Am sa fiu putin rau
C4 intai a fost facuta pentru noi - cumparatorii de rand, abia apoi s-a facut modelul WRC, care este cu totul altceva - are in comun cu C4 doar forma. Ca o concluzie logica, nu s-a luat nimic din WRC pentru a se pune in modelul de serie. Din experientele anterioare WRC oare ce s-a luat (Xsara de ex.) nu stiu ce, asa ca nu pot sa ma pronunt. Dar sincer am indoieli.
C4 sta altfel decat 307 in curbe pentru ca este altfel proiectata. Sunt multe diferente si nu cred ca are rost sa le comparam. Plus ca segmentul de piata este total diferit si cu asteptari total diferite.
Eu sincer cred ca la multe marci chestia asta cu "experienta competitionala pusa pe masina de serie" este praf in ochi. Exceptie fac Evo, STI, Megane II RS F1 si poate inca cateva de care nu am eu habar. Dar astea sunt modele super-sport si sunt putine in comparatie cu restul - iar banii sunt si ei in alte segmente fata de productia de serie normala.
Eu sincer ma asteptam la fiabilitate. Asta este lucrul care ma dezamageste... Dar la asta contribuie nu doar masina si proprietarul ei, ci si cei din service...