pune aici numele produsului, poza daca se poate, pret informativ si cam de unde se poate achizitiona
Offtopic Room !
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Offtopic Room !
nu faci nici o reclama.
pune aici numele produsului, poza daca se poate, pret informativ si cam de unde se poate achizitiona
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
produsul il am e de la KENT (nu tigarilemihai ham scrie:.karateka1978 scrie:intrebareeee: stie cineva unde se afla evacuarea de la aerul conditionat? ma refer la gaura pe unde iese condensul acela...sau cum dracu ii spune. am spray de curatat si zice ca pe acolo trebuie bagat continutul spray-ului
Este teava pe unde se scurge condensul si se afla sub masina.Eu cand am dat cu spray de dezinfectare am suit masin ape elevator si am bagat pe teava aia.Daca vrei i-ti trimit un mp cu numele produsului folosit si poza exact pe unde sa bagi(sa nu fac reclama aici)
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
norishor scrie:@blu3manx - o cheie programata nu se poate reprograma pe alt IMMO (cel putin nu cu lexia - testat si verificat de mine).Deci nu te chinui sa iti iei o cheie deja programata pt ca poti folosi doar carcasa eventual![]()
Iti trebuie o cheie virgina (noua) ca sa o poti programa
adica mie cand mi-au reprogramat cheia originala dupa ce am pierdut un exemplar la cartec nu ar fi trebuit sa poata a face asta?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Daca nu se poate programa, o vreau eu, fara carca, am nevoie de un buton de pe partea electronica. La mine unu a cedat!
- commandorsteel
- PowerSteel
pfff... acum inteleg de ce schimbi asa des telefoanelecatalin4u24 scrie:Apropo de smartphone'uri, eu cel mai mult le apreciez atunci cand sunt pe wc, si nu mint.
cumparatorii stiu ce faci tu cu ele?
PS. alex te-a prins
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
- commandorsteel
- PowerSteel
e placerea mea si cred ca si alui alexcatalin4u24 scrie:Stai cu geana pe mine si ma astepti sa fac un pas gresit sa ma ataci.
pai... nu prea am aplicatii pe el si-l folosesc doar ptr a vorbi pe el si oarece messcatalin4u24 scrie:Dar tu de ce nu recunosti ca joci poker cand esti labaiepe brontozaurul ala de aifon al tau
iar la baie nu-l mai iau de cand mi-a cazut in galeata cu mopu aferent

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Pai in puii mei daca nu i-ai pus airbag 
Pai ti-ai luat SUV?Mihay scrie:luat si eu niste cauciucuri de iarna, deja traditionalele Nankang275/65/r17 4 buc la baietu au rezolvat rapid . Multumesc
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
Si totusi se invarte!
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Puteai sa pui pozele in topicul special creat pt evoque
viewtopic.php?f=46&t=6473&p=175325&hili ... na#p175325" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=46&t=6473&p=175325&hili ... na#p175325" onclick="window.open(this.href);return false;
- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
mda...foarte frumos...un 4x4 reusit aproape in totalitate...zic aproape pt ca mai toate masinile indiferent de marca sau pret au ceva care nu pica bine...parerea mea!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
arata misto acel evoque. in schimb eu remarc cocalarul de posesor care si-a permis sa blocheze banda 1. merita sa intre unul in ele, sa i-o infunde serios, dar nu dauna totala, si sa fie scos vinovat baiatul, ca oprise aiurea.
Led there b:LIGHT
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
scuze.catalin4u24 scrie:Puteai sa pui pozele in topicul special creat pt evoque![]()
rog pe cineva sa mute postul acolo unde ii e locul
cata, nu cumva tu erai acolo cu spatele..de te urcai in el?
Si totusi se invarte!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai is puse bine aici, se vede clar ca masina e de 2ROL, nici nu stie sa parcheze cum trebuie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- catalin4u24
- StarShip Pilot
@lelu - as vrea eu
Cum apare unu cu o masina tare e cocalar...
Poate a oprit sa-si cumpere tigari si nu era loc de parcare, ce dreq , cum opreste unul cum la zid cu el, sa-l omoram cu pietre.
Vreti civililatie dar voi sunteti primii care aruncati cu claxoane si injuraturi. Daca era in alta tara nu claxona nimeni si astepta sa plece omu d-acolo.
Pur si simplu asteptati sa greseasca unul sa aruncati claxoane si injuraturi, si va dati civilizati ca voi respectati regulile...
Tu ala care claxonezi ca disperatul cand se baga unul pe banda ta si prin o simpla piscare de frana ai putea sa eviti orice, dar nu, ramai blocat pe claxon
Va dati civilizati dar cand a gresit unul se trezeste animalul din voi.
Daca esti mai bun ca el, ignora-l daca el e tampit. Daca ii acorzi atentie esti exact ca el!!!
Fratilor ati ramas blocati pe cuvantul cocalarTomita scrie:arata misto acel evoque. in schimb eu remarc cocalarul de posesor care si-a permis sa blocheze banda 1. merita sa intre unul in ele, sa i-o infunde serios, dar nu dauna totala, si sa fie scos vinovat baiatul, ca oprise aiurea.
Cum apare unu cu o masina tare e cocalar...
Poate a oprit sa-si cumpere tigari si nu era loc de parcare, ce dreq , cum opreste unul cum la zid cu el, sa-l omoram cu pietre.
Vreti civililatie dar voi sunteti primii care aruncati cu claxoane si injuraturi. Daca era in alta tara nu claxona nimeni si astepta sa plece omu d-acolo.
Pur si simplu asteptati sa greseasca unul sa aruncati claxoane si injuraturi, si va dati civilizati ca voi respectati regulile...
Tu ala care claxonezi ca disperatul cand se baga unul pe banda ta si prin o simpla piscare de frana ai putea sa eviti orice, dar nu, ramai blocat pe claxon
Va dati civilizati dar cand a gresit unul se trezeste animalul din voi.
Daca esti mai bun ca el, ignora-l daca el e tampit. Daca ii acorzi atentie esti exact ca el!!!