C4 Sedan 1.6 110CP SX (2008)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: C4 Sedan 1.6 110CP SX (2008)
Ia incearca asta: viewtopic.php?f=28&t=4202" onclick="window.open(this.href);return false;
- aristotelro
- Numar Inmatriculare: TM-14-BSG
Am vazut postarea respectiva, mersi de raspuns. Dar mi s-a inlocuit toata clapeta (ei i-au zis CONTACTOR) cu una nou comandata.
M-au chemat acuma din nou sa verifice, ca intre timp au cerut ghidaj de la Citroen Franta. Merg saptamana viitoare. Abia astept.
M-au chemat acuma din nou sa verifice, ca intre timp au cerut ghidaj de la Citroen Franta. Merg saptamana viitoare. Abia astept.
- aristotelro
Am fost la Eveman sau Autoglobus, cum se spune azi, in legatura cu problema de la portbagaj. Era activata optiunea de blocare permanenta a portbagajului (existenta numai pe Sedan) si, peste asta, posibilitatea de a o dezactiva era inaccesibila. O ciudatenie care s-a rezolvat prin reincarcarea via internet a softului.
Nu am activat eu acea optiune, nu stiam de ea, probabil ca persoana de la Citroen Romania care a rulat masina primii 1500 de kilometri a facut acest lucru pentru a nu i se putea deschide portbagajul la semafor in Bucuresti (ca masura antifurt). E o presupozitie.
Nu am activat eu acea optiune, nu stiam de ea, probabil ca persoana de la Citroen Romania care a rulat masina primii 1500 de kilometri a facut acest lucru pentru a nu i se putea deschide portbagajul la semafor in Bucuresti (ca masura antifurt). E o presupozitie.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Important este ca ai rezolvat... Te-a costat ceva?
Cei de la service s-au comportat OK?
Cei de la service s-au comportat OK?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- aristotelro
Da, cei de la service s-au comportat foarte OK. Au avut rabdare, au explorat fiecare posibilitate in parte. Au fost extrem de amabili si chiar in timp ce lucrau cu Laptopul la computerul meu de bord imi raspundeau la intrebari si faceau tot posibilul sa ne intelegem bine. Deci, cel putin pana acum, bravo Eveman.
Nu m-a costat nimic fiind in garantie.
Nu m-a costat nimic fiind in garantie.
- adrian_grosu09
- torrente
- Numar Inmatriculare: B 95 UDU
am avut si eu o problema de genul asta mai demult. nu se deschidea haionul(cared ca nu se deschidea nici din telecomanda) si mi-au dezactivat baietii de la service optiunea de blocare permanenta. si cred ca fusese activata tot de ei din greseala cand mai fusesem prin service.

c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
- aristotelro
Interesant...adrian_grosu09 scrie:am avut si eu o problema de genul asta mai demult. nu se deschidea haionul(cared ca nu se deschidea nici din telecomanda) si mi-au dezactivat baietii de la service optiunea de blocare permanenta. si cred ca fusese activata tot de ei din greseala cand mai fusesem prin service.
Optiunea aia e buna, numai sa stim de ea!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
La Peugeot 407 berlina are optiunea asta in meniu. Poti sa o activezi-dezactivezi cind vrei. La voi nu e asa ?
- adrian_grosu09
- torrente
da. este in meniu si la noi. eu unul nu o vad foarte importanta, doar daca tii vreunul legat la maini si la gura in portbagaj 

c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Pai nu pentru asta a fost facut sedan-ul?
Scuze de off.
Scuze de off.
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
- adrian_grosu09
- torrente
- aristotelro
Chiar, buna gluma cu Sedanu. Daca mai stiti si altele, sa le scrieti a sectiunea de bancuri.
-------------------------------------------------------------------------------
Am cumparat niste cauciucuri de iarna (nu stiu daca am voie sa pun link extern, incerc)
http://www.anvelopejantepromotii.ro/anv ... p?cod=5573" onclick="window.open(this.href);return false;
sau iata doar poza.

Le pun pe jantele de 17. Sper sa fie in regula anvelopele astea, pare un raport bun pret-calitate, din ce am studiat eu pe piata.
-------------------------------------------------------------------------------
Am cumparat niste cauciucuri de iarna (nu stiu daca am voie sa pun link extern, incerc)
http://www.anvelopejantepromotii.ro/anv ... p?cod=5573" onclick="window.open(this.href);return false;
sau iata doar poza.

Le pun pe jantele de 17. Sper sa fie in regula anvelopele astea, pare un raport bun pret-calitate, din ce am studiat eu pe piata.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Pneu de 16 pe janta de 17 ?!
Asta trebuia scrisa la sectiunea bancuri. 
- aristotelro
Sa mai pun ceva in jurnalul lui Sedan.
In August am schimbat becurile de faza scurta. Fiind in Grecia, mi s-a recomandat sa iau NARVA, |Germane. La benzinaria Eko au costat 5 euro bucata. Am povestit totul pe un topic separat. Lumineaza bine, cam ca si cele originale... Nu vad diferenta. De vazut cat tin.
In August am schimbat becurile de faza scurta. Fiind in Grecia, mi s-a recomandat sa iau NARVA, |Germane. La benzinaria Eko au costat 5 euro bucata. Am povestit totul pe un topic separat. Lumineaza bine, cam ca si cele originale... Nu vad diferenta. De vazut cat tin.
- aristotelro
Re: cum se inlocuiesc H1 si H7 (becurile de la faruri) MesajScris: Sâm Aug 20, 2011 1:31 pm
aristotelro scrie:Exista o explicatie pentru care H7 (faza scurta) din dreapta nu mai arde, dupa ce am schimbat similarul din stanga? Cel din stanga a cedat primul, l-am scos, era filamentul intrerupt. Dupa ce l-am inlocuit, am dat curent, dar acum cel din dreapta nu mai arde. Il scot poe cel din dreapta, mai uit, filamentul pare intreg la o inspectie vizuala. Dau curent pe bec de l a baterie, nu arde.
Este posibil ca un bec sa fie defect desi filamentul nu e intrerupt? Ieri mergea... singur.
Sau, faptul ca becul vechi dreapta e original iar cel stang nou e diferit e o problema?
Am 10.000 de km. Benzinar 1,6.