B-154-SRK benzinar 1.6i 16V VTR
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
Re: B-154-SRK benzinar 1.6i 16V VTR
cat au costat si unde le-ai schimbat?
intreb si eu, se simte vreo diferenta de cand le-ai inlocuit? am vazut ca ai scris ca sunt excelente.
din cate stiu eu am pe masina tot Bosch(cele venite din fabrica).
intreb si eu, se simte vreo diferenta de cand le-ai inlocuit? am vazut ca ai scris ca sunt excelente.
din cate stiu eu am pe masina tot Bosch(cele venite din fabrica).
- george.serik
- Marca si model masina: C4 1.6 VTR
- Numar Inmatriculare: B154SRK
salut
bujiile le-am luat de pe 24car.ro (google m'a ajutat). A fost 95ron setul de 4. Bujiile au mai fost schimbate de catre fostul proprietar; aveam ngk, nu mai stiu codul, eventual revin cu un reply de la pc, insa mi s'au parut slabute comparativ cu astea(se cereau inlocuite, una era neagra :/ ).
Masina nu tragea decat de pe la 3000 rpm si motorul murea fooooarte usor. Bineinteles, inainte conducand Matiz, in cea mai mare parte, ziceam ca e ok asa.
Oscilam intre ngk si super4, iar acum nu regret deloc alegerea facuta.
Ca sa iti ofer totusi un raspuns mai concludent: acum masina trage de pe la 2000 si ceva rpm, pare mult mai inchegata, parca intra altfel si in viteza. Pretul ti l'am zis, magazinul de asemenea. Recomand cu caldura (pe baza celor spuse de altii, dar si a celor ~20km facuti azi) Super4.
Daca am omis ceva, sau mai vrei vreo informatie iti raspund fara nici un fel de problema (daca sunt in masura).
Bafta.
bujiile le-am luat de pe 24car.ro (google m'a ajutat). A fost 95ron setul de 4. Bujiile au mai fost schimbate de catre fostul proprietar; aveam ngk, nu mai stiu codul, eventual revin cu un reply de la pc, insa mi s'au parut slabute comparativ cu astea(se cereau inlocuite, una era neagra :/ ).
Masina nu tragea decat de pe la 3000 rpm si motorul murea fooooarte usor. Bineinteles, inainte conducand Matiz, in cea mai mare parte, ziceam ca e ok asa.
Oscilam intre ngk si super4, iar acum nu regret deloc alegerea facuta.
Ca sa iti ofer totusi un raspuns mai concludent: acum masina trage de pe la 2000 si ceva rpm, pare mult mai inchegata, parca intra altfel si in viteza. Pretul ti l'am zis, magazinul de asemenea. Recomand cu caldura (pe baza celor spuse de altii, dar si a celor ~20km facuti azi) Super4.
Daca am omis ceva, sau mai vrei vreo informatie iti raspund fara nici un fel de problema (daca sunt in masura).
Bafta.
SOLD

- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
in cartea tehnica la acest motor spune ca 90% din cuplu incepe de la 2200 de turatii, iar la mine asa si e.
Presupun ca una daca era neagra, aia chiar nu mai functiona deloc.
cati km ai tu la masina?
ma interesa si unde le-ai schimbat si cat a costat?
Presupun ca una daca era neagra, aia chiar nu mai functiona deloc.
cati km ai tu la masina?
ma interesa si unde le-ai schimbat si cat a costat?
- george.serik
fiind diferente asa mari, banuiesc ca intradevar 1 nu functiona, ca altfel nu imi explic.
Le-am schimbat la un service auto, Darius se cheama (asa il cheama pe patron). Are 2 shop-uri, insa mecanicul e la cel din zona Piata Muncii. Manopera pentru mine a fost 50ron. Nu stiu daca asta e pretul uzual (se prea poate) sau nu.
Daca vrei iti pot da numele mecanicului si numarul lui de telefon, ca sa stabiliti exact toate detaliile (programarea, etc). Zi-mi aici si iti trimit mesaj privat
Le-am schimbat la un service auto, Darius se cheama (asa il cheama pe patron). Are 2 shop-uri, insa mecanicul e la cel din zona Piata Muncii. Manopera pentru mine a fost 50ron. Nu stiu daca asta e pretul uzual (se prea poate) sau nu.
Daca vrei iti pot da numele mecanicului si numarul lui de telefon, ca sa stabiliti exact toate detaliile (programarea, etc). Zi-mi aici si iti trimit mesaj privat
SOLD

