partea cu Kit-ul cred ca e intr-adevar pentru multa pricepere si migala dar punctul cel mai interesant ptr mine era de unde iei vopsea la codul culorii la sprai si cum faci sa nu sara de pe materialele de plastic:D?
Eu mi-am vopsit ochelarii asa cu dungi dar culoarea se vede ca difera si parca de la 4/5 spalare incepe si sa se cojeasca putin
eu le-am facut mai mult sa vad ce iese si ma gandesc sa refac cumva toata treaba dar la modul:treaba facuta cu simtul raspunderii nu de teste
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
pai pt ORICE vopsire a unei suprafete din plastic iti trebuie plastic primer. se gaseste la orice stand de vopsele.
spray in codul masinii, il gasesti la fel la f multe magazine care fac vopsele.
daca nu in targ la vitan cu siguranta.
pretul per spray este undeva intre 35-55 ron.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
trebuie sa ii multumesc si eu pe aceasta cale mesterului aiurica fara de care acesta lucrare ar fi fost imposibila )
acum fara caterinca lucrarea a iesit impecabila, la linie. a montat si a demontat bara de vreo 4 ori si nu pentru niste chestii f sesizabile... ci pentru ca totul sa fie la linie ... merci mult relu!
cum i am zis si lui : mare mester!
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar
Locul IICupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
impreuna cu MihaiGiani, am reusit sa dam jos un volan de c4 si sa montam un altul de piele.
Muntos a fost cel s-a pus la dispozitia cercetarii si a dezvoltarii comunitatii!
desi au fost momente in care credeam ca va duce masina pe platforma acasa, acum dupa ce am terminat, totul e mai clar.
poze:
m-as apuca sa fac cateva daca sunt cereri. practic ideea e sa le fac din fibra si sa inlocuiasca bad boy look ul cu niste costuri mai mici. Vor fi niste ploape care se aplica pe far , din fibra de sticla.
poza la ce daca nu am facut inca....
daca vrei arata-mi cam ce forma vrei.Ideea mea era de un bad boy ca la mine dar din pleope....astfel nu vopsesti capota....fibra....etc.
avand in vedere criza....si bugetul redus....tu esti salvarea mea ...m-ar interesa ...eu sincer am vrut bad boy look facut ca la carte...dar bugetul fiind redus...chiar m-ar bate gandu ce zici tu....si sunt sigur ca se vor gasi ceva pasionati de mana ta de lucru, pe langa mine