Citroen C4 1.6HDi BlackRed
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- sorinake
- Numar Inmatriculare: IF 08 AMS
IF 10 AMS - Localitate: Bucuresti
Re: Citroen C4 1.6HDi BlackRed
Tocmai, vreau sa nu fie doar in spate si in fata contrastul negru-rosu... Daca le vopsesc negru lucios vor da bine, oglinda, maner si bandou negru... Altfel pe partile laterale contrast nema...
Pastrez un fel de curea neagra de jur imprejur...
Sent from my iPhone via Tapatalk...
Pastrez un fel de curea neagra de jur imprejur...
Citroen C4 Berlina 1.4i SX Gris Aluminium `05 90 CP
Citroen C4 Coupe 1.6HDi VTR Pack Rouje Aden `08 92 CP
- sorinake
Hai cu pareri:D chiar vreau sa aflu cat mai multe 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Eu imi mentin parerea
Doar oglinzile si plafonul negru e suficient...
Fa in photoshop bandourile rosii si mai stam de vorba
Doar oglinzile si plafonul negru e suficient...
Fa in photoshop bandourile rosii si mai stam de vorba
- sorinake
Pai am comparatia cu masina lui Exo care arata bine imi place, dar eu vreau contrastul mai mare
ma mao gandesc, mai am pana o bag la vopsit o luna, maxim doua.
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Un contrast prea mare poate sa dauneze. Eu zic ca intreaga caroserie arata bine rosie, iar negrul merge ok cum a zis si Catalin, pe plafon si oglinzi.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
si daca faci plafonul si capacele la oglinzi negre , fa picioarele de la oglinzi rosii sa fie ca la ds3, in ce culoare e plafonul , aceasi culoare si capacele la oglinzi 
- sorinake
Ar merge asa.... Pffff e greu
) e greu sa o vad facuta asa cum vreau fara a da bani
) As vrea sa fie cineva sa schimbe ce vreau la ea in timp real si sa se opreasca cand imi place
)
E o idee EXO sa fac plafonul negru cu carcasa+suport oglinda negru si bandouri+maner rosu...in schimb as face o incercare la capacele de la proiector, negru lucios cu rosu pe dungile acelea iesite in afara, cum ar veni cu capacele acelea din fabrica de crom, dar facut din vopsea...
E o idee EXO sa fac plafonul negru cu carcasa+suport oglinda negru si bandouri+maner rosu...in schimb as face o incercare la capacele de la proiector, negru lucios cu rosu pe dungile acelea iesite in afara, cum ar veni cu capacele acelea din fabrica de crom, dar facut din vopsea...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Ah nu... toate blitz blitzurile aste nu dau bine niciodata... ori mergi pe clean si simplifici totul la max ori iese un brad de craciun...
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
- sorinake
Si asta e adevarat, era doar un gand. O sa fac maine muuulte poze sa am ce edita si sa vad cum ies. Ori le fac rosii ori le fac negru lucios (vorbesc despre ornamentele de la proiectoare) restu e cancan
)
- sorinake
Hotarari Finale:D
- Bandorui laterale, manere usi, capace proiector > culoarea caroseriei
- capace + suport oglinda, insemne citroen, plafon, capac stalp lateral, eleron mic > negru lucios.
Suspensiile, le`am montat pe cele de la TA-Technix. Ieri am facut revizia la masina de inca 10k km, momentan al 117000km cu ea, am schimbat flansele cu unele de la SACHS pentru suspensie ranforsata si bieleta pe partea dreapta, acestea din urma nu au fos schimbate timp de 4 ani, nestiind ca ari fi trebuit schimbate, cand am montat suspensia, m`au "fluierat" ele singure.
Dileme:
Nu stiu daca sa imi cumpar farurile acelea cu angel eye sau sa imi pun folie pe faruri. Oare cat intuneca luminozitatea farurilor pe timp de noapte acea folie?! Multi mi`au zis ca se cam strica farurile acelea after-market?! E adevarat?
Inca stau sa ma gandesc la niste jante negru cu rosu pe 17" et 25:

