Pret piese Citroen C4

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai ce draq e asa secret se afisati lista de preturi cu tot cu adaos si tva?
candymann

Mesaj de candymann »

mihaysmen scrie:pai ce draq e asa secret se afisati lista de preturi cu tot cu adaos si tva?
intreaba-l pe mugurel. el iti poate raspunde la intrebare si poate afli de ce dreq e asa secret. :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da tu de ce nu poti? preferi sa intrebam mereu cat e un surub cat e o piulita? bun nu vrei sa le pui nu le pune! dar DE CE nu le pui? oricum unele sunt preturil ptr autoturismele reparate pe Casco si altele sunt ptr " la liber " sa zicem.Ma repet eu nu vreau sa`mi zici cu cat le luati voi dar ce e asa secret din a posta o lista cu tot ce se poate cumpara de la voi de genul janta aliaj=2000 Ron cu tot cu tva si adaos? sunteti mai mult decat absurzi!!
candymann

Mesaj de candymann »

este o lista cu zeci dc nu, sute de mii de repere, care sunt ordonate dupa nishte coduri pe care le iei dintr-un program de service. pricepit?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

din pacate chiar stiu programele alea gen Tec Doc sau cum se mai cheama acum. cu o serie de sasiu ai putea sa scoti macar acele repere care se schimba mai des gen bucse, amortizoare , placutze frana, discuri etc. priceput? daca esti priceput rezolvi repede pac- pac cum ar zice unii :D
candymann

Mesaj de candymann »

mdada, dar pe mine nu ma doare nici gura nici mainile sa va spun pretzuri. :D
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Stie cineva cat costa o sonda de oxigen ? Codul este 1628ky sau 1682ky.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
candymann

Mesaj de candymann »

muntos scrie:Stie cineva cat costa o sonda de oxigen ? Codul este 1628ky sau 1682ky.
dc ai rabdare itzi spun eu!
candymann

Mesaj de candymann »

@muntos 636.35 RON, iar codul este 1628KY.
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Pret cu TVA sau fara ?
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
candymann

Mesaj de candymann »

@muntos cu!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

mituc scrie:Prezoane jante aliaj - 4 bucati - 29.51RON fara TVA (7.38RON fara TVA/buc).
Bai fratilor, deci la cit cap de tanc am fost eu tot asa si aia de la service care mi-au vindut doar 4 prezoane !:D Aseara inainte de culcare mi-am dat seama ca e 1 martie, afara erau 14C, si ma gindeam sa-mi pun gumele de vara cu jantele de aliaj. 4 jante, 4 prezoane, rezonau lucrurile dar ceva nu se pupa :sign5: :sign6:
Abia astept sa vad ce moace or sa faca astia de pe la magazinele locale cind o sa le cer 12 prezoane, si nu 16 :) Bine macar ca nu mi-am dat seama la service, ci "doar" la aproape o saptamina dupa ce le-am cumparat :oops: :lol:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

mituc scrie:Prezoane jante aliaj - 4 bucati - 29.51RON fara TVA (7.38RON fara TVA/buc).
Acelasi prezon la Peugeot este 9 lei fara TVA.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

http://elitecat.cz/
Foarte tare! Asa puteti vedea cam ce adaosuri au service-urile.

PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

mituc scrie:http://elitecat.cz/
Foarte tare! Asa puteti vedea cam ce adaosuri au service-urile.

primul lucru care mi-a sarit in ochi este faptul ca avem la frane, discuri brembo/ventilate la un pret de sta mata in coada...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”