cataline, e o coincidenta originea marcii. si pentru citroen DS sau dacia as sustine realitatea. am trecut de perioada preconceptiilor si analizez orice din fapte concrete, si dovezi palpabile.
daca ceva nu imi place mie personal specific oricui ca e parerea mea (prin prisma gandirii mele poate la un moment dat nu consider un lucru benefic)
si totusi mai am reminiscente.
adica.
al DS4, faza cu geamurile de pe spate. adica lipsa lor.
am stat apoi si m-am gandit, am fost la porti deschise si am inceput sa gandesc mai mult rationamentul din spatele acestei solutii.
la inceput eram mirat si cam imi venea sa arat cu degetul prostia lor. dar nu e chiar asa. e o solutie ciudatata, tipic citroen. dar sa revenim la motivatii. avand in vedere targetul vizat, de nonconformisti relativ tineri (maxim 35 de ani) care nu sunt niste "comunisti" habotnici, nu vor avea nevoie de geamuri pe spate, desi are usi spate. de ce? traim in 2011, avem aer conditionat. la ce sa folosesc geamul?
- sa urlu la cei din masina de langa noi - cocalari romani - nu
- sa ma aerisesc vara - pai de aia avem AC
- sa arunc gunoaie pe strada - cocalari romani -deci tot nu
- sa?!
si iata ca am ajuns la concluzia ca cei din spate nu prea au la ce sa foloseasca geamul spate, si mai ales din clientii vizati, asa ca s-a optat pt a nu complica mai mult.
asa ca oricine zice ca i se pare napa ca nu are geamuri functionale la usile spate, as vrea argumentativ sa explice de ce i se pare un dezavantaj.
asa cred ca se discuta rational, orice situatie.
stima