Salut.
La ultima revizie am gasit cartonul ala din zona filtrului de aer sub orice critica si nu l-am mai pus la loc. Doar ca acum, parca aud mai mult zgomot dinspre motor.
1. Oare era izolatie fonica dinspre motor spre habitaclu?
2. Aveti idee cum ii zice? Nu stiu ce sa caut ca sa il cumpar.
Cred ca este undeva pe forum dar de pe telefon îmi este greu sa caut... Cum se desfac butoanele de pe volan? Comenzile pentru pilot automat și pentru volumul la radio? La mine la pilotul automat se apasă se aude acel click dar nu se mai da comanda iar la cel de pe volum nu se mai aude acel click dar funcționează... Vreau sa vad dacă pot sa le repar dacă nu sa îmi iau acele comenzi.
DjAndr3w scrie:Cred ca este undeva pe forum dar de pe telefon îmi este greu sa caut... Cum se desfac butoanele de pe volan? Comenzile pentru pilot automat și pentru volumul la radio? La mine la pilotul automat se apasă se aude acel click dar nu se mai da comanda iar la cel de pe volum nu se mai aude acel click dar funcționează... Vreau sa vad dacă pot sa le repar dacă nu sa îmi iau acele comenzi.
Dai airbagul jos, dupa care ai 3 suruburi cu cap torx sus in laterala si unul jos ( se vad ), plus o mufa albastra in dreapta jos. Cam asta e. Succes
Am eu comenzi volan dar varianta simpla nu cu 4 zone de comanda ci 2. Daca te intereseaza pentru un transplant sau ceva de genu daca se poate. Astept oferta [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Mersi de ajutor dar am nevoie de varianta cu 4 de oarece am mai multe chestii de înlocuit 2 micro-contacte plus butonul/rotita de la pilotul automat. Asa ca mai bine cumpăr comenzile )
e foarte posibil sa fi ramas cu masina 'in drum' (de fapt se afla in 'incapacitate locomotorie' undeva pe la dimitrie pompei/aurel vlaicu). am parcat, niciun eveniment notabil, si cand am revenit la masina ca sa plec, cand bag cheia in contact, incepe sa faca ca toti dracii: un releu, de undeva din zona panoului de sigurante de bord, tacanea incontinuu, luminile din bord faceau ca bradul de craciun ... am scos borna, am pus-o la loc ... s-a mai linistit, insa cand sa pun cheia in contact, aceeasi poveste, clic-clac, lumini, parca scria ceva si de un airbag...
cred (sper, de fapt) ca e vorba de vreo siguranta. o sa le verific pe toate, insa pana atunci, s-a mai intalnit cineva cu problema asta? vreun sfat?