca vei folosi calutii pe care i-ai castigat, va creste si consumul.
Consumul o sa-ti scada doar daca pastrezi acelasi stil de condus, dar daca vei folosi calutii pe care i-ai castigat, va creste si consumul.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Merita doar chip + filtru, undeva pe la 3-400 euro.
Evacuarea nu se modifica cu bani putini, cu 150 euro modifici toba finala dar aia o faci pt sound nu pt performante.
Evacuarea modificata total e peste 1.000 euro.
Eh, ati vazut ca de data asta n-am mai incurcat finala cu evacuarea?
Evacuarea nu se modifica cu bani putini, cu 150 euro modifici toba finala dar aia o faci pt sound nu pt performante.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
LiviuVTR
So, una peste alta parerea voastra e ca merita.
Cat despre evacuare, exista un producator de esapamente in Oradea, autohton, 100% inox de calitate, preturi mai mult decat ok. Pentru Supernova mea in 2002 evacuare completa 3 bete fata de 6 cat cereau aia de la Borla ...
Cine ma poate ajuta cu restul ? Cu cine ar trebui sa vorbesc pentru remapare + admisie + montaj?
Btw, motorul e 1.6i 110? cai.
Cat despre evacuare, exista un producator de esapamente in Oradea, autohton, 100% inox de calitate, preturi mai mult decat ok. Pentru Supernova mea in 2002 evacuare completa 3 bete fata de 6 cat cereau aia de la Borla ...
Cine ma poate ajuta cu restul ? Cu cine ar trebui sa vorbesc pentru remapare + admisie + montaj?
Btw, motorul e 1.6i 110? cai.
I live fast & keep energy in motion ...
-
pesteimputit
- custom sound systems
baiatule tu vorbesti mult si prost.Deese scrie:Merita doar chip + filtru, undeva pe la 3-400 euro.
o evacuare completa costa cu tot cu Unichip (ca sa nu ai erori pe bord) vreo 850e.
deci in 1000e ai soft+evacuare+admisie (si scapi si de catalizatoare)
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Se prea poate peste, dar dupa ce m-a beshtelit aiurica intr-un alt thread am crezut ca el chiar stie pretul exact.
Se pare ca am castigat un car wash in fata Parlamentului
Cat are in momentul actual ?
Am si eu o intrebare, ai pus pe dyno masina ta dupa modificarile din semnatura?aiurica scrie:nu stiu daca nu cumva cad intr-o capcana raspunzand lui...dar nu mai zic cui....
copile(sper ca nu te superi) cu 150 iti iei o amarata de toba....care iti va da 0.23 cp.
tu ai idee cat costa un traseu complet?ai idee ce raport de crestere ai?
ce vbsti tu acolo...costa 2000.
uite ce spun.
daca tu o sa dai 1000 E pe evacuare, eu ....iti spal masina in fata la casa poporului.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
peste te respect pt ce ai facut la masina si pt cunostiintele tale legate de auto.
insa cu acelasi respect, cred ca te inseli amarnic.
daca tu gasesti evacuare completa, tot traseul; de tobe, serpi, finala, (catalizator dupa caz) cu 600 Eur, eu recunosc ca am gresit si promit sa nu ma mai contrazic cu nimeni pe forum, si promit ca o sa imi placa culoarea albastra la display C4.
cred ca niste linkuri ar lamuri situatia....daca vrei eu pot da exemple....
calcul simplu=
150 toba
250 remapare
raman pt restul de traseului....400...oare ajunge????
sa mai vbm ci de manopera?
insa cu acelasi respect, cred ca te inseli amarnic.
daca tu gasesti evacuare completa, tot traseul; de tobe, serpi, finala, (catalizator dupa caz) cu 600 Eur, eu recunosc ca am gresit si promit sa nu ma mai contrazic cu nimeni pe forum, si promit ca o sa imi placa culoarea albastra la display C4.
cred ca niste linkuri ar lamuri situatia....daca vrei eu pot da exemple....
calcul simplu=
150 toba
250 remapare
raman pt restul de traseului....400...oare ajunge????
sa mai vbm ci de manopera?
Ultima oară modificat Vin Mar 28, 2008 4:42 pm de către Aiurica, modificat 1 dată în total.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Aiurica
Deese scrie:Se prea poate peste, dar dupa ce m-a beshtelit aiurica intr-un alt thread am crezut ca el chiar stie pretul exact.
Am si eu o intrebare, ai pus pe dyno masina ta dupa modificarile din semnatura?aiurica scrie:nu stiu daca nu cumva cad intr-o capcana raspunzand lui...dar nu mai zic cui....
copile(sper ca nu te superi) cu 150 iti iei o amarata de toba....care iti va da 0.23 cp.
tu ai idee cat costa un traseu complet?ai idee ce raport de crestere ai?
ce vbsti tu acolo...costa 2000.
uite ce spun.
daca tu o sa dai 1000 E pe evacuare, eu ....iti spal masina in fata la casa poporului.
cat despre wash o fac din toata inima fiind un patratel...insa uiti un mic amanunt...mai trebuie sa scoti din buzunar banii astia....adica...o evacuare completa....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
pesteimputit
- custom sound systems
o evacuare completa am considerat-o fara galerie.
in toate cataloagele evacaurea completa e ori de sub turbina ori de sub galerie
va arat eu avacuare comleta in curand si fara catalizatoare
p.s
sunt de acord cu ce a zis aiurica, cred ca vin sa il ajut la spalat masina daca iti iei tu evacuare si soft.
in toate cataloagele evacaurea completa e ori de sub turbina ori de sub galerie
va arat eu avacuare comleta in curand si fara catalizatoare
p.s
sunt de acord cu ce a zis aiurica, cred ca vin sa il ajut la spalat masina daca iti iei tu evacuare si soft.
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
Black C4 VTS
-
Adrian
- Membru 'tunat'
va agitati sa aruncati banii aiurea pentru un efect Placebo...
Cat de dus cu pluta poti fi sa bagi bani intr-o masina comuna, doar de dragul de a castiga 2-3 cai? De ce sa cheltuiesti 1000 de euro aiurea? De ce de banii aia, nu iti pui un sistem de sunet sa moara si manelistu de ciuda? De ce nu iti iei un set de jante, o suspensie?
Cat de dus cu pluta poti fi sa bagi bani intr-o masina comuna, doar de dragul de a castiga 2-3 cai? De ce sa cheltuiesti 1000 de euro aiurea? De ce de banii aia, nu iti pui un sistem de sunet sa moara si manelistu de ciuda? De ce nu iti iei un set de jante, o suspensie?
- Aiurica
-
pesteimputit
- custom sound systems
dragul meu ardian tu uiti un anume detaliu, eu va spun preturile "comerciale" nu cat ma costa pe mine fiecare jucarie de genu asta....
p.s
standul din vitan este cel putin inexact. am vazut diferente optimiste de pana la 20% fata de cel de la MT.
p.s
standul din vitan este cel putin inexact. am vazut diferente optimiste de pana la 20% fata de cel de la MT.
Black C4 VTS
Black C4 VTS