Offtopic Room !
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Offtopic Room !
Ai perfecta dreptate. M-am gindit doar la siguranta mea nu si a pietonilor. Bine punctat. 
- adrian_grosu09
- torrente
- Numar Inmatriculare: B 95 UDU
Salut,
am luat aseara de pe okazii, pozitii cu 9 leduri portocalii de la cineva, 40 ron ambele, si mi le-a montat tipul. era o mica diferenta intre ele una fiind umpic mai galbena si cealalta mai portocalie, dar era ok. am plecat spre casa si ce sa vad cand m-am oprit? se facusera rosii..
, si parca nu mai bateau la fel de puternic. azi dimineata erau cum terbuie ca culoare dar cu intensitate mult mai mica. acum cand am ajuns la serviciu, abia se mai vedeau rosiatice, cu o intensitate mai mica decat cele originale, deci cred ca doar noaptea abia ca s-ar observa.
ce o fi oare? ledurile proaste si sunt pe duca dupa o ora de utilizare? sau o incompatibilitate?(ceea ce nu cred)
am luat aseara de pe okazii, pozitii cu 9 leduri portocalii de la cineva, 40 ron ambele, si mi le-a montat tipul. era o mica diferenta intre ele una fiind umpic mai galbena si cealalta mai portocalie, dar era ok. am plecat spre casa si ce sa vad cand m-am oprit? se facusera rosii..
ce o fi oare? ledurile proaste si sunt pe duca dupa o ora de utilizare? sau o incompatibilitate?(ceea ce nu cred)

c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
- adrian_grosu09
- torrente
salut,
am luat aseara de pe okazii, pozitii cu 9 leduri portocalii, 40 ron ambele. mi le-a montat baiatul.
erau ok. cand m-am intors acasa, ce sa vad, se facusera rosii
si aveau o intensitate mai mica decat initial. dimineata culoarea era ok, dar intensitatea iar mai mica. cand am ajuns la serviciu, se facusera rosii, si cu o intensitate mai slaba decat cele originale, care sunt f slabe, deci abia daca s-ar zari noaptea.
or fi ledurile proaste si deja s-au dus dupa o ora de utilizare? sau vreo incompatibilitate?(ceea ce nu as crede...)
am luat aseara de pe okazii, pozitii cu 9 leduri portocalii, 40 ron ambele. mi le-a montat baiatul.
erau ok. cand m-am intors acasa, ce sa vad, se facusera rosii
or fi ledurile proaste si deja s-au dus dupa o ora de utilizare? sau vreo incompatibilitate?(ceea ce nu as crede...)

- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
eu sincer cred ca este de la leduri. Am si eu pe masina, dar albe si nu mi se intampla ceea ce ai povestit, indiferent ca am avut preferinte de culoare diferite.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai da-i telefon aluia si spune-i sa-ti vinda niste leduri mai tinere, nou nascute, nu dintr-astea la pubertate carora le vine ciclul dupa o ora de functionare 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- adrian_grosu09
- torrente
buna asta Mituc
. cica erau singurele 2 portocalii pe care le avea. a zis ca imi da albe la schimb sau banii inapoi, sa vad..cei care aveti albe arata bine?

-
Albastru
- Marca si model masina: Citroen C4 II Exclusive 2.0 HDI
- Numar Inmatriculare: B 909 LOL
Am si eu o mica intrebare . Cam cat ar valora 1 disc de ambreiaj si o placa de presiune , uzate cam 1/4 ( au fost schimbate ca propietarul avea pitici pe creier ) pentru 1.4 HDI . Pe placa de presiune scrie Schneider ...
-
roberth1
- roberth-SPB
- Numar Inmatriculare: VL 06 SPB
eu cred ca arata mult mai bine cu alb.uita-te la masina lui bytzak, asa le am si eu.adrian_grosu09 scrie:buna asta Mituc. cica erau singurele 2 portocalii pe care le avea. a zis ca imi da albe la schimb sau banii inapoi, sa vad..cei care aveti albe arata bine?
gri 1.6,16V benzina,110ponei
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
ce este acolo sunt mai slabute de ceea ce am acum.. dar da... prefer sa mai mult albul decat portocaliul. 
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
- adrian_grosu09
- torrente
Bytzak..probabil ca tu ai si xenoane pe faza scurta si atunci cu siguranta arata bine albe fiind in acelas ton. incerc diseara si eu pe alb sa vedem cum se vede.

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
cam ce vrei tu sa faci cu alea de la 1.4 hdi ?Albastru scrie:Am si eu o mica intrebare . Cam cat ar valora 1 disc de ambreiaj si o placa de presiune , uzate cam 1/4 ( au fost schimbate ca propietarul avea pitici pe creier ) pentru 1.4 HDI . Pe placa de presiune scrie Schneider ...
-
Albastru
- Marca si model masina: Citroen C4 II Exclusive 2.0 HDI
- Numar Inmatriculare: B 909 LOL
Sa le vand
si sincer nu stiu cat valoreaza , sau nici macar daca le-ar vrea cineva:P
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Da mah... m-a pacalit nevastamea ca ma face gri ca e cool , trendy wendy ... si a iesit blond...
Deh... si cica sa mai asculti de nevasta
Deh... si cica sa mai asculti de nevasta
- adrian_grosu09
- torrente
dupa ce ledurile portocalii nu au fost bune m-am intalnit cu cel care mi le a vandut si am incercat sa punem albe, dar se vedeau mai prost si astea decat cele originale...naspa, asa ca mi-am luat banii inapoi. nu am avut noroc.