Dura cacat ala se baga daca ai pierderi de compresie. La un motor nou se baga pentru a-l imbatrini artificial si repede cu 10-15k km in vederea unui rodaj mai rapid.
Si daca ai pierderi de compresie la un diesel... eu zic ca a cam mers fara ulei, sau i s-a schimbat uleiul de 3 ori in 100k km.
Turbo cu probleme?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Turbo cu probleme?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Tot de Lexia ai nevie ca sa urmaresti anumiti parametri. Probabil ca cei de la Cluj ti-au verificat daca ai ceva erori memorate dar tind sa cred ca nu ti-au verificat parametrii in mers. Asta ar trebui sa faci sa iei pe cineva cu Lexia si in mers, cind iti da in nas, sa urmareasca anumiti parametri ai motorului. Poate asa descoperi cauza.
-
Emanuel
- Numar Inmatriculare: CJ 13 ZVV
Intradevar, legat de ulei mi s-a parut putin ciudat, nu ca m-as pricepe foarte bine ...dar sunt la a treia masina diesel si nici una din cele avute anterior nu au avut niciodata uleiul atat de negru si plin de gaze ca si la asta...i-am verificat vascozitatea, pare ok (avand in vedere ca peste o saptamana o sa-i fac schimbul), sau e posibil sa fi fost completat...
Testul cu Lexia s-a facut doar in service si atat... eu le-am zis atunci cand mi-am facut programarea ce ma "doare"...daca tot le-am dat 100 de lei pt nimic, puteau sa zica sa facem un test si in mers, ca doar sunt "meseriasi"... in fine...am sa imi fac o reprogramare si am sa cer un test in mers sa vedem ce o sa iasa...
Multumesc mult pentru sfaturi...
Testul cu Lexia s-a facut doar in service si atat... eu le-am zis atunci cand mi-am facut programarea ce ma "doare"...daca tot le-am dat 100 de lei pt nimic, puteau sa zica sa facem un test si in mers, ca doar sunt "meseriasi"... in fine...am sa imi fac o reprogramare si am sa cer un test in mers sa vedem ce o sa iasa...
Multumesc mult pentru sfaturi...