0-100km/h cu C4-ul tau.

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

PsH scrie:Pe situl citroen.com este fisa cu 1.6 16V cu curba de putere si cuplu. Exact ca in carte cuplu cade la 4000 si puterea la 5750 RPM. Acum vin si eu cu o intrebare si poate imi raspunde si mie cineva: cand schimbi? Cand ajunge in varf cuplul sau puterea? :oops:
Parerea mea, la 1,6 16V hdi trebuie schimbat undeva intre 4400-4500 rpm.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Chiar daca am nr. la masina HDI masina este o benzinara, asa ca...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

silvius scrie:corect mituc, asa e, daca vrei sa o tai cum trebe, in primul rand fara scartait ca pierzi din start, apoi nu mergi cu a doua pana la 100, eu zic ca un 70, max 75 si bagi a treia
Mai bajeti, daca voi tineti neaparat sa plecati fara scirtiit deloc eu am tupeu sa va provoc la o linie, voi cu un VTS si eu cu a mea. Si sint 75% sigur ca dupa 400m (nu doar 0-100) mai si cistig, ca sa va fac sa intelegeti si de ce am tupeu sa va provoc.

P.S.: mie mi se invirt rotile in loc pina pe la 60Kmph pe asfalt uscat/curat, cum draq' sa plec fara scritiit?! :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Cu un VTS iti zic eu ca nu castigi, recupereaza si daca pleaca cu a 2. dar contra un 2.0 hdi poate reusesti.
Singura sansa ca sa pleci bine fara scartz este sa ai o masina de +200Cp roti peste 250 latime, slickuri, atunci poate o sa pleci cum trebuie.

P.S.: tractiune integrala!!!

mituc

Mesaj de mituc »

Bogdan scrie:Nu stiu cat as fi scos, dar cu siguranta am pleact prost, si se vede si pe filmulet la un moment dat in prima treapta o mica ezitare acolo..
Asa, si ca sa fii si tu impacat, te-am cronometrat de 2 ori, odata mi-a iesit 12.81s, a doua oara 12.86. Deci esti cam prin jurul cartii tehnice, cu 12.8.

M-am uitat din nou si am ascultat si motorul, de vreo 4 ori: probabil mai cistigai cel putin 0.5s daca la la plecare si la schimbarea din treapta 1 spre 2 nu dadeai asa greu drumu la ambreaj. Oricum, asta e de inteles pentru cineva care nu rupe masina in 2 in fiecare zi si are grija de ea.
Ca ai accelerat inainte de a cupla complet ambreajul a ajutat, dar daca faci asta in fiecare zi... o sa vrei alt kit de ambreaj curind :) ,ca pentru un 0-100 scurt nu ai timp de double clutching sau treburi dintr-astea.

P.S.: deci daca vrei s-o vinzi imi spui sa-ti fac eu reclama, gasesc eu o paralela intre TAB si 1.4i 90CP+jante, ca sa scot C4-ul mai bine. :twisted:

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

e de efect scartul. acesta insemna o rupere a aderentei, si deci pierdere a eficientei. la ce putere/cuplu ai un scart iti va diminua performantele...
pt un musclecar de 500cp cred ca e normal sa scartaie deoarece are f f f mult cuplu si putere pt ca sa se gaseasca si niste anvelope care sa nu rupa aderenta. de aceea , pt ajutarea aderentei inainte de cursa efective de drag se lasa niste dare de cauciuc pe asfalt. acestea vor fi un plus la aderenta pe aceas sectiune de drum pt caucuri
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Punem pariu ca daca ii pui cauciucuri destul de capabile, ca sa numai dea scartz la 3000-3500rpm o sa scoti timp mai prost???
Depinde f mult de puterea masini.

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cum ar arata oare topicul asta cu mai putina vorbaraie si mai multe filme??
Hai la filme toata lumea, si pe tine Mituc chiar vreau sa te vad cum stai si chipat fiind la Doc, ca in teorie pari bun... Nu am de gand sa vand masina inca, cand o fi ...te anunt ;), mersi de grija oricum!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Bogdan scrie:si pe tine Mituc chiar vreau sa te vad cum stai si chipat fiind la Doc, ca in teorie pari bun...
Poate dupa ce imi pun inapoi amvelopele de vara... acum e prea cald si le fac praf pe asta de iarna dupa 2-3 incercari.
+ca tre' sa gasesc un loc cu asfalt curat si neumblat de politie, ca deja m-am fugarit cu vreo 2 comunitari in ultimile 2-3 luni si cam am o jena (ce sa le fac daca ma forteaza sa le dau claxoane si flash-uri de sa le crape oglinzile?!, ca merg cu 25Kmph?! Exista amenzi si pentru deplasare cu viteza prea mica in mod nejustificat, dar ei incurca circulatia ca asa le place lor!).

digit_mod

intrebare

Mesaj de digit_mod »

vts -ul e modificat?
C4 Coupe 2.0HDI 16v tot negru
Imagine
mituc

Re: intrebare

Mesaj de mituc »

digit_mod scrie:vts -ul e modificat?
VTS-ul in general sau un VTS anume? La ce te referi? Ca banuiesc ca nu te referi la ala din primele pagini unde spune clar ca are admisia modificata si ca ar avea vreo 207PS.

digit_mod

intrebare

Mesaj de digit_mod »

pai parca era vb de o liniuta :D
C4 Coupe 2.0HDI 16v tot negru
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Pai vts-ul sa fie stock :)

PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Am recitit ultimele posturi si doar despre 0-100 cu masina nu sunt.
A2 azi cu UN SUPER VANT care vroia sa ma dea jos de pe autostrada am ajuns pana la 201 km/h.
Am poza cu ea la 200 ca nu am mai apasat si la 201.
Sincer mai putea!!!! Dar din cauza vantului si a traficului putin dezordonat m-am oprit acolo.

In masina eram 1,5 persoane, bagaje si benzina Carerra 100
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Si ce va laudati aici? :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”