Clasament piloti si constructori 2007

Totul despre WRC (în special C4 WRC), Formula 1...
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Sunt de acord cu tine Mugurel, nu compar C4 de 90 CP cu un FR. Insa C4 al meu nu mi s-a parut o masina prea stabila pt pretentiile mele. De aceea am pus retorica intrebare: "Cum o fi "by Loeb?"
Eu pot sa fac comparatii cu ce am condus, iar FR se apropie de senzatiile care le-am trait la curse.
Atat FR cat si VTS sunt altceva, alte masini dacat cele normale, sa zic asa.
Dar daca nu m-ai lasat in parcare sa dau la masina ta :lol: de unde sa stiu?
:lol: :lol:
Poate ma invitati la o testare cu "by Loeb" ca sa ma pot pronunta :oops:
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

mie chiar imi place discutia..
btw, voi astia care stiti in ale curselor nu ne faceti si noua un instructaj prin corespondenta? vb serios... (macar dictarile copilotilor ni le explicati?)
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
onacus

Mesaj de onacus »

Am sa fiu putin rau :lol:

C4 intai a fost facuta pentru noi - cumparatorii de rand, abia apoi s-a facut modelul WRC, care este cu totul altceva - are in comun cu C4 doar forma. Ca o concluzie logica, nu s-a luat nimic din WRC pentru a se pune in modelul de serie. Din experientele anterioare WRC oare ce s-a luat (Xsara de ex.) nu stiu ce, asa ca nu pot sa ma pronunt. Dar sincer am indoieli.

C4 sta altfel decat 307 in curbe pentru ca este altfel proiectata. Sunt multe diferente si nu cred ca are rost sa le comparam. Plus ca segmentul de piata este total diferit si cu asteptari total diferite.

Eu sincer cred ca la multe marci chestia asta cu "experienta competitionala pusa pe masina de serie" este praf in ochi. Exceptie fac Evo, STI, Megane II RS F1 si poate inca cateva de care nu am eu habar. Dar astea sunt modele super-sport si sunt putine in comparatie cu restul - iar banii sunt si ei in alte segmente fata de productia de serie normala.

Eu sincer ma asteptam la fiabilitate. Asta este lucrul care ma dezamageste... Dar la asta contribuie nu doar masina si proprietarul ei, ci si cei din service...
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

@onacus: nu e chiar asa cum spui tu. am sa iti dau 2 exemple sugestive: pompa de apa (care este de plastic si identica si la serie si la wrc) si caseta de directie cu conductele de racire. sunt 2 ex ale unor elemente extrem de fiabile pe C4 in comparatie cu BMW si VW. I-a fiert cuiva motorul de forumurile citroniste? nu imi aduc aminte. daca stii tu masina sa mi-o arati. sa-ti spun cate garnituri de chiulasa de 2.0tdi am vandut pana acum, in conditiile in care a aparut motorul de 2,5ani? asta este aportul adus de experienta din curse. ma repet, nu puteti sa ii cereti lui loeb sa va faca plasticurile de vreun material anume pt k nu este obiectul lui de activitate.
si ar mai fi o chestie interesanta: Bugalski se plimba de la inceputul lunii nov cu noul c5 2.7bva exclusive, argintiu. dar crezi ca oricat l-ar omora el, ar putea simula conditiile din trafic din buc? niciodata!
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Problema insa se pune si altfel. Cand marketingul de la Citroen a considerat ca trebuie promovat C4 atunci au scos Xsara din WRC, care atunci era campiona mondiala si pus sub Loeb un C4 - cu care a si castigat. Insa nu intotdeauna este asa, vezi insuccesul la Peugeot 307 WRC in comparatie cu 206 WRC care castiga tot inainte sa fie scos din uz.
Am spus de multe ori si ma repet si acum, tot ce este comun intre C4 al vostru si C4 WRC, este sigla!
Restul este marketing si business si cand va trebui promovat de ex noul C3 pt vanzari vor scoate de sub Loeb C4 WRC si va trebui sa piloteze C3 Super2000 chiar daca va domina cu C4 tot campionatul.
S-a intamplat si inainte (206->307) si se va mai intampla si in viitor...
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
Scrie răspuns

Înapoi la “WRC, F1...”