Offtopic Room !
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
Re: Offtopic Room !
2000e ptr vopsire completa nu e deloc urias.
acu nush daca fac treaba buna sau nu, da' e un pret normal.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
pana si citroen este mai ieftin ca am intrebat pt cielo si este albastru metalizat si m-ar costa aprox 1500 euro. dar cred ca gasesti in alta parte mai ieftin si sa lucreze bine.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
nici mie nu imi pare un pret urias tinand cont ca totusi fac treaba profesionista e vorba de Autocrom au si site si se vede cam cu ce masini lucreaza am vazut ce iese din mana lor,cat despre faptul ca o vroiam alba mi au mai spus telefonic ca pt ei nu conteaza culoarea pretul e tot acelasi aici vorbind de manoperachainsaw scrie:2000e ptr vopsire completa nu e deloc urias.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
la citroen iesi maxim in acelasi pret. daca mai pui in calcul si fidelizarea actuala, si o eventuala vorba buna, sigur pretul este urias.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Aoleu! 2000 de Euro? Poate o fi un pret normal pentru Germania sau Franta, Italia... Dar nici acolo nu e atat!chainsaw scrie:2000e ptr vopsire completa nu e deloc urias.
Mai fratilor, despre ce vorbiti? O vopsire totala e 3500 lei la un service decent ( cabina uscare, include vopseaua metalizata) cu factura si garantie.
Auzi 3-4 saptamani durata de executie! Cu programare! Aia sunt ''strict'' tampiti!
Dezechipare/pregatire/vopsire/uscare/echipare tine masina in service maxim 4-5 zile (zici o saptamana), dar nu o luna!
Sunt curios cat ar costa la Cartec....
Dar stai un pic: dau jos si motorul, scaune, mocheta,tot, la ''vopsirea completa'' (sa vopseasca inclusiv compartimentul motor si interiorul caroseriei, ca de fabrica)? Poate asa sa ceara 2000 euro, dat tot e mult.
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Mergi la o firma specializata si daca nu ai zone afectate de rugina, tragi o folie autocolanta pe masina, una dedicata, metalizata, cu sclipici prin ea, imitatie carbon, si ai masina noua, te duce intre 350 si 800 euro, si ai garantie 5 ani!! Din ce au firmele prezentat pe site-uri nici nu-ti dai seama ca e infoliata masina!!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Gresesti destul de mult...
1. orice masina colatata... o sa se vada ca este colatata....
2. dupa ce dai folia jos... dupa 5 ani... o sa pleci si cu 3/4 din lac... deci... revopsire totala...
3. daca vrei sa o vinzi... trebuie sa dai folia jos... deci... revopsire toata...
4. daca iti pun folie lucioasa o sa se zgarie de la raclete si o sa se vada lucrul asta... mai ales pe culorile inchise... si aici nu ma refer la zgarieturi adanci... ci zgarieturi fine provocate de racleta in momentul in care o intinzi... daca o sa o faci mata... o sa arate mai bine... dar din nou o sa se vada ca este colatata...
5. suprafata unei masini nu este perfecta... dar vopseaua nu evidentiaza imperfectiunile si chiar le ascunde... folia face fix opusul... evidentiaza orice defect... ca sa numai zic de bulele care o sa apara...
Mai sunt multe... folia se trage in timp... etc...
1. orice masina colatata... o sa se vada ca este colatata....
2. dupa ce dai folia jos... dupa 5 ani... o sa pleci si cu 3/4 din lac... deci... revopsire totala...
3. daca vrei sa o vinzi... trebuie sa dai folia jos... deci... revopsire toata...
4. daca iti pun folie lucioasa o sa se zgarie de la raclete si o sa se vada lucrul asta... mai ales pe culorile inchise... si aici nu ma refer la zgarieturi adanci... ci zgarieturi fine provocate de racleta in momentul in care o intinzi... daca o sa o faci mata... o sa arate mai bine... dar din nou o sa se vada ca este colatata...
5. suprafata unei masini nu este perfecta... dar vopseaua nu evidentiaza imperfectiunile si chiar le ascunde... folia face fix opusul... evidentiaza orice defect... ca sa numai zic de bulele care o sa apara...
Mai sunt multe... folia se trage in timp... etc...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Gata te stiu.
Daca tii la masina ta fugi de ei cit mai e intreaga sau nu ti-o strica mai rau. Sper ca vb de autodom (domocos).
Sa iti zic ce "meseriasi" autorizati Citroen sint ei. Lovesc masina. Mi-o fac pe casco la ei. Cica sint renumiti pt vopsitul foarte bun. Cind ridic masina aripa fata zgiriata. Dupa niste discutii cad de acord sa mi-o polisheze. Noroc ca a iesit. Ma uit la toata partea stinga care a fost vopsita de ei ... parea ok. Plec. Ajung acasa nu gasesc roata de rezerva si cric. Mai fac un drum; asta e sa zicem ca e neatentia mea nu ca e datoria lor sa imi lase masina cum au primit-o.
Dupa citeva spalari apar multe puncte in vopsea de la praf, dungi o gramada de la slefuit chitul. Cind au taiat la prag mi-au aruncat scintei in geamul fata si l-au topit. Mufa la difuzorul stinga nu au montat-o. Vopseaua pe pragul stinga e umflata. Lucrarea facuta de ei e sub orice critica.
Am un prieten cu un Peugeot 407. Isi cam prindeau urechile la el.
Sint buni la BX, CX stie-i dracu sa ii ia cu service-ul lor.
