Facem un calendar al clubului?

Mai un bowling, mai un biliard, un paintball...jocuri de societate
Scrie răspuns

Facem?

Facem?
48
96%
Nu facem?
2
4%

Voturi totale: 50

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Facem un calendar al clubului?

Mesaj de catalin4u24 »

Eu am votat contra acestui proiect (singurul vot contra :lol: ), nu ca n-as fi de acord dar pentru ca stiu ca nu va fi terminat :lol: , nu-s nici gigi contra sunt doar realist.
Daca totusi o sa fie ceva, poze demne de admiratie mai sunt si pe topicul lui Exosphere si al lui Mihay, Lex, etc...
georgian1987
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6hdi
Numar Inmatriculare: B 65 SKM

Mesaj de georgian1987 »

In acest caz, ne trebuie o baza de date cu poze ale celor ce doresc sa-si vada masinuta in calendar.

Ar fi frumos sa nu ramana nimeni exclus din cei care trimit fotografii, tocmai de aceea, daca sunt mai multe vom face colaje.

Avand in vedere ca e luna concediilor inca, ma gandesc ca e mai adecvat sa strangem pana la 15-30 Septembrie fotografiile.

Asadar, pana cel tarziu pe 30/09/2013, pe adresa georgian.manea@yahoo.com astept cate una, maxim doua fotografii cu masinile voastre. Nu va grabiti in selectia fotografiilor, eventual daca nu aveti ceva frumos, sunt 2 luni in care putem sa le facem. Ar fi pacat sa ne pripim. As prefera fotografii originale, needitate, la o rezolutie cat mai mare. Ar fi dragut sa urmarim aceleasi linii in editarea foto. Altfel o sa iasa un ghiveci cu lunile anului.

Pe langa fotografii, as vrea sa primesc si numele complet si/sau numele de pe forum alaturi de luna nasterii - pentru a corela cu luna in care sa apara masina fiecaruia. Eu daca sunt nascut in Mai, n-as vrea sa-mi vad masina prin Noiembrie spre exemplu.

Cu acestea fiind spuse, de azi inaine, in calculatorul meu va fi pana pe 30/09 un folder care va astepta sa se umple cu fotografii cat mai reusite cu masinile noastre.

Astept cu nerabdare sa le printam deja! :)

PS: O sa iasa un calendar nemaipomenit! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Citroen C4 Coupe, 1.6HDi, 110CP, Gri inchis
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Rica,pana una alta,nu-ti vad masina! :rr:
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
Rica
Marca si model masina: ....

Mesaj de Rica »

Nu am :(
o sa pun una cu batrana xantie de care acum se bucura un baiat din barlad cu care pastrez legatura
Ultima oară modificat Vin Aug 02, 2013 4:06 pm de către Rica, modificat 1 dată în total.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
georgian1987

Mesaj de georgian1987 »

catalin4u24 scrie:Eu am votat contra acestui proiect (singurul vot contra :lol: ), nu ca n-as fi de acord dar pentru ca stiu ca nu va fi terminat :lol: , nu-s nici gigi contra sunt doar realist.
Catalin, postul tau e o doza de motivatie in plus!

Multunesc si astept o fotografie cu masina ta!

wolf

Mesaj de wolf »

catalin4u24 scrie:Eu am votat contra acestui proiect (singurul vot contra :lol: ), nu ca n-as fi de acord dar pentru ca stiu ca nu va fi terminat :lol: , nu-s nici gigi contra sunt doar realist.
Daca totusi o sa fie ceva, poze demne de admiratie mai sunt si pe topicul lui Exosphere si al lui Mihay, Lex, etc...
Pai ideea este sa le strangem aici nu sa le cautam pe forum,mai sunt foto frumoase,chiar multe
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
wolf

Mesaj de wolf »

Rica scrie:Nu am :(
Shit,intrebam de franghie in casa spanzuratului! Te faci tu mare... :mrgreen:
WOLF

OPUSworkshop

ImagineImagine
Rica

Mesaj de Rica »

hai o luam pe aratura
cu taxele astea nesimtite mai greu ca tot pe xantie vreau sa raman

acum cateva poze sa ai ce edita
sunt luate din anuntul de vanzare
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

NU am experienta cu realizarea calendarelor, incerc sa invat din greselile de acum ceva ani, legate de procedura si pasii necesari unui astfel de proiect.

