Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Offtopic Room !

Mesaj de catalin4u24 »

Acum ca sa o dam un pic in balarii, ce parere aveti, a pasit omu' vreodata pe Luna sau totul a fost un mare fake :roll: :?:
Si daca tot intreb, sa va spun si parerea mea: Fake :!:
Omul n-a pasit niciodata pe Luna, a fost o minciuna tipic americana! Grandomanie made in USA.
Nu sunt sigur ca la ora asta, omul are tehnologia necesara sa poata atinge suprafata lunii, da pai acu' 40 de ani...

Daca va intrebati de ce pun astfel de intrebari... e simplu... e duminica si eu sunt la servici :lol:
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Excesul de sare, zahar si serviciu duce la grave probleme de sanatate. ::P :ok
Si eu sint de acord cu tine in legatura cu aselenizarea. O minciuna de razboiul rece.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Da-i cu Quote daca s-a schimbat pagina sa stie lumea despre ce lucruri interesante vorbim ::P

LE: Mai Vlade, minciuna ca minciuna dar tot tine de 40 de ani incoace...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Daca tot papagali aia conduc lumea cum ai vrea sa fie ?!
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Mai sunt alte 2 mari puteri in lume, doar ca alea nu se dau in spectacol ca si cotropitorii mentionati mai sus :wink:
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

mituc scrie:Asta pentru ca nu nimeresc sa-si ia o masina care sa-i tina 4-5 ani, la prea multe marci inziua de azi aparind problemele dupa 2-3 ani.

Asta e si un efect al modului cum gindesc consumatorii: imi iau ce-mi place indiferent de probleme, ca oricum va fi in garantie 3 ani iar dupa 3 ani imi voi lua altceva care-mi va place dupa ce m-am saturat de actuala.
Sunt oameni care schimba in garantie bielete de directie si bucsi de bara stabilizatoare dupa 4 ani de la cumpararea masinii. Da, da bielete si bucsi, alea care toti producatorii le considera consumabile!
Da, da, dupa 4 ani, ati auzit bine... 4 din aia 7 :ok (ma rog, doar 5 ani sunt din bara in bara + inca 2 pentru motor, tabla etc)
Exista Kia Ceed oameni buni :ok
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Am visat azi noapte ca-mi luasem Hyundai Veloster... numai emilcald e de vina :twisted: si BOOM m-a trezit la realitate un cutremur... WTF
O fi un semn ca o sa-mi iau :roll: :?:

Incepe sa ma obsedeze masina asta :?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DudbVzIb ... re=related[/youtube]
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

catalin4u24 scrie:Da, da bielete si bucsi, alea care toti producatorii le considera consumabile!
Da, da, dupa 4 ani, ati auzit bine... 4 din aia 7 :ok (ma rog, doar 5 ani sunt din bara in bara + inca 2 pentru motor, tabla etc)
Bucsile de la bara stabilizatoare si-o iau peste bot primele si e normal sa le mai schimbi (eu le-am schimbat la fiecare aproximativ 50k km pina acum pe cele de pe fata, iar pe spate n-au nici o treaba). Dar bieletele de directie ce treaba au? Sint din plastic ca la C4 sau cum?
catalin4u24 scrie: Exista Kia Ceed oameni buni :ok
Da. Si mai exista si masini care vireaza. ProCeed 3-usi-FAIL vireaza, saminta normala merge drept eventual se intoarce pe cupola sa ia virajul. Nu chiar ca astra H dar nici foarte departe.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

La ceed/pro pana la face-lift bieletele erau o slabiciune si mai toata lumea le schimba la 30-40k km. Acum la FL au spus ca s-a remediat aceasta problema... ramane de vazut... la fel au zis si de zgomotul produs de amortizoarele spate, ca s-a remediat, dar pe timp de iarna am observat ca inca sunt zgomotoase.
Referitor la cum vireaza ma abtin sa comentez pt ca drept comparatie n-as avea decat fostele masini care le-am detinut, realizezi ca nu-i poti cere sa vireze ca MPS-ul tau dar ti-as da-o o tura pe curbe si sa-mi spui apoi la aceeasi categorie de pret, caci de asta vorbim, ce alta masina mai sta asa pe viraje :wink:
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

mituc scrie:Nissan Puke anyone? Heads up, the Tsunami Puke is coming: http://jalopnik.com/5843721/nissan-euro ... super-juke" onclick="window.open(this.href);return false;
Sfinte cacat! Si DS4-R nu e nici macar in teste!
Din pacate se pare ca va fi one of a kind, nu va fi de serie, ci doar un exercitiu ca sa arate ca se poate... parca nu stim deja ca e posibil orice... Daca un Duster cu motor de GTR a alergat pe Pikes Peak cu atat mai mult poate un Juke caci doar e Nissan #-o

Aiurica scrie:Nu mai vorbesc ca trebuia sa scrie Citroen pe el pentru cele 3 usi...... :applause
Nu vezi ca face Citroen in ultima vreme cu noile modele, vrea doar sa intre in normalitate si sa iasa din exclusivitate.
Asa cum oameni avizati au spus despre DS4 ca nu e chiar nava spatiala fata de normalul C4, asa cum Mugurel a spus despre DS5 ca nu e chiar naveta interstelara... cu toate ca are un interior spectaculos.
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Special pentru emicald se stie:
http://www.autovit.ro/hyundai-veloster-C19933107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

probabil ca , daca mai pui ceva banuti, iti da toate usile :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

@mituc Fii mandru :D http://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/c ... 10710.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai cam sint. Daca cei de la autobild au spus ca mazda 3 2009FAIL e cea mai buna dintre toate compactele de pe piata... e o treaba.

P.S.: velosterul are 1.6 aspirat de 140cp? Sfinte cacat! Foarte tare! Si 167Nm la vreo 4900rpm! Exact cum tre' sa arate un aspirat cu puterea maxima intre 6200 si 6300! Alo, citroen, scularea ba! Puneti si voi niste axe cu came cum trebuie acolo!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

catalin4u24 scrie:Special pentru emicald se stie:
http://www.autovit.ro/hyundai-veloster-C19933107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Foarte buna oferta, zic eu!
Din pacate, nu am in plan sa-mi iau o masina ca aia prea curind...
Urmatoarea masina va fi una de familie, mai mare. Dar nu cred ca in viitorul prea apropiat.
Eu in locul tau m-as gindi sa inlocuiesc Proceed-ul cu asta, si ramii tot in acelasi grup. ;)
Asta daca te ajuta finantele, sigur...
C4
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”