Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Juliu »

Superba scrisoare!
Magarul asta de senator Viorel Badea este, bineinteles, de la PDL. Au inceput deja sa traga tare pe diaspora, de unde stiu ca pot plusa cu un procent mai mult decat extra, fiind vorba de milioane de voturi.
Tot cu sprijinul diasporei au castigat alegerile in 2009, peste 50% dintre romanii aflati peste granite votandu-i.

In tara, pedelistii stiu ca pute a cocina la cat de tare s-au scapat pe ei, nu este de mirare ca au inceput campania electorala cu diaspora unde le sunt sperantele.
Cred ca vor incepe mai tarziu in tara si mizeaza mult pe furtisagul voturilor sau alte smecherii, sacii de zahar, cartofi, carnati, prin sate si comune.. La cat de tare pute treaba, au reflectat temeinic, ... de porci si magari.

@Catalin: Ce mult seamana Genesis Coupe cu DS4, dar cel mai frumos dintre cele doua, ramane tot DS5. ::P
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

in diaspora i-a votat draq. acolo au furat alegerile. doar au fost si aparute reportaje cu niste localitati care aveau mai mult decat era posibil.
in america a fost marea miscare, parca imi amintesc
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Daca nu prezinti niste fise, reportaje, macar un articol de presa al unei agentii de media consacrate si de incredere, nu te credem. :mrgreen:

http://www.infomm.ro/cum-a-votat-diaspo ... trainatate" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.gandul.info/politica/straini ... ra-5158551" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.euractiv.ro/uniunea-european ... eoana.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Eu am gresit, media a fost de peste 70%, nu peste 50% voturi pentru Basescu. Mai este nevoie sa iti spun ca romanii de peste Prut au votat in proportie de peste 90% cu Basinescu?
Diaspora i-a votat fara doar si poate.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Yaz

Mesaj de Yaz »

Interesante link-urile.

Pe el il iubeste poporul nu pe altcineva........
" Eu nu blochez intersectia. "
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

am o intrebare poate ma lamureste cineva hayonul meu saracul nu prea se mai ridica singurel sta cam in ce pozitie il pun daca schimb telescoapele alea sau cum se numesc rezolv problema??
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Pai la C4 oricum nu se ridica singurel,trebuie ajutat.Ideea e sa stea,sa nu iti cada in cap.Poti sa incerci cu unele noi,poate sunt mai viguroase... Desi de exemplu daca il deschizi si sta cum il pui eu zic ca e ok.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Parca nu costau chiar putin telescoapele alea daca le cumperi de la Citroen :?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

fanut scrie:am o intrebare poate ma lamureste cineva hayonul meu saracul nu prea se mai ridica singurel sta cam in ce pozitie il pun daca schimb telescoapele alea sau cum se numesc rezolv problema??
Eu zic sa ne vedem sa ti-l dau cu niste silicon si te mai gindesti dupa aia daca le schimbi sau nu.
Oricum, in anotimpul rece ar trebui sa te astepti sa nu se mai ridice singur asa usor pentru ca aerul din acele amortizoare s-a contractat si nu mai au aceeasi presiune ca vara.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
fanut

Mesaj de fanut »

eu cand am cumparat masina la deschiderea hayon-ului cam de la jumatatea cursei cat are telescopul ala se ridica singur in sus , acum nu se mai ridica :( ce e drept nu m am gandit ca e rece afara.P.S. un telescop de ala e 90 lei aftermarket
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

La 90 de lei nu chiar scump e ok... Se merita sa le schimbi.
mituc

Mesaj de mituc »

2 fis-fis-uri de silicon pentru revitalizarea garniturilor din interior sint gratis.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
fanut

Mesaj de fanut »

ma inscriu daca e moca :hi poate sambata poate duminica ai drum prin centru , palat, copou, poate l prind si pe IS xx VLD trebuia sa l sun weekendul trecut si nu l am mai sunat sa mi arate ceva pe la bord
mituc

Mesaj de mituc »

Simbata e posibil sa am sau daca nu am ii pot face, duminica nu. Deci vedeti ce ora alegeti simbata undeva preferabil dupa 13:00, poate revitalizam amortizoarele de la haion cu un pis mic dintr-un spray. Spray-ul il aduc eu, evident, dar i-l facturam lui VLD.

vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

Pe persoana fizica :D
fanut

Mesaj de fanut »

pai se poate sambata la ora 14-14,30-15 la Palatul Culturii??? Poate si Mituc si Vlad?? :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”