sau gri cu rosu pe 17" et20

Mai am o posibilitate de jante, din pacate nu am poze, 17" 4x108 9j et 18 si ar merge un cauciuc de 235/45/17, dar oare atinge?!
As vreau sa fac badboy look, dar ideea e ca nu va mai itrna atat de mult ca la modelul vechi peste far, capota...
Jantele pe care le am acum, le vand...
- Bandorui laterale, manere usi, capace proiector > culoarea caroseriei
- capace + suport oglinda, insemne citroen, plafon, capac stalp lateral, eleron mic > negru lucios.
Suspensiile, le`am montat pe cele de la TA-Technix. Ieri am facut revizia la masina de inca 10k km, momentan al 117000km cu ea, am schimbat flansele cu unele de la SACHS pentru suspensie ranforsata si bieleta pe partea dreapta, acestea din urma nu au fos schimbate timp de 4 ani, nestiind ca ari fi trebuit schimbate, cand am montat suspensia, m`au "fluierat" ele singure.
Dileme:
Nu stiu daca sa imi cumpar farurile acelea cu angel eye sau sa imi pun folie pe faruri. Oare cat intuneca luminozitatea farurilor pe timp de noapte acea folie?! Multi mi`au zis ca se cam strica farurile acelea after-market?! E adevarat?
Inca stau sa ma gandesc la niste jante negru cu rosu pe 17" et 25:

sau gri cu rosu pe 17" et20

Mai am o posibilitate de jante, din pacate nu am poze, 17" 4x108 9j et 18 si ar merge un cauciuc de 235/45/17, dar oare atinge?!
As vreau sa fac badboy look, dar ideea e ca nu va mai itrna atat de mult ca la modelul vechi peste far, capota...
Jantele pe care le am acum, le vand...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
9j cu et 18 s-ar putea sa cam atinga in aripa...acum, depinde si ce cursa are suspensia aia a ta, pentru ca e posibil sa nu permita sa atinga daca o faci suficient de rigida...
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Farurile aftermarket nu se strica,decat apar fisuri in sticla(se vede destul de naspa) si se aburesc,in rest nu stiu sa aiba alte probleme.
Folia pe faruri nu cred ca iti va diminua lumina insa poti avea probleme cu politia.
Estetic nu poti compara faruri aftermarket vs folie pe faruri,depinde ce vrei si ce gusturi ai.
Jantele alea sunt de la alfaromtrans nu?
Folia pe faruri nu cred ca iti va diminua lumina insa poti avea probleme cu politia.
Estetic nu poti compara faruri aftermarket vs folie pe faruri,depinde ce vrei si ce gusturi ai.
Jantele alea sunt de la alfaromtrans nu?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- sorinake
- Am gasit pe aici pe forum o oferta de la baietii de la angeleye.ro si am decis sa ii sun sa vad daca mai este valabila. Farurile erau 220€, le-am spus ce am vazut scris pe forum si mi-au scazut la 210€, ca intr-un final sa fie 200€ pentru ca am fost prost informat in legatura cu transferul motorasului de reglare al farurilor, care nu poate fi mutat de pe cele originale pe acestea, asa cum se zvonea.
Le-am montat!
Farurile vin din fabrica echipate cu becuri H1 pentru pozitie si faza lunga (banuiesc ca stiti foarte bine asta, dar nu strica sa va aduc aminte:D). Aveam un kit de xenon H1, asa ca am ramas acum pe faza lunga cu halogen.
Nici nu plecasem de o ora de la montaj si deja incepusera sa se abureasca. Mi-au zis baietii inainte sa mi le monteze, cand i-am intrebat de problema cu aburirea, ca ar trebui sa scot dopurile de aerisire din spatele farurilor (2 la nr. pe fiecare far). Nu am vrut in momentul respectiv sa le scot pentru ca nici la cele de fabrica nu erau scoase si nu am crezut ca ar fi necesar sa le scot, dar dupa ce au inceput sa se abureasca, le-am scos si in decurs de 30 de minute si-au revenit.
Zilele acestea, cat mai curand, o sa pun folie transparenta pe ele sa protejez sticla de diferite pietricele.

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu e o solutie sa scoti capacele! Pune mastic de parbriz sau silicon de jur imprejurul farului si problema va fi rezolvata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- sorinake
M-am gandit la o solutie mai eficienta, decat sa stau sa tai masticul de la geam si apoi sa pun altul. Vad ce se intampla asa, iar daca e ok si se aeriseste il las asa. Nu cred ca strica cu ceva scoaterea dopurilor, nu?