Cisule te-ai cam autoflagelat cu poza asta din dreapta,e avataru' lui Crisan,tovarasul meu cu ledurile de faza lunga
A se lua ca gluma,nu vreau sa fac flame in vreun fel.
Din punctul meu de vedere, consider ca este un lucru bun ca trec anul urmator in CI. In general, masinile nu se vand imediat cum se fabrica, astfel incat ele mai stau prin depozite cateva luni si ptr a nu se mai ajunge in situatia de a-ti cumpara prin luna ianuarie - februarie o masina cu data fabricatiei cu anul trecut, s-a trecut in avans anul urmatoringfrancisc scrie:acum am intelesdar tot nu inteleg
... daca a fost fabricata in anul x de ce sa apara in hartii ca e fabricata in anul x+1? scuze de off, eu votez pentru C4 pentru ca e mai practic si mai frumos

pai... si Astra face figuri la platavlad scrie:Pe mine cu nimic, dar avind in vedere ca sint foarte blamati cind vine vorba de despagubiri, prefer sa nu ii mai fac un rau in plus celui pe care il lovesc, dindu-i un RCA care face figuri la achitarea devizului.

atentie ca un RCA prost tot impotriva proprietarului masinii se intoarce ... eu am primit o somatie dupa vreo 2 ani de la un accident usor in care am fost vinovat. Tipul isi reparase dauna pe casco (ca sa nu stea dupa RCA) si Casco lui (Tiriac) a cerut banii de la RCA-ul meu. RCA nu a platit reparatia si Casco mi-a facut mie somatie, dupa somatie urmand infatisare la judecatorie... In cazul meu a fost simplu pentru ca RCA-ul (BCR Asig) a facut plata a doua zi dupa ce i-am informat ca am primit somatie, cu scuze de rigoare ca a fost o incurcatura la ei si in plus in anul respectiv mi-au dat si o reducere grasuta la o rata de Cascocommandorsteel scrie:ce te deranjeaza sa-ti faci rca la Carpatica sau Euroins?
Sincer nu stiu, dar si daca ar fi cred ca o sa fie greu sa intelegi ce scriu aia pe acolo! Google nu zice nimic?vlad scrie:Stie careva (Bogdan) daca intr-una din tarile nordice exista vreun forum dedicat Citroen, preferabil C4 ?