foarte frumoasa masina ta... poate ne vedem prin trafic
si o sedere cat mai lunga.
pai, si nu iti vine pana pe 30 aprilie? Fie ca iti vine fie ca nu, te asteptam la intalnirea de pe 30 apriliebaboon_the_doc scrie:Salut
Felicitari pentru achizitie. Intr-adevăr eşti primul posesor al noului c4. Eu am dat comanda la sfârşitul lui februarie pentru un seduction benzina cu pack auto si urban. Şi mie îmi propuseseră să cumpăr de pe stoc una la fel ca a ta, dacă n-o fi fost chiar a ta. Mor de nerăbdare să-mi vina maşina aşa că aştept părerile tale cu mare interes. Întreba cineva dacă sunt din Constanţa. Nu. Sunt din Bucureşti. Sper ca mie să-mi rămână titlul de primul user din Bucureşti cu noul c4.
Multe drumuri fără evenimente. Salutări.

Pe langa cel gri, a mai aparut inca unul alb ca al meu in oras! Vii la intalnire?Ediz scrie:te-am vazut ieri prin oras , eram pe jos. A mai aparut unul gri inchis
in ct
O sa mai apara unul Gri, numai ca nu va veni pe la intalniri , dar o sa vedeti sticker cu clubc4 pe lunetaatenzaC4 scrie:Pe langa cel gri, a mai aparut inca unul alb ca al meu in oras! Vii la intalnire?Ediz scrie:te-am vazut ieri prin oras , eram pe jos. A mai aparut unul gri inchis
in ct