ceva mediu ca pret...ca mai am si altele de facut la masina, boxe, arcuri... etcShadow scrie:Ba da, cel putin la mine a fost, pt ca HU aftermarket are mult mai multa putere, iar boxele duc mai mult decat poate sa scoata HU stock.
Alex, depinde cat esti dispus sa investesti.
Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX
- alexchivu
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
Atomiku
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
tare curios as fi sa ascultsi eu ceva in C4 tau .Shadow scrie:Sa stii ca si mie imi place sa "bubuie", dar asta nu ma face...
asa ptr urechea mea .. faci o invitatie ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Daca vrei pot sa-ti fac o invitatie in Honda, pt ca C4 l-am dat demult.
In Honda am schimbat absolut tot, HU, difuzoare, inzonorizat.
Poate la o intalnire daca vine si cel caruia i-am vandut masina, o sa auzi diferenta.
In Honda am schimbat absolut tot, HU, difuzoare, inzonorizat.
Poate la o intalnire daca vine si cel caruia i-am vandut masina, o sa auzi diferenta.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
@ shadow
ok merci de invitatie .. merge si la Honda
conditia sa fie pe seara si prin Bucuresti
ok merci de invitatie .. merge si la Honda
conditia sa fie pe seara si prin Bucuresti
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
@pasare dvd meu noname ( innovatek) i`a incantat pe cei de la be-loud cand am montat subwoferul.cand au auzit pretul (1100ron) nu le venea sa creada. misto sunt cele cu ecran de 7 dar nu cred ca mai ai fata detasabila si daca nu sunt de calitate ( mai scumpe) in timp se duce motorasul ala care ridica ecranul asa ca aveti grija ce cumparati.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
nero
- Robotizat
90% din cei care monteaza sisteme aftermarket n-au nicio legatura cu sound quality, nu neaparat pentru ca nu s-ar pricepe, ci pentru ca nu-i intereseaza, nu asta se cere. Ca idee, omul are 2 urechi, ideal ar fi ca sunetul sa vina din 2 surse ca sa creeze soundstage-ul cat mai corect. Cand ai 20 de difuzoare in masina, nici nu se mai poate pune problema de soundstage, pana si stereofonia devine un mit. Un mare avantaj la C4 e ca are tweeter-ele in bord, mai in fata. Cand ai tweeter-ele in dreptul oglinzilor (ca la majoritatea masinilor din clasa), cel din stanga e cam la 30-40cm de ureche, iar cel din dreapta la 150cm, caz in care nicio compensare nu le mai poate face sa se auda la fel. Marea problema la C4 e ca nu poti crea incinta acustica in usi (valabil pentru majoritatea masinilor din clasa compacta), deci daca vrei si vrecvente joase iti trebuie un sub, cu care vei distruge total calitatea sunetului (indiferent cat de bun ar fi).
Totusi, practica difera putin de teorie, pana la urma utilizatorul trebuie sa fie multumit de sunet, daca lui ii place sa bubuie... nu-i nimic gresit in asta, e chestie de gusturi. Dar, dupa cum am mai spus, mie imi place ca un instrument sa sune ca si cum ar fi "live" si vocea sa sune a voce. Mai ascult si muzica "unplugged" din cand in cand si nu-mi place ca un instrument sa sune aiurea. Deci deocamdata prefer sa las sistemul audio asa cum e, daca as vrea sa-l fac sa sune mai bine ar costa mult prea mult.
Totusi, practica difera putin de teorie, pana la urma utilizatorul trebuie sa fie multumit de sunet, daca lui ii place sa bubuie... nu-i nimic gresit in asta, e chestie de gusturi. Dar, dupa cum am mai spus, mie imi place ca un instrument sa sune ca si cum ar fi "live" si vocea sa sune a voce. Mai ascult si muzica "unplugged" din cand in cand si nu-mi place ca un instrument sa sune aiurea. Deci deocamdata prefer sa las sistemul audio asa cum e, daca as vrea sa-l fac sa sune mai bine ar costa mult prea mult.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Sa intri tu in Kia Ceed, sa vezi cum se aude muzica, si cat de bine e antifonata... Sa vezi ce bine prinde radio...
Golful, Astra, pana si Meganul au usile super bine captusite, de au rezonanta aia la frecvente joase, de zici ca ai woofer!
C4 e o masina ieftina, asa e perceputa si asa si este la figurat!
Golful, Astra, pana si Meganul au usile super bine captusite, de au rezonanta aia la frecvente joase, de zici ca ai woofer!
C4 e o masina ieftina, asa e perceputa si asa si este la figurat!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sa intri tu in kia ceed, iti trece muzica dupa prima curba luata mai tare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
-
crocodilu
corect, putem reveni la usb box ? Ma intereseaza si pe mine foarte mult asa ceva, in Brasov n-a auzit nimeni de el, ATS-ul nu-mi raspunde la mail....
Daca prin absurd reusesc sa-l cumpar de la ATS, stie cineva cum se monteaza, cat de greu e, etc ? N-as da 1 mil pe benzina pana in Bucuresti ca sa-l monteze ei...
Daca prin absurd reusesc sa-l cumpar de la ATS, stie cineva cum se monteaza, cat de greu e, etc ? N-as da 1 mil pe benzina pana in Bucuresti ca sa-l monteze ei...
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC