Offtopic Room !
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Offtopic Room !
Adica eu n-am fata de Lexus sau cum? 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Am vazut un film exceptional: Source Code.
Cautati-l si vizionati-l!
Cautati-l si vizionati-l!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Confirm, l-am vazut si eu saptamina trecuta si mi s-a parut interesant. Vad ca ideile gen Matrix cam abunda, doar ca sint ceva mai bune si mai realiste decit cea originala, chiar daca mai putin spectaculoase.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
e drept, am adormit la el insa sunt sigur ca nu vorbim de un film eceptional.A inceput bine si parca nu stiau cum sa se lungeasca sa para un film bun.....
daca inception pot sa il vad de 100 de ori si sa imi spuna lucruri noi, la asta.....am aflat ca a vbt cu tasu dupa ce m-am trezzit.
daca inception pot sa il vad de 100 de ori si sa imi spuna lucruri noi, la asta.....am aflat ca a vbt cu tasu dupa ce m-am trezzit.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Ce-mi plac masinile alea de radar ce stau pitite in cele mai neobisnuite locuri unde te astepti cel mai putin
Oare astia au norma ?! Sa de-a "n" amenzi pe zi... altfel...**** prima de craciun ?!
Probabil ca si cei ce dicteaza asta au si ei ordin venit de mai sus, de la domnu deputat sa de-a amenzi la greu sa se duca la buget sa ajunga la nustiu ce firma de spalat soseaua care firma de spalat da inapoi nu stiu cat la domn' deputat pentru ca a "castigat" licitatia, care patron la firma e cumnatu lu' nenea deputatu... ca deh... domn' deputat tre' sa-si termine si el vila de la malu' marii ca aia de la Sinaia e aproape gata
Sa-i ia dracu pe toti!
Oare astia au norma ?! Sa de-a "n" amenzi pe zi... altfel...**** prima de craciun ?!
Probabil ca si cei ce dicteaza asta au si ei ordin venit de mai sus, de la domnu deputat sa de-a amenzi la greu sa se duca la buget sa ajunga la nustiu ce firma de spalat soseaua care firma de spalat da inapoi nu stiu cat la domn' deputat pentru ca a "castigat" licitatia, care patron la firma e cumnatu lu' nenea deputatu... ca deh... domn' deputat tre' sa-si termine si el vila de la malu' marii ca aia de la Sinaia e aproape gata
Sa-i ia dracu pe toti!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Sa inteleg ca te-au ars... 
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
de parca nu stiai ca au target de amenzi.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Nu m-au ars, ca i-am vazut in ultima clipa si am dat in frane ..Shadow scrie:Sa inteleg ca te-au ars...
Viteza nu aveam, aveam 50 dar eram pe zona de drum cu 30 la ora, drum care era o data in lucru dar au omis sa mai ridice restrictia dupa reparatie...
Dar sunt sictirit asa de felul lor de operare, murdar, mizer, pititi si pusi pe "ars".
@Tomita- Targetul lor suntem noi, platitorii de taxe si impozite aia care le bagam banii in buzunar la ziua de salariu
Ultima oară modificat Vin Iul 29, 2011 4:36 pm de către catalin4u24, modificat 1 dată în total.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
La noi ca la nimeni aproape...
Stii cum e faza... atata timp cat noi avem voi cu detectoare... ei au voie sa faca pe boschetarii...
Stii cum e faza... atata timp cat noi avem voi cu detectoare... ei au voie sa faca pe boschetarii...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Pai sa interzica detectorul si sa nu mai stea nici ei in ghena de gunoi la agatat.
Ca atunci nu-ti mai trebuie detector ca-i vezi din timp... sau... mai e o varianta... chiar sa mergi cu 30 pe zona aia, dar... tre sa suporti manelistii care te claxoneaza in spate ca incurci circulatia cu mersu tau legal.
Ca atunci nu-ti mai trebuie detector ca-i vezi din timp... sau... mai e o varianta... chiar sa mergi cu 30 pe zona aia, dar... tre sa suporti manelistii care te claxoneaza in spate ca incurci circulatia cu mersu tau legal.
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Eu in general sunt pentru respectarea limitarilor de viteza, dar cele de bun simt, si intr-adevar le-as sparge geamul la astia cand ii vad pititi prin puturi si fantani numai sa prinda si ei ceva.
Mai nou in brasov stau prin oras (avand in vedere ca se circula super fluent si relaxat si limita e 70 pe bulevarde, pandesc treceri de pietoni si chiar si incadrarea in giratorii)
Mai nou in brasov stau prin oras (avand in vedere ca se circula super fluent si relaxat si limita e 70 pe bulevarde, pandesc treceri de pietoni si chiar si incadrarea in giratorii)
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu cred ca exagerati.....
nu va convine nu mai mergeti.
sunt reguli pe care le-ati acceptat cand ati dat de carnet.TREBUIE sa mergeti cu 50...30....20....asta e.
aaaa ca eu nu merg....da....daca ma prind asta e....e pretul pe care mi-l asum cand incalc o regula.