Chiar te rog sa ne intilnim sa iti arat life opera lor de arta. Tinichigerie dusa la extrem; peste nivel de arta.
Daca tii la masina ta fugi de ei cit mai e intreaga sau nu ti-o strica mai rau. Sper ca vb de autodom (domocos).
Sa iti zic ce "meseriasi" autorizati Citroen sint ei. Lovesc masina. Mi-o fac pe casco la ei. Cica sint renumiti pt vopsitul foarte bun. Cind ridic masina aripa fata zgiriata. Dupa niste discutii cad de acord sa mi-o polisheze. Noroc ca a iesit. Ma uit la toata partea stinga care a fost vopsita de ei ... parea ok. Plec. Ajung acasa nu gasesc roata de rezerva si cric. Mai fac un drum; asta e sa zicem ca e neatentia mea nu ca e datoria lor sa imi lase masina cum au primit-o.
Dupa citeva spalari apar multe puncte in vopsea de la praf, dungi o gramada de la slefuit chitul. Cind au taiat la prag mi-au aruncat scintei in geamul fata si l-au topit. Mufa la difuzorul stinga nu au montat-o. Vopseaua pe pragul stinga e umflata. Lucrarea facuta de ei e sub orice critica.
Am un prieten cu un Peugeot 407. Isi cam prindeau urechile la el.
Sint buni la BX, CX stie-i dracu sa ii ia cu service-ul lor.
Chiar te rog sa ne intilnim sa iti arat life opera lor de arta. Tinichigerie dusa la extrem; peste nivel de arta.
- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
Eu am facut doar reviziile la ei...si pana acum a fost ok..dar ms de sfat
sa iti zic si eu de ATS acum...Acum vreo 1 an ma lovit una in Buc lateral aripa spate stanga, vroia sa faca dreapta prin mine cred
)) avarii: aripa si stopul ...m-am gandit sa imi fac masina pe casco la ATS vorba aia sunt profi si de acolo am luat masina...dupa vreo 3 zile ma suna ca e gata masina si pot sa ma duc sa o iau...vesel m-am dus sa o iau. am luat-o, sincer, deoarece sunt dobitoc nu m-am gandit sa ma uit la ea sa vad daca e ok...am tras numai o privire asa repede si era ok. Cand am ajuns acasa un prieten se uita la ea si zice: ce e aici ma?!?!...se uita dobitocul (adica eu) si abserv aripa parca era ciocanita de veverite...stopul imi facea condens...am sunat la ei si le-am zis au recunoscut ca aripa a fost indreptata si nu schimbata asa cum au zis ei initial ca au facut, ziceau sa ma duc sa o refaca...mi-am bagat ceva in familiile lor si am lasat-o asa...concluzia e ca pana si la astia marii se face o treaba de rahat!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Desprea ATS am citit multe pe acest forum si cam tind sa cred ca sint sub Domocos.
Chiar de curios cit iti ia manopera pt o revizie completa (ulei si cele 4 filtre) ?
Chiar de curios cit iti ia manopera pt o revizie completa (ulei si cele 4 filtre) ?
- karateka1978
70 de lei a fost manopera fara factura...restul au fost cumparate de mine de la Autocasa!!
Cand m-am mutat in zona nu stiam unde sa merg cu masina daca aveam probleme cu ea sau numai pt revizie, autodom mi-a fost recomandat. sincer nu vroiam sa umble la masina toti "mecanicii"...sunt un pic mai atent cand e vorba de masina mea!!
Cand m-am mutat in zona nu stiam unde sa merg cu masina daca aveam probleme cu ea sau numai pt revizie, autodom mi-a fost recomandat. sincer nu vroiam sa umble la masina toti "mecanicii"...sunt un pic mai atent cand e vorba de masina mea!!
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Asa gandim majoritatea, si tocma de aia prefer sa fac majoritatea lucrarilor singur !!karateka1978 scrie:sincer nu vroiam sa umble la masina toti "mecanicii"...sunt un pic mai atent cand e vorba de masina mea!!
si daca o dau in bara, macar stiu ca eu am gresit, si nici nu am dat bani pentru asta!!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Daca te interesezi din prealabil de pret recomand cu caldura Citroen Cluj. Daca pretul iti convine lucrarile le fac calitativ. Cel putin eu nu ma pot plinge de nimic ce a tinut de mecanici. M-am lovit de o lipsa de dotare dar reparatia in sine nu a fost afectata de acel lucru. Era ... ceva in plus ce mi-as fi dorit eu si ar fi trebuit sa ofere in calitate de reprezentanta.
Preturile nu sint cu mult mai mari ca la alti cu factura (ei nu pot lucra fara factura cum se mai obisnuieste).
Prin zona intr-adevar ... nu prea am gasit service ca lumea in afara de ei. Si eu procedez ca si Caraman. Fac ce pot singur si restul merg la Cluj. Un reincarcat cu freon (din 4 incercari ei au fost cei mai profi), schimbat cap bara si bieleta + reglat convergenta (ei au fost cei mai buni).
Preturile nu sint cu mult mai mari ca la alti cu factura (ei nu pot lucra fara factura cum se mai obisnuieste).
Prin zona intr-adevar ... nu prea am gasit service ca lumea in afara de ei. Si eu procedez ca si Caraman. Fac ce pot singur si restul merg la Cluj. Un reincarcat cu freon (din 4 incercari ei au fost cei mai profi), schimbat cap bara si bieleta + reglat convergenta (ei au fost cei mai buni).
- karateka1978
Intrebare: pot sa spal motorul fara nici o problema? la ce trebuie sa fiu atent cand spal motorul?!!?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE