Offtopic Room !
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Re: Offtopic Room !
apropo de materiale promotionale, a gasit cineva, din cei prezenti la intalnire, un loc stabil in care sa puna suportul ala de pahar in C4?

Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Da, pe usa la Smart sta perfect 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
In C4 Coupe nu ai unde; nici macar in spate. Parca agatat de sus, de linga geam undeva spre umar ar fi ok dar e prea aproape de tine.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
La mine nu vrea sa stea, e facut pentru o usa mai ingusta. Ma gandeam sa iau din usa cu rashpelu', daaar ....
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
eu n-am reusit sa-i gasesc un loc fix.
singurul unde se putea pune era pe portiera, langa butonul de geamuri.
singurul unde se putea pune era pe portiera, langa butonul de geamuri.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
pt cei care vor sa schimbe carcasele la cheie , sambata la intalnirea de la Prestige userul @geoana avea carcasa de la ds3 ... in mare am inteles ca a pus in ea cip`ul de la cheia de rezerva , cea fixa , apoi a initializat`o ( costul initializarii fiind undeva la 150 ron ) ...
poate vede postul asta si da mai multe detalii... poza , preturi , ce e de facut , etc
poate vede postul asta si da mai multe detalii... poza , preturi , ce e de facut , etc
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
mugurel scrie:....................Dar, totusi.... Conteaza fiecare km pe care il faci. De exemplu, de 4 ani vand Jumpere cu AC. Incerc sa ii explic fiecarui sef de flota ca de fapt conteaza costul fiecarui km. Cost, asigurare, dobanda, consum. Tpti vor, insa cu AC. Acum 10 ani era mai usor sa ii conving ca nu trebuie acest aer conditionat. Astazi imi e imposibil, desi e criza.desi masina e cu 1000 euro mai scumpa si per total in 4 ani e cu 1650 euro mai scump.
eu daca as afla despre seful meu, sofer de duba fiind, ca imi calculeaza ca in 4 ani pierde 1650 de euro sa nu imi ofere un minim de confort vara, l-as injura.
eu personal am condus duba vreo 4 ani....livrari, Bucuresti...NO AC.....sincer mi se pare de bun gust AC mai ales pt oamenii de livrari care isi petrec timpul in masina.
Oare tu ai calculat cat a costat AC ul din biroul tau?
Mi se pare mult mai interesant sa il inveti pe potentialul patron ca 1650 investiti ii poate salva timpul alocat unor sesiuni de interviuri pt soferi de duba.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
alex82 scrie:pt cei care vor sa schimbe carcasele la cheie , sambata la intalnirea de la Prestige userul @geoana avea carcasa de la ds3 ... in mare am inteles ca a pus in ea cip`ul de la cheia de rezerva , cea fixa , apoi a initializat`o ( costul initializarii fiind undeva la 150 ron ) ...
Folositoare remarca Alex,si pe mine ma intereseaza si cred ca nu sunt singurul.Asteptam detalii de la userul geoana
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Despre asta era vorba si in postul acela scris de mine. Intre simpla deplasare de la A la B, de cele mai multe ori conteaza confortul. Si aici ma refeream de ce toate masinile noi pun accent pe confort. De aceea mi se pare ca noul C4 este cu doi pasi inaintea celui vechi.Aiurica scrie:mugurel scrie:....................Dar, totusi.... Conteaza fiecare km pe care il faci. De exemplu, de 4 ani vand Jumpere cu AC. Incerc sa ii explic fiecarui sef de flota ca de fapt conteaza costul fiecarui km. Cost, asigurare, dobanda, consum. Tpti vor, insa cu AC. Acum 10 ani era mai usor sa ii conving ca nu trebuie acest aer conditionat. Astazi imi e imposibil, desi e criza.desi masina e cu 1000 euro mai scumpa si per total in 4 ani e cu 1650 euro mai scump.
eu daca as afla despre seful meu, sofer de duba fiind, ca imi calculeaza ca in 4 ani pierde 1650 de euro sa nu imi ofere un minim de confort vara, l-as injura.
eu personal am condus duba vreo 4 ani....livrari, Bucuresti...NO AC.....sincer mi se pare de bun gust AC mai ales pt oamenii de livrari care isi petrec timpul in masina.
Oare tu ai calculat cat a costat AC ul din biroul tau?![]()
Mi se pare mult mai interesant sa il inveti pe potentialul patron ca 1650 investiti ii poate salva timpul alocat unor sesiuni de interviuri pt soferi de duba.
DS3 1,6HDi 92CP
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
hehehe, autobuzul era parcat regulamentar intro parcare din Baile Olanesti inca de vineri searavlad scrie:Mi se pare ca ti l-am vazut simbata seara, parcat in partea dreapta in fata showroomului, dar atunci nu aveam ochi decit pt C6.
deci... n-aveai cum sa-l vezi.
cat despre c6...as fi vrut sa dau si eu o tura cu el, dar neavand carnet, m-am multumit doar cu privitu'
poate o sa am mai mult noroc altadata
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
@stefan , cred ca vlad se referea la C4`ul lui mugurel.... da` pe tine te intelegem 
LE :
LE :
kokaa tu esti si nebun...eu nu bagam atat nici la rotile pe 16"Mr_kokaa scrie:
eu unu o umflu cu 2.5 pe fata si 2.7 pe spate
imi place sa sara in sus
gume 195/65/15
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
alex, daca zici tu..
eu am presiunea de 2,5 pe toate rotile
eu am presiunea de 2,5 pe toate rotile
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
kokaa am o prpunere pt tine ... baga presiunea aia cu heliu si o sa plutesti pe drum
n`o sa te mai doara nici organele interne la gropi 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Alex s-a prins, Commandorul nu a baut laptic azi. 
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Vlad , sa nu`mi zici ca n`ai vazut pestera femeii pana acum..totusi , ai o varstavlad scrie: mai e de vazut Pestera Muierii [...] neaparat trebuie sa o vad.