Offtopic Room !
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Offtopic Room !
Mai bine. Macar asa vor disparea si comportamentele abuzive ale unor politisti (din pacate au mai ramas unii cu mentalitati de militieni, si din fericire, din ce in ce mai multi au un comportament adecvat functiei si rolului pe care il au).
Ca sa eviti acele intelegeri pentru spaga, stai nene nu-mi lua permisu'... nu e mai bine sa faci tot ce se poate incat sa NU ajungi in acele situatii? Iar cand ajungi, platesti. Asa mi se pare normal.
Ca sa eviti acele intelegeri pentru spaga, stai nene nu-mi lua permisu'... nu e mai bine sa faci tot ce se poate incat sa NU ajungi in acele situatii? Iar cand ajungi, platesti. Asa mi se pare normal.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Unul din putinele lucruri bune de pe la noi...roberth1 scrie:Adio spaga! Convorbirile politistului cu soferul vor fi inregistrate si filmate
Zilele in care scapam de orice amenda cu cate 50-100 de lei plasati strategic in talon par sa apuna. Si asta pentru ca politia rutiera are un proiect inspirat din alte tari care presupune ca fiecare politist sa aiba un microfon prin care se vor inregistra toate discutiile cu soferii. Mai pe scurt, adio intelegere pentru spaga!
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Corect.Bogdan98 scrie:Mai bine. Macar asa vor disparea si comportamentele abuzive ale unor politisti (din pacate au mai ramas unii cu mentalitati de militieni, si din fericire, din ce in ce mai multi au un comportament adecvat functiei si rolului pe care il au).
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Exista limbajul semnelor si daca nu exista va fi inventat unulalex82 scrie:Unul din putinele lucruri bune de pe la noi...roberth1 scrie:Adio spaga! Convorbirile politistului cu soferul vor fi inregistrate si filmate
Zilele in care scapam de orice amenda cu cate 50-100 de lei plasati strategic in talon par sa apuna. Si asta pentru ca politia rutiera are un proiect inspirat din alte tari care presupune ca fiecare politist sa aiba un microfon prin care se vor inregistra toate discutiile cu soferii. Mai pe scurt, adio intelegere pentru spaga!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
claaaar...asta nu e o piedica!! solutii se gasesc mereu...vointa sa ai
)
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
n`are nici o legatura cu faptul ca am eu 407...emicald scrie:Peugeot 407 e urit.
Eu zic sa alegi altceva, daca vrei mai mare.
zi din clasa lui ce masina e frumoasa ...
PS: tine cont ca el va lua SH cu cateva mii de euro luate de la casco`ul de pe C4 ... deci nu vb de 10 mii sau mai stiu eu cat...
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Din clasa lui de pret sh?... nu m-am gindit.
Dar de ex. Mondeo e mai echilibrat (si ma refer la modelul pre 2007), ca sa nu mentionez BMW seria 3 sau Audi A4.
Dar de ex. Mondeo e mai echilibrat (si ma refer la modelul pre 2007), ca sa nu mentionez BMW seria 3 sau Audi A4.
C4
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
daca si consola de la mondeo e frumoasa...si cu ceasurile lui verzi ca la dacie....
seria 3 sunt haituite rau si vei lua mult mai veche ca ani.... A 4 la fel..mult mai vechi
seria 3 sunt haituite rau si vei lua mult mai veche ca ani.... A 4 la fel..mult mai vechi
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
@Relu tu mai urci vre`o bordura ? 
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
@Juliu
am avut 7 posturi in 3 pagini , nu cred ca am zis pe undeva ca 407 e mai bun decat C4 ... am zis mereu ca daca vrei comfort iei 407 , daca vrei sa fii mai altfel iei C4 ...
de contrat , din cele 7 posturi a fost de doua ori cu @cisu ... o data cand aducea in discutie C5`ul cu hydractive si nu stiu ce , desi nu avea nici o treaba cu topicul si a doua cu bordura si parcatul , care pt mine nu reprezinta un factor de decizie privind achizitia unei masini... ( poate o sa apuc si eu ziua in care o sa fiu intr`un impas ca nu o sa`mi pot cumpara un nissan 350z ca are garda prea mica si nu pot parca ) si o data cu tine ( daca se poate numi contrat ) unde mai mult am vrut sa atrag atentia de banii care dispune , cand si tu ziceai de C5 ( modelul nou ) care e tare departe de suma de care dispune...
asa ca asta cu luatul foc si ce ai mai zis , nu stiu de unde au aparut...
sa numar si posturile altora ?
pur si simplu pe mine ma amuza problema pusa...bordura , parcat cu fata , drumuri la munte ( chiar asa , la asta ce`o mai fii vrut sa zica , ca e proasta pe asfalt sau offroad ??
) ... asa cum am mai spus , daca vorbeam de probleme la motor , cutie , turbina , era cu totul altceva...
da , 407 are probleme la pompa de servodirectie ( cele electro-hidraulice ) , pierde lichid ... in 5 luni si 11 k de km am completat cu vre`o 200-300 de ml... e o problema generala , costul acesta il incadrez la consumabile...

am avut 7 posturi in 3 pagini , nu cred ca am zis pe undeva ca 407 e mai bun decat C4 ... am zis mereu ca daca vrei comfort iei 407 , daca vrei sa fii mai altfel iei C4 ...
de contrat , din cele 7 posturi a fost de doua ori cu @cisu ... o data cand aducea in discutie C5`ul cu hydractive si nu stiu ce , desi nu avea nici o treaba cu topicul si a doua cu bordura si parcatul , care pt mine nu reprezinta un factor de decizie privind achizitia unei masini... ( poate o sa apuc si eu ziua in care o sa fiu intr`un impas ca nu o sa`mi pot cumpara un nissan 350z ca are garda prea mica si nu pot parca ) si o data cu tine ( daca se poate numi contrat ) unde mai mult am vrut sa atrag atentia de banii care dispune , cand si tu ziceai de C5 ( modelul nou ) care e tare departe de suma de care dispune...
asa ca asta cu luatul foc si ce ai mai zis , nu stiu de unde au aparut...
sa numar si posturile altora ?
pur si simplu pe mine ma amuza problema pusa...bordura , parcat cu fata , drumuri la munte ( chiar asa , la asta ce`o mai fii vrut sa zica , ca e proasta pe asfalt sau offroad ??
da , 407 are probleme la pompa de servodirectie ( cele electro-hidraulice ) , pierde lichid ... in 5 luni si 11 k de km am completat cu vre`o 200-300 de ml... e o problema generala , costul acesta il incadrez la consumabile...
-
dimabogdan
Ce-mi place cand aud asta : "Adio spaga.Zilele in care scapam de orice amenda cu cate 50-100 de lei plasati strategic in talon par sa apuna"...Bai, fratilor, dar daca nu vreti sa dati spaga, de ce dati?Va simtiti obligati?Considerati ca n-ar trebui sa dati, n-o faceti!Si chiar de va cere cineva si nu-i dati, ce se poate intampla?Va pupa-n cxr...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Man... 90% din "justitiari"... sunt justitiari pana in momentul in care se vad pe cale de as pierde permisul... in momentul ala se schimba datele ecuatiei... si apare ipocrizia...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mihay
- Supermoderator
chiar credeti ca o camera si un microfon pot starpi coruptia asta mica ?
ma faceti sa rad