Noul Citroen C4 - Poze oficiale
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Noul C4 - Poze oficiale
Bai, dupa ce vad trailerul ala s-ar putea sa imi schimb nitel parerea 
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
de ce neaparat doar pe negru? eu zic ca si pe alb.
eu mi-as lua aceasta masinutza, daca as avea cu ce.
eu mi-as lua aceasta masinutza, daca as avea cu ce.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
wow, asta a fost ce am zis cand am vazut pozele.
Intr-adevar nu o sa vand c4-ul meu, desi e puturos, se poate lucra la motor mult de tot si e ok, insa designul din 2005 se pare ca nu o sa mai existe. Pur si simplu o imagine comerciala, lipsita de orice imaginatie, ds3 curat (fie vb intre noi, cand am vazut ds3-ul cu discurile alea mici de frana arata nashpa).
Insa C4-urile noastre sunt de mii de ori mai ok. Sunt curios sa o vad pe viu, poate o arata altfel, insa sincer, nu ma asteptam la asa ceva de la citroen care este o firma inovatoare.
C5-ul e nemtesc 100% la exterior, insa interior francez, arata superb, dar noul c4.....wow, ce bine ca mi-am luat c4-ul in 2005
Intr-adevar nu o sa vand c4-ul meu, desi e puturos, se poate lucra la motor mult de tot si e ok, insa designul din 2005 se pare ca nu o sa mai existe. Pur si simplu o imagine comerciala, lipsita de orice imaginatie, ds3 curat (fie vb intre noi, cand am vazut ds3-ul cu discurile alea mici de frana arata nashpa).
Insa C4-urile noastre sunt de mii de ori mai ok. Sunt curios sa o vad pe viu, poate o arata altfel, insa sincer, nu ma asteptam la asa ceva de la citroen care este o firma inovatoare.
C5-ul e nemtesc 100% la exterior, insa interior francez, arata superb, dar noul c4.....wow, ce bine ca mi-am luat c4-ul in 2005
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- mephisto
Si eu mi-am mai schimbat putin parerea si probabil o sa mi-o schimb radical cand voi vedea masina pe viu. Totusi, mi se pare ca are fundul cam mare.
Sper sa aiba totusi in plan si o versiune coupe, fie ea si DS4.
Sper sa aiba totusi in plan si o versiune coupe, fie ea si DS4.
C4 Coupe 1.6 HDi 16V 92 CLUB STE
- Mihay
- Supermoderator
eu cred ca toti ne asteptam la ceva EXTRA, MEGA, SUPER, SF ! Poate asta e pasul pe care Citroen trebuia sa-l faca sa mai si castige niste bani si clienti noi . Eu tot sper ca in realitate sa arate mai bine, sau macar niste poze in afara studioului
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Perfect de acord cu mihay.Cred ca deoacamdata vor sa intre puternic pe piatza...probabil ca dupa aceea vom vedea din nou modele extravagande...doar e citroen 
-
uscristian
- Zburatorul
- Marca si model masina: 1.6i
Eu cred ca spatele se aseamana oarecum si cu kia sport.
Fata masinii imi place. Schimbarea este destul de vizibila, nu mai vorbim doar de-un facelift.
Interiorul nu-mi place de niciun fel. sunt de acord cu voi ca este sau va fi mult mai de calitate dar vad ca s-a revenit la bordul clasic, fara display-ul superb de pe centru, cel care-ti uimeste toti pasagerii cand urca pentru prima data intr-un C4
Eu unul, nu cred ca mi-as mai iubi robotica atat de mult daca as vedea-o pe toate drumurile
Fata masinii imi place. Schimbarea este destul de vizibila, nu mai vorbim doar de-un facelift.
Interiorul nu-mi place de niciun fel. sunt de acord cu voi ca este sau va fi mult mai de calitate dar vad ca s-a revenit la bordul clasic, fara display-ul superb de pe centru, cel care-ti uimeste toti pasagerii cand urca pentru prima data intr-un C4
Pai bine Mihay, tu iti doresti sa vezi mai multe C4 pe strada?Mihay scrie:eu nu ma mai hazardez . Astept sa-l vad live . Poate asa vor disparea Golfurile si se vor inmulti C4
Eu unul, nu cred ca mi-as mai iubi robotica atat de mult daca as vedea-o pe toate drumurile
- Mihay
- Supermoderator
sincer da, decat sa vad astre,golf-uri sau altele , prefer sa vad C4
poate asa nu ne mai considera lumea ciudati 
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
La prima vedere, e un Audi A3 frantuzesc.
N-o sa se observe pe strada, arata la fel ca toate hatchbackurile de azi, poate putin mai patrat, ceea ce nu e un lucru rau dpdv practic, fiindca are portbagaj si spatiu interior, lucruri care lipsesc actualului model (si multor altor masini de aceeasi clasa).