Georgian, pregatesc un mass mail catre toti utilizatorii, sunt in punctul de a genera continutul emailui, si voi anunta si acest calendar.

Asta presupune (cu acordul tau), ca adresa ta de email sa apara in continut, si lumea sa iti trimita direct pozele.

Acum, sa sumarizam putin:

a. Continut brut - poze cu masinile noastre la rezolutie maxima, trimise lui Georgian + detaliile de care are el nevoie(aici o sa discutam inainte de a trimite mass mail-ul daca esti de acord cu ce am zis mai sus)
b. Prelucrarea pozelor, asezarea in pagina si stabilirea formatului pentru calendar.
c. 2, 3 propuneri de calendar in format digital(daca timpul iti permite Georgian), care pot fi supuse la vot, si varianta castigatoare va merge la print.

Daca aveti alte idei/sugestii sa le auzim!

Nu sunt de acord ca lumea sa voteze fiecare poza in parte care merge in calendar, deoarece cel care lucreaza efectiv la calendar trebuie sa aiba controlul asupra intregului continut, plus ca ar dura prea mult!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Rica

Mesaj de Rica »

:ya =D> :applause
:hi
Ce ciudat!
georgian1987

Mesaj de georgian1987 »

Nu e nicio problema Bogdan cu adresa de mail. De asta am si lasat-o aici.

Imi dau seama ca se contureaza ceva. Sper sa nu fie doar entuziasmul de inceput.

Inca ceva Bogdan! Presupun ca daca tot facem un calendar C4, masinile vor fi exclusiv C4, asa e? Sau suntem deschisi si cu colegii care au avut/vor avea dupa data printului masini C4?

Mie mi s-ar parea normal doar cu modele C4 de pe acest forum si atat. E doar o parere.

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Pai dacă e calendar clubc4 e mai mult decât logic sa fie numai cu c4 :)
Doar n-oi pune vaca lui mituc sau c5'ul meu... Sau pejoul stickerit al lui Alex :ok
georgian1987

Mesaj de georgian1987 »

Pai nu prea am inteles postul lui Rica in care a pus poze cu Xantia :)

Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Daca e numai cu C4... atunci eu ma retrag! :D N-am 2 x C2 ca sa fac de un C4 :ok

Mie mi se pare totusi normal sa ramanem "lipiti" de motto-ul forumului: "Un club format in primul rand din oameni si mai apoi din masini" si sa acceptati / acceptam ca din calendar sa faca parte orice masina nu numai C4, pt ca este un calendar pentru membri nu pentru masini, pana la urma...

E ca si cand la o intalnire nationala, am fi limitat participarea numai celor care au C4, ori ... nu stiu daca ar fi iesit ce a iesit anul acesta, daca se punea aceasta conditie. La fel si cu calendarul, zic... :hi

E doar umila mea parere, si daca am cu ce sa ajut, ajut indiferent de decizia finala luata ;-)
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Rica

Mesaj de Rica »

am avut undeva o discutie legata de ClubC4 in mi sa spus clar ca ideea a fost de inceput,dar ulterior au acceptat si restul
eu am pus pozele sa arat ce am avut,nu am cerut si nici nu o sa cer sa fie inclusa masina in calendar
nu sunt poze de calitate,masina se vede ca are tabla busita,nu este curata,deci nu este demna de un calendar
ce masini puneti este stric alegerea voastra,dar eu cred ca nu e corect sa dam la o parte si alte modele care sunt prezente aici
:hi
Ce ciudat!
Scrie răspuns

Înapoi la “Activitati”