Liga I Frutti Fresh
-
candymann
Re: Liga I Frutti Fresh
mie mi-a parut rau k nu le-a intrat si bara aia, k sa le scoate figurile din cap.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
sa ne bucuram de scorul asta...ca asa...daca le intra si lor bara aia...era alt moral si alta partida...asa ca e bine cum s`a terminat..doar nu vroiati sa faca scor CFR`ul cu Roma...cand toata lumea a zis ca face max 1 pct. si ala era clar adresat ptr meciul de acasa cu bordeaux...
Desi nu pot sa`l sufar pe Muresan care in spotul ptr ucl sta asa mandru pe stadionul gol si zice de cfr ca e prima echipa romaneasca care accede direct in grupele ucl`ului... desi altii au tras cu carca ptr a fii acest lucru posibil...asta e... Bafta in continuare CFR`ului ptr ca va avea nevoie...
Sa speram ca si in seara asta se va bucura lumea in jurul orei 23.50 dupa terminarea meciului...Forza Steaua
Desi nu pot sa`l sufar pe Muresan care in spotul ptr ucl sta asa mandru pe stadionul gol si zice de cfr ca e prima echipa romaneasca care accede direct in grupele ucl`ului... desi altii au tras cu carca ptr a fii acest lucru posibil...asta e... Bafta in continuare CFR`ului ptr ca va avea nevoie...
Sa speram ca si in seara asta se va bucura lumea in jurul orei 23.50 dupa terminarea meciului...Forza Steaua
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
pasare scrie:Bravo CFR
Joc excelent,rezultat istoric.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
EU IN LOCUL TAU AS FI ASTEPTAT PANA DISEARA.pasare scrie:pasare scrie:Bravo CFR
Bravo steaua
Joc ''excelent'', rezultat ''istoric''
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- silman63
pur si simplu, Bayern a fost Bayern. au jucat nemteste. au luat un gol din faz fixa. Steaua nu a jucat rau, Bayern au fost mai germani, s-au protejat mai mult decat ne asteptam...
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
-
candymann
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win." - Gary Lineker
cu cine joaca rapidul? tot cu germans? uuuuuuuu. sa vedem ce vor face ei diseara k guritza e mare shi degetul poate fi intins intr-o directie sau alta.
cu cine joaca rapidul? tot cu germans? uuuuuuuu. sa vedem ce vor face ei diseara k guritza e mare shi degetul poate fi intins intr-o directie sau alta.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Zic si eu inainte, ca dupa, s-ar putea sa nu mai intru pe topicul astaaiurica scrie:EU IN LOCUL TAU AS FI ASTEPTAT PANA DISEARA.pasare scrie:pasare scrie:Bravo CFR
Bravo steaua
Ultima oară modificat Joi Sep 18, 2008 2:57 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
si tie ti-as recomanda sa astepti pana diseara.

By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
in seara asta avem puncte !?!
nu ca aseara !
nu ca aseara !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
candymann
Bravo Crrapidpasare scrie:pasare scrie:Bravo CFR
Bravo steaua
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
la europeni nu se poarta dosarul "bricheta" 
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
candymann
dar vad k scaunele aruncate pe teren se poarta si in olanda de catre suporterii dinamovishti. rushine!! si mai vor sa joace in UCL. pe deasupra i-au mai facut olandezii cu jucatori din burundi. m-ash ascunde nene. numai ei shtiu face de astea. vezi precedente: elfsborg, 17 nentori, pescariii aia din feroe...
sa faca puncte nishte incepatori in uefa, adik urziceni si vaslui, si ei, marii barosani se fac de kko? jenant.
sa faca puncte nishte incepatori in uefa, adik urziceni si vaslui, si ei, marii barosani se fac de kko? jenant.
-
candymann
prin evolutia lor dinamo si rapid au dat ocazia ciobanului sa isi bata joc de ele si de conducatorii lor live la tv. rushine!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pacat ca si-au luat-o cam toate echipele ca doar trebuiau sa aduca puncte...dar asta e mergem mai departe sau daca nu , la anu'..
Insa, cum bai nene sa faci ce-au facut astia de la Dinamo sa devastezi pe acolo sa arunci cu fumigene!! Steaua e de atatia ani in Europoa si eu nu tin minte sa fi facut vreo mizerie d-asta cand au jucat in deplasare..
Insa, cum bai nene sa faci ce-au facut astia de la Dinamo sa devastezi pe acolo sa arunci cu fumigene!! Steaua e de atatia ani in Europoa si eu nu tin minte sa fi facut vreo mizerie d-asta cand au jucat in deplasare..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
candymann
la anul? dupa rezultatele astea... in cativa ani revenim la tururi preliminare si pentru UCL. oricum ei au cele mai "tari" echipe din romania. sa-i lasam sa se pregateasca in continuare.
Ultima oară modificat Vin Sep 19, 2008 9:10 am de către candymann, modificat 1 dată în total.