- george.serik
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
acum e completa , ai luat-o cu mastile la proiectoare vopsite sau le-ai facut tu ? 
- george.serik
- george.serik
Se pot vopsi la reprezentanta. Costa ~80RON vopsitul lor + ceva manoperageorge.serik scrie:asa am luat'o, dar cred ca asa a fost de noua
Intre altele, acum cateva seri, un catel complet negru (camuflat?) a decis sa se plimbe prin fata masinii, cand aveam ~60km/h. Frana a fost ok, insa nu suficienta. In consecinta catelul s-a speriat (l-am luat cu vreo ~15km/h, l-am plimbat putin, dar nu a patit nimic), insa impulsul a avut urmatoarele efecte:
- rupt 2 clestisori ochelar drept => trebuie inlocuit => deja cumparat
- rupt minim 2 clestisori grila fata, nu mai iese la fata cu noul ochelar => deja am luat piesa noua
- crapat usor bara => sa fie sanatoasa
- rupt suport numar, semi-pierdut numarul (m-am intors dupa el
Maine urmeaza sa vopsesc piesele, voi vopsi ochelarul nou + vechiul ochelar stang (si asa costa la fel de mult, chit ca fac 1, chit ca le fac pe amandoua). De asemenea am observat ca a mea grila era vopsita intr-un negru lucios, ma gandesc sa o vopsesc si pe asta noua...
Maine imi fac veacul pe la ATS
Revin cu o poza de sezon

ps: interesant cum au iesit pozitiile, tinand cont ca sunt cele originale...
SOLD

- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
si eu care vroiam sa iti spun sa dai jos smd-urile alea si sa pui becuri portocalii

ce bine! abea astept sa ii faca revizia ,poate imi face si mie o bucuriegeorge.serik scrie:Se pot vopsi la reprezentanta. Costa ~80RON vopsitul lor + ceva manoperageorge.serik scrie:asa am luat'o, dar cred ca asa a fost de noua
- george.serik
Confirm, pana in 80RON costa vopsirea ochelarilorCosti596 scrie:si eu care vroiam sa iti spun sa dai jos smd-urile alea si sa pui becuri portocalii![]()
ce bine! abea astept sa ii faca revizia ,poate imi face si mie o bucuriegeorge.serik scrie:Se pot vopsi la reprezentanta. Costa ~80RON vopsitul lor + ceva manoperageorge.serik scrie:asa am luat'o, dar cred ca asa a fost de noua
Mie pentru vopsit ochelari + grila, schimbat grila, etc manopera m-a costat putin peste 350RON. Foarte priceputi cei de la ATS
SOLD

- george.serik
O "mica" revizie inainte de ITP.
Schimbat:
- bielete de directe + capete de bara
- bucsi bascule
- bucsi punte spate
- rulment roata dreapta-spate
Urmeaza montaj cablu frana de mana dreapta (nu era nimeni de la electric
)
Schimbat:
- bucsi bascule
- bucsi punte spate
Urmeaza montaj cablu frana de mana dreapta (nu era nimeni de la electric
SOLD

-
mircea21
- Numar Inmatriculare: b 777 asa
george.serik scrie:O "mica" revizie inainte de ITP.
Schimbat:
- bucsi bascule
- bucsi punte spate
Urmeaza montaj cablu frana de mana dreapta (nu era nimeni de la electric)
Salut
Se poate afisa un pret manopera piese si serviceul la care ai facut schimbul
- george.serik
Salut,
Scuze pentru intarziere, am avut o perioada mai ocupata:)
Ai mesaj privat
Scuze pentru intarziere, am avut o perioada mai ocupata:)
Ai mesaj privat
SOLD

- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
nu cred ca este un secret de stat.
poti pune aici preturile , ca sa-si faca idee si altii cat ar costa, in ideea ca sunt interesati
poti pune aici preturile , ca sa-si faca idee si altii cat ar costa, in ideea ca sunt interesati
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- george.serik
Pai, initial, si eu ziceam la fel, dar din cate am vazut si prin alte topic-uri se merge pe mesajul privat.
Nu stiu exact de ce, o fi ca nu cumva sa faci reclama, sau cine stie ce?
Daca mai vrea cineva sa stie pretul, sa il ceara si voi posta
Numai bine
Nu stiu exact de ce, o fi ca nu cumva sa faci reclama, sau cine stie ce?
Daca mai vrea cineva sa stie pretul, sa il ceara si voi posta
Numai bine
SOLD