Mergeti cu viteza legala si o sa vedeti ca nu va deranjeaza nici un radar din ghena, sau mergeti mai tare si sva asumati riscul.
nu va convine nu mai mergeti.
sunt reguli pe care le-ati acceptat cand ati dat de carnet.TREBUIE sa mergeti cu 50...30....20....asta e.
aaaa ca eu nu merg....da....daca ma prind asta e....e pretul pe care mi-l asum cand incalc o regula.
Mergeti cu viteza legala si o sa vedeti ca nu va deranjeaza nici un radar din ghena, sau mergeti mai tare si sva asumati riscul.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
In Iasi este o strada(Vasile Lupu pt cine e din Iasi) care e ditamai dealul si are limita de 30 de cel putin 3 ani nimeni nu merge cu 30 ...cred ca in varful dealului iti fierbe motorul , la ce mai sta indicatorul acolo daca nici politia nu l respecta???AAA si o intrebare am intalnit o situatie: un dragut de MCV cu radar parcat de banda 1 cu botul putin scos in afara din multimea de masini parcate tot pe banda 1 pt a te putea scana (pe un drum cu 3 benzi pe sens) (Zona minerva-Iasi) la ora 2 dimineata cand traficul era gooool acum vine intrebarea era amplasat oare corect radarul acolo in conditiile in care el se afla pe contrasens??
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca-s in misiune ei pot sta si pe un sti,p de inalta tensiune, cu botul spre pamint (ceea ce li s-ar potrivi mai bine, cel putin idiotilor care trimit agentii sa faca ce fac pe strazi).
Fiind scosi cu botul aiurea in strada nu te poate opri insa nimeni sa le pusti un claxon de sa le pocneasca roata de rezerva (pericol iminent). Eu nu-i iert niciodata.
Fiind scosi cu botul aiurea in strada nu te poate opri insa nimeni sa le pusti un claxon de sa le pocneasca roata de rezerva (pericol iminent). Eu nu-i iert niciodata.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
deci, feriti-va de "magarus".
sambata la pranz stateau pe bulevardul care iese din bucuesti spre A2. trafic lejer, spre foarte lejer, pretabil de viteza mai mare si zona industriala. dar cat timp e 50 gusterii stau la panda sa prinda pe "vitezisti".
dar daca ar fi sa isi mute curul din Slogan cu radar in mijlocul orasului acolo unde:
-se merge pe linia de tramvai la greu
-se depasesc coloanele de masini la stop
- se folosesc benzile de incadrare prost (adica echivaland cu folosirea benzilor de preselectare gresit si chiar depasind prin dreapta
- trecut pe rosu, nerespectarea prioritatii pietonilor
- trecut pe rosu al pietonilor
- scutere si motorete care pe langa cele de mai sus nic nu folosesc benzile marcvate corect, dubland tripland, cvadrupland
- biciclisti care circula pe banda a treia
- amendarea administratorului drumului pentru neintretinerea acestuia si chiar sticarea unor drumuri proaspat asfaltate si nereparea la standard de catre anumite firme private
- plus multe altele
- masini de politie care NU respecta nici una din regulile de circulatie si care NU sunt in misiune neavand mijloacele sonore si luminoase puse in functiune
- ah, ba da, si le pun in functiune in buza intersectiilor si dupa ce trec, s-i le opresc
-etc..
sambata la pranz stateau pe bulevardul care iese din bucuesti spre A2. trafic lejer, spre foarte lejer, pretabil de viteza mai mare si zona industriala. dar cat timp e 50 gusterii stau la panda sa prinda pe "vitezisti".
dar daca ar fi sa isi mute curul din Slogan cu radar in mijlocul orasului acolo unde:
-se merge pe linia de tramvai la greu
-se depasesc coloanele de masini la stop
- se folosesc benzile de incadrare prost (adica echivaland cu folosirea benzilor de preselectare gresit si chiar depasind prin dreapta
- trecut pe rosu, nerespectarea prioritatii pietonilor
- trecut pe rosu al pietonilor
- scutere si motorete care pe langa cele de mai sus nic nu folosesc benzile marcvate corect, dubland tripland, cvadrupland
- biciclisti care circula pe banda a treia
- amendarea administratorului drumului pentru neintretinerea acestuia si chiar sticarea unor drumuri proaspat asfaltate si nereparea la standard de catre anumite firme private
- plus multe altele
- masini de politie care NU respecta nici una din regulile de circulatie si care NU sunt in misiune neavand mijloacele sonore si luminoase puse in functiune
- ah, ba da, si le pun in functiune in buza intersectiilor si dupa ce trec, s-i le opresc
-etc..
Led there b:LIGHT