Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Offtopic Room !

Mesaj de catalin4u24 »

Buey Kia mea nu e chinezoaica, nici macar koreana nu-i, e din Slovacia deci europeana ::P
Nu pun piele pe ea, mai degraba pe Roadsteru nevestii as pune ca e mai sexy
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

pot sa pun la topicul "filmulete dragute" rezumatul meciului de aseara a lui Dinamo ? :ok :ok
pacat de Torje , da` s`a scos , si`a gasit si el echipa :lol:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

vorbeam aseara cu niste prieteni, si am ajuns la Audi A6 si A7 si un angajat haudi in grup la noi.
vine si audi acum cu HUD pe noile A6 si A7, si la care incep baietii sa se umezeasca ca li s-a aprins parbrizul, etc....
dude, cand citroen avea asa ceva pe C6, audi, nici nu stia de epoca de leduri, si folosea motorizarea 1.6 100cp (din mileniul trecut).
o idee mai tarziu apare in zona un C5 versiunea precedenta, facelift cu suspensia pneumatica la maxim, de zici ca era jeep. se uitau ca la povesti, si chiar incepusera cu povesti despre cum face si drege masina aia.
pacat ca e perceput aiurea brandul citroen si nici ei nu s-au concentrat sa faca masini luxoase, cu adevarat, sa le ia cascavalul din fata nemtilor. la cate idei nebune au, ar merita, sincer sa ii palmuiasca pe snobii clasici ai luxului.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Hai totusi sa nu aberam. Da, probabil ca Citroen a avut inainte HUD si suspensii pe aer, dar acum Audi e marca premium cu mari pretentii iar ultimile modele sunt de-a dreptu' impunatoare, sunt in clase diferite iar asemanarile cu modele Citroen sunt fara sens.
Da, Citroen e Creative Technologie dar intai sa-si tina de pret sa nu mai scada mii de euro in primii 2 ani si sa fie mai fiabil... atunci mai vorbim.
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

Tomita scrie:totusi sa nu comparam ds5 cu s-class. adica vorbim de mere si pere. cat dai pe un s class, si de iti ofera e altceva.
vorbeam de interior , nu de preturi ... si da , ai zis bine ( mere si pere ) , pt mine la interioare e S-klasse si restul mere si pere :lol:
ca sa nu mai zic ca pana la urma seria DS se vrea lux , daca motoare nu vor sau nu`s capabili , se axeaza si ei pe interioare ...
Imagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

audi-urile, evident, sunt printre cele mai reusite masini din lume, momentan.
insa, pe mine personal, ma deranjeaza ca masinile lor parca sunt desenate in felu urmator:
se ia A4 generatia actuala, se incarca intr-un soft, si pe urma ai optiuni s-o faci mai mare si-ti rezulta A6 sau A8, sa-i scoti doua usi si-ti rezulta A5, etc etc - TOATE ARATA LA FEL (bine ca nu e ca la porsche, unde designu se face similar, doar ca se pleaca de la 911 pe care il umfli cu pompa ptr cayenne si pe urma arunci un pian peste el si-ti da panamera)

HUD a aparut pe corvette in 98 si pe seria5 in 2003, ambele inainte de C6 ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mercedes e Mercedes, BMW e BMW, Audi e Audi iar Citroen ramane Citroen, indiferent ca vorbim de C-uri sau DS-uri!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
karateka1978
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Mesaj de karateka1978 »

Nu am vazut undeva ca un posesor de citro indiferent de model sa spuna ca sunt foarte multi care respind ideea de citro din start ca sunt masini franceze ca sunt cele proaste...realitatea e ca acei oameni ca spun asta isi cumpara un renault...stiu cativa care au facut asa!!!!!. Se stie ca HDI e peste TDI cu mult...fiind foarte putine dezavantaje fata de TDI...e adevarat HDI e mai greu de intretinut decat TDI-ul e mai fiabil poate decat HDI..dar cand vine vorba de consum si performante, parerea mea, HDI-ul e peste TDI cu cel putin o clasa...inca odata subliniez e parerea mea!!!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

