Boicotarea peco-urilor

Scrie răspuns
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Re: Boicotarea peco-urilor

Mesaj de cpv_13 »

C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

annddyy scrie:Anglia in momentul aparitiei crizei a scazut toate taxele. inclusiv TVA-ul pt 1 an.
n-a scazut niciun tva, l-a lasat asa si chiar a crescut de la 1 ian 2011. :wink:
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

in UK TVA s-a marit de la 17.5 la 20 pe 4 ian 2k11
DAR, exista exceptii de scutire de plata de TVA sau reducere considerabila.
http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAnd ... /DG_190918" onclick="window.open(this.href);return false;

Reduced rate

In some cases, for example children's car seats and gas and electricity for your home, you pay a reduced rate of 5 per cent.
Zero rate

There are some goods on which you don't pay any VAT, like:

* most food items
* books, newspapers and magazines
* children's clothes
* some goods provided in special circumstances - for example, equipment for disabled people

mi se pare de maxim bunsimt. asa se procedeaza si in polonia (cea mai puternica economie din europa) iar o astfel de masura (scutire de tva pe alimente de baza) ar castiga niste simpatie ptr guvern ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

sa lasam capra vecinului.
ideea de baza este ca se extrage petrol la noi in tara. chiar daca corporatia care are drepturile de extractie este europeana. pretul de export e unul, dar in tara asta tre sa fie unul real.
cititi si aici linkurile ca se zice tot ce trebuie de stiut.
http://en.wikipedia.org/wiki/Petrom
http://en.wikipedia.org/wiki/Rompetrol
Daca imi ingaduiti un mic rationament:
omv e din austria, da? bun
in romania se extrage cu 15 dolari barilul si pretul de piata este 90.
deci UE vrea sa egalizeze preturile peste tot teritoriul ei. bun
asta inseamna ca OMV tre sa vanda in .ro si in .aut cu acelasi pret la pompa.
1. dar din romania se extrage si inseamna ca romanul plateste un adaos comercial urias, de solidaritate pt austriac. asa omv poate tine un pret f f f mic pt austrieci ca isi scoate parleala la seama romanului.
deci austriacul traieste bine pe seama romanului, (cati bani se duc pe combustibil la un vestic, sa vedem cam cu cat ar cheltui mai mult daca s-ar pune si la ei marjele de la noi din tara)
2. in romania pretul fara accize este printe cele mai mari din UE. dar pretul cu acciz e mult mai mic.
Asta inseamna direct ca profiturile sunt uriase si .ro. Ei motiveaza faptul ca se acopera astfel accizele mici din tara. Si atunci romania majoreaza accizele, si implicit ei maresc pretul la pompa motivand ca au crescut accizele.
Pai stai frate, nu mai devreme ai zis ca tu tii de pret sus ca sunt accizele mici. Daca aia au crescut accizele atunci tu reduci in profitul tau "de solidaritate", nu cresti direct pretul la pompa.
Si e magaria de grup, de concerne. Firma extractoare e una, firma distribuitoare e alta, firma cu pompe esi alta si tot asa. A.i. fiecare are propriile cheltuieli mai mari sau mai mici (dizertatia mea a fost facuta pe politici fiscale de grup , holding corporatii si stiu bine ce strategii se pot aplica pt maximizarea profitului pe grup dar cat mai putin batator la ochi)
Va multumesc pt atentie.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Bine spus, suntem solidari cu poporul vecin si prietin austriac.Bine am venit in Uniunea de Rahat...unde tot smecherii e smecheri.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x4o-TeMHys0[/youtube]

Votați în continuare cu PDL, PNL pt. furat ca-n codru, corupție și măsuri regresive "liberale". Votați cu alții pt. furat ca-n codru și corupție.

Eu boicotez Petrom (de la ei băgam până de curând) și am trecut pe Rompetrol.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
luci1606
Numar Inmatriculare: SV10EML

Mesaj de luci1606 »

Eu le boicotez pe toate... alimentez din Ucraina :mrgreen:
Citroen C4 VTR Coupe 1.6 , 122hp
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

vii tu sa te lauzi acum.
eu i-as boicota definitiv, prin folosirea unor masini electrice si a unei turbine eoliene + panouri solare + geotermal + hidro.

PS: petrom-omv are deja ferma de eoliene intrand astfel in segmentul de productie de electricitate.
de un credeti ca au avut bani de investitie? din afacerile "loiale" si a adaosurilor "oneroase" practicate? ca extractor in romania este considerat monopol, deci firma ar trebui sa intre sub incidenta unor comisii guvernamentale speciale care sa monitorizeze preturile practicate de grupul omv-petrom. si daca nu arsi cu niste amenzi cu 8-9 cifre, in euro, lunar
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
janusRO

Mesaj de janusRO »

roberth1 scrie:Dragi romani, protestul din 17,18 si 19 nu inseamna mai nimic... 3 zile nu vor muri ei... O solutie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere carburant de la o companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze... Atragand apoi clientii si pierzand ceilalti, si acestia din urma ar fi nevoiti sa scada pretul. Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. DECI, IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI! Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina... raspandeste acest mass! Va multumim si nu uitati: UNITATEA

Iata o idee buna in ansamblu..
Este evident ca a nu alimenta 3 zile fara ati dinimua consumul "obisnuit" nu va avea un impact care sa-i usture cumva

Dar nu inteleg de unde pane unde sa incepem cu Petrom :shock: ?!
Nu-i apar dar nu cred ca au cele mai mari preturi...

Ideea este de a alimenta de la cel care vinde mai ieftin fiecare sortiment de combustibil de o anumita "clasa"

Eu cred ca noi gresim atunci cand suntem dispusi sa platim mai mult pentru ceea ce noi credem a fi "mai bun".

Personal nu inteleg cum se vand sortimente cu aprox. aceleasi proprietati cu 5-10% in plus fata de cel mai ieftin din "clasa"... noi suntem de vina...
restul e marketing (ca ne curata injectoarele, ca fuge mai tare masina, ca pute a rozmarin ::P ) si bag seama ca inca tine, cu toata revolta manifestata de catre majoritatea soferilor

Eu zic sa alimentam cu ce este mai ieftin obligand practic concurenta sa scada preturile macar la acelasi nivel si sa speram chiar mai jos, daca mai vor sa ne vanda ceva...

O sa ziceti ca se vor intelege intre ei la un anumit nivel de pret; nu-i nimic, atunci sa se investigheze daca actioneaza in cartel :ya
Drive safe! Just drink after, never before! Imagine Imagine

C4 1.4 16v berlina
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

pai daca m`as lua dupa sfatul tau ( janusRO ) mie mi s`ar strica masina... sa alimentez de la Petrom sau Lukoil... ca astea`s cele mai ieftine...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
janusRO

Mesaj de janusRO »

alex82 scrie:pai daca m`as lua dupa sfatul tau ( janusRO ) mie mi s`ar strica masina... sa alimentez de la Petrom sau Lukoil... ca astea`s cele mai ieftine...
masina mea a primit in 90% din alimentarile cu combustibil (am mai mers cu ea si prin strainatate) numai Petrom 95 sau de la Lukoil (mai rar si numai daca ar fi fost mai ieftina)

guess what?, merge si azi :D

daca banzina de la Petrom sau Lukoil ar stica masinile intr-o proportie notabila sunt convins ca s-ar fi prins romanii si ar fi dat faliment ambele companii

eu nu zic ca nu sunt si masini "pretentioase" dar inclin sa cred ca marea majoritate a consumului este realizat de cele mai putin pretentioase
Drive safe! Just drink after, never before! Imagine Imagine

C4 1.4 16v berlina
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

a mea da erori cand alimentez de la unele benzinarii... mai exact antipolution faulty ala... asa ca de cativa ani alimentez de la o singura firma si nu am probleme... recunosc , ca mai sunt cazuri cand la drum mai lung nu gasesc respectiva firma si alimentez de la altii ... evident ca ragaie eroarea pe ecran... asa ca cel putin pt masina mea , am ajuns la o concluzie...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
annddyy

Mesaj de annddyy »

vad ca toata lumea spune - Petrom ! Petrom ! huooo.... da` cred ca nu se cunosc anumite lucruri cum ar fi:

Lukoil - cum pare el pe piata este un concern extrem de puternic; extrag din Rusia si revand combustibil la Mol si Agip.

de Lukoil de ce nu zice nimieni nimic ?

PS: stiti ce se intampla cand rafinariile OMV intra in revizie (odata pe an) ? Ei bine, cumpara de la Lukoil. Si e valabila si reciproca.
Life begins at 4000 rpm.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ideea e ca daca vrem sa dam in ei trebuie sa dam intr-o firma pe o perioada suficient de lunga sa simta din plin.
Daca nu alimentam 3 zile ... de aia nu mai pot ei. Facem plinul inainte de nu stiu ce perioada sau dupa. Cu ce i-am afectat ??? Cu absolut nimic.
Ia sa nu alimentam 1-2 luni de la o firma oricare. Daca am face majoritatea la fel eu zic ca ar simti bine lovitura.
Petrom se pare ca e prima care se vrea "servita".
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Conform Eject.ro

Cum actionam?

1. Ne alegem “victima”
Suntem echidistanti si demostram asta prin alegerea companiei:
Din prima extragere a lunii in curs Loto 6/49 retinem primul numar extras.

* daca numarul este intre 1 si 8, alegem PETROM si OMV*
* daca numarul este intre 9 si 16, alegem ROMPETROL
* daca numarul este intre 17 si 24, alegem LUKOIL
* daca numarul este intre 25 si 32, alegem MOL
* daca numarul este intre 33 si 40, alegem OMV si PETROM*
* daca numarul este intre 41 si 48, alegem AGIP
* daca numarul este 49, ramane aceeasi “victima” inca o luna calendaristica

2. Nu cumparam carburant timp de 1 luna de la compania respectiva

In schimb, putem cumpara de la orice alta firma. Ne anuntam toti cunoscutii de compania “norocoasa” astfel incat sa le scada dramatic incasarile.

3. Oferim companiei posibilitatea sa iasa din Loteria EJECT daca scade pretul carburantului cu 15%

Vi se pare mult? Ei bine, e o piata concurentiala si luna viitoare poate este la fel de norocoasa.

Scaderea dramatica a vanzarilor timp de 2-3 luni afecteaza grav orice companie.

* OMV si PETROM fac parte din acelasi grup. Daca nu le dam EJECT amandurora, nu ar resimti asa cum trebuie miscarea noastra. In plus, fiind doua, merita punctaj dublu pentru a nu defavoriza concurenta.

Cui dam EJECT?

Conform Loteriei Romane, primul numar extras pe 06.01.2010 a fost 38.

Respectand planul, companiile “norocoase” ale lunii ianuarie sunt OMV si PETROM.

Sincere felicitari!

ECHIDISTANT NU ? :mrgreen:
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii serioase :)”