Inventiile alea cu vibratii-n cur cind calci linia... sa fie la ei acolo. Si-asa arata ca si cum ar avea o tona jumate, iar despre motoare si eficienta... sa mai vedem, oferta la diesele e usor desueta. Sper ca se coace undeva un motorinar mai mic si mai al 'reacu.
Interiorul e mai mainstream, sint sigur ca multa lume se speria de bordul "ciudat" al C4-lui nostru, asa ca mai bine mai cuminte. Multa electronica, multe butoane pe volan (nu-mi place), noroc ca problemele electrice sint rare la Citroen. Oricum, poza aia de interior n-o s-o vedem prea multi in realitate, cred ca sint optiuni de mii de euro p-acolo, asa ca s-ar putea sa nu mai para atit de frumos nici interiorul.
Se vorbeste cumva si de vreo suspensie independenta pe spate?...
Ramine de vazut pe viu, e posibil sa fie mai atragator.
N-o sa se observe pe strada, arata la fel ca toate hatchbackurile de azi, poate putin mai patrat, ceea ce nu e un lucru rau dpdv practic, fiindca are portbagaj si spatiu interior, lucruri care lipsesc actualului model (si multor altor masini de aceeasi clasa).
Inventiile alea cu vibratii-n cur cind calci linia... sa fie la ei acolo. Si-asa arata ca si cum ar avea o tona jumate, iar despre motoare si eficienta... sa mai vedem, oferta la diesele e usor desueta. Sper ca se coace undeva un motorinar mai mic si mai al 'reacu.
Interiorul e mai mainstream, sint sigur ca multa lume se speria de bordul "ciudat" al C4-lui nostru, asa ca mai bine mai cuminte. Multa electronica, multe butoane pe volan (nu-mi place), noroc ca problemele electrice sint rare la Citroen. Oricum, poza aia de interior n-o s-o vedem prea multi in realitate, cred ca sint optiuni de mii de euro p-acolo, asa ca s-ar putea sa nu mai para atit de frumos nici interiorul.
Se vorbeste cumva si de vreo suspensie independenta pe spate?...
Ramine de vazut pe viu, e posibil sa fie mai atragator.
C4
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
mai ziceau unii de c3 picaso ca`i urat , nasol ... pana s`au plimbat un pic cu el
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Apropo de ce zici tu Alex, mergand aproape cu toate masinile de serie de la Citroen(mai am C6-le si pot sa zic gata), m-am convins intr-un tarziu, ca nu poti cataloga atat timp cat nu mergi si nu simti exact ce inseamna masina respectiva!
Acum nu imi spune mai nimic masina, chiar daca interiorul sunt sigur ca va incanta. Astept sa merg cu ea, candva intr-un viitor sper eu apropiat si atunci voi vedea ce si cum!
Acum nu imi spune mai nimic masina, chiar daca interiorul sunt sigur ca va incanta. Astept sa merg cu ea, candva intr-un viitor sper eu apropiat si atunci voi vedea ce si cum!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
- kidd46
- c4 lover
- Marca si model masina: Citroen C4, 16i, COUPE
- Numar Inmatriculare: B-62-THF
din ce am vazut eu motorizarile vor fi astea: trei variante pe benzina- 1.4 VTi de 95 CP, 1.6 VTi de 120 sau 1.6 THP de 155 CP.
Exista si trei variante diesel de 90CP, 110CP si 150CP dezvoltate de un motor 1.6 HDI.
Nimic special!
Exista si trei variante diesel de 90CP, 110CP si 150CP dezvoltate de un motor 1.6 HDI.
Nimic special!
slalom printre cretini...
- adrian_grosu09
- torrente
- Numar Inmatriculare: B 95 UDU
foarte de acord cu majoritatea..dezamagire
pacat ca nu va fi o masina de care sa te indragostesti si sa nu mai vezi nimic atlceva in fata ochilor. o sa-ti placa masina ta noul c4 cum o sa-ti placa toate de pe strada care arata cat de cat bine. daca nu ar si fost c4 actual nu cred ca s-ar fi facut niciodata un forum pt noul c4 cu atatia membrii atat de iubitori si atatea intalniri, nu i-ar uni nimic.

c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
- kidd46
- c4 lover
- Marca si model masina: Citroen C4, 16i, COUPE
- Numar Inmatriculare: B-62-THF
nu am robotzelu' decat de 1 luna dar nu l-as schimba niciodata cu c4 asta nou! Asa ca sa fim mandrii de ce avem si sa speram ca cei de la citroen vor avea mai multa inspiratie pe viitor! 
slalom printre cretini...