da drujbex, dar eu incercam sa accentuez altceva. snobismul din creierul uman.
adica pana la audi era ceva banal si nebagat in seama. cand a venit haudi, lumea, gata e innebunita. si de fapt chiar ma gandeam la faza cu DRL-urile led ale celor de la la audi. daca citroen sau reno, sau oricare alta marca din asta ar fi venit cu ele, fac pariu ca ar fi fost considerate, naspa, cocalare, si prea inaintea vremii, si ar fi trebuit scoase in generatia urmatoare. asa, de la audi, lumea toata e innebunita, leduri peste tot, hai sa ne punem leduri, ca ie la moda (dictata de audi).
daca volanul cu butuc fix ar fi fost lansat de audi r8 garantez pe tot ce am eu in momentul actual ca toti ar fi vrut volan cu butuc fix, si s-ar fi creat clone si replici si o intreaba gama aftermarket de conversii la volane cu butuc fix.
suspensia pe sfere, de asemenea.
citroen a venit cu displayuri digitale si toti sunt oripilati. moama, vreau ecrane rotunde, cu sagetele, cum m-a crescut mama cand conducea cu mine la tzatele ei. acum toti fac trecerea la display-uri digitale, si vor ramane in urma formele rotunde, clasice, in 2-3 cateva generatii (depinde cand se hotaraste audi/mercedes/bmw sa renunte definitiv la cercuri)
asta ma turbeaza. snobismul. si cand vezi modele mai vechi atat de interesate si ignorate complet de mentalitatea asta de consum............. :hi

chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

sistemu' hidropneumatic a fost cumparat (patentat) de Rolls-Royce, in anii 60/70, si folosit pe Silver Shadow si pe echivalentul Bentley care am uitat cum se numeste, mulsanne, cred.

Mercedes-Benz, in aceeasi perioada, a copiat (furat) designul hidropneumatic si l-a folosit pe W116 450 SEL 6.9 (dumnezeule, ce masina misto!)

Mercedes au dezvoltat apoi suspenie proprie pe aer, aparuta initial pe W140, daca nu ma insel, si care inca e folosita si astazi. Audi are nush ce combinatie cu pilituri, magneti, nebunii, pe noul TT. BMW de asemenea are o suspenie pe aer pe 7.

Citroen prin 84, de ex, oferea pe aproape fiecare model hidropneumatica: GS(A), BX, CX. Apoi, prinii anii '90, Xantia (echivalentul lui C5), XM (C6) au pastrat sistemul hidraulic oarecum clasic (controla si servodirectia, si frana). In anii '00, primele 2 generatii de C5 veneau in standard cu sistem hidropenumatic (diferit insa, folosea un lichid sintetic - LDS in locul LHMului mineral), impreuna cu C6. In prezent, C5u' nu-l ofera standard, C6 nush cat o sa se mai faca, si la DS-uri cred ca nici macar nu se afla in perspectiva.

Mediul concurential actual pune mare baza pe reducerea costurilor. Cum mercedes si audi ofera si ele sisteme inovative si diferite de suspenii, dupa teoria ta, ar aparea pe toate chiftelele si... nu prea e cazu.

Oricum, ne place sau nu, S-klasse de 30 de ani ne arata ce va fi standard pe orice masina, in maxim 10-15 ani de la lansarea unei generatii.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

@tomita imi pare rau ca nu gasesc episodul intreg...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q_Op3HvakKc[/youtube]
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

glumesti, nu.?!
topgear - mda, cancan auto
ce altceva
ICC - infiniti inteligent cruise control. chiar enervant pt mine, pt ca totusi depasesc mai la limita, si chiar daca reduceam distanta pana la minim tot isi pastreaza suficient. deci mercedes nu e singurul
night vision - jaguar avea asa ceva cred ca inainte de 2000 pe modele sale
comenzi vocale - hai sa ne uitam la ford fiesta cum le "recunoaste" pe utube. critical fail
si da, poti sa zici ca nu e mercedes s class, dar recunoasterea vocii e departe. sunt multe accente (vezi liftul cu "eleven") si nu va recunoaste prea bine, mai ales ca sunt anumite preseturi de voce.
si e normal ca pe s-class sa puna numai tehnologii smechere.

PS: hai sa iti spun ceva. eu lucrez sa imi fac, EU, cu mainile mele un sistem nighvision, deci, :roll:

alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

ce treaba emisiunea in sine cu ce stie masina aia sa faca ??
night visionul si ICC ala sunt smecheriile , nu comenzile vocale ... dupa cum am zis , pacat ca nu e filmuletul intreg ca urma rubrica "toys" dupa cum ai vazut... :wink:
Imagine
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

chainsaw scrie:sistemu' hidropneumatic a fost cumparat (patentat) de Rolls-Royce, in anii 60/70, si folosit pe Silver Shadow si pe echivalentul Bentley care am uitat cum se numeste, mulsanne, cred.
.
Spune si tu de la cine a fost cumparat, ca sa stie lumea :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydropneumatic_suspension
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Cristian Decusara
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI / Skoda Karoq 1.5 TSI
Numar Inmatriculare: CT-30-XYZ / CT-66-XYZ

Mesaj de Cristian Decusara »

Stie cineva cam la cat ajunge o ''vizita anuala de siguranta'' la dealerii Citroen. Am un zgomot '' huruit'' uneori fata stanga.
C4-1.6HDI-110CP
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”