si eu azi cand am alimentat imi arata ca mai am 2 liniute si mai fac 140 km parca. becu nu se aprinsese, dar dupa ultima experienta cand am asteptat sa se aprinda becu nu mai risc. la alimentare am bagat 59.07, deci daca rezorvorul e cam de 60, 61 sa zicem in urmatorii 10-15 km iar ramaneam fara. cei de la service au zis ca nu e o problema cu sonda dar eu nu cred. cand am luat masina mai faceam cam 60-100km cu becu aprins (nu am incercat niciodata sa vad exact cat, dar mult mai mult ca acum).basy scrie:Aseara am dat si eu peste o problema de genul asta. Pana acum nu am avut nici un fel de problema cu indicatorul de benzina. M-am dus sa bag motorina, mai imi arata ca fac 140 km, nu mi se aprinsese becul de la combustibil, fac plinul si cand ma uit cat am bagat, surpriza, 59,69 l. WTF???
Indicator nivel benzina
-
sebi
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Indicator nivel benzina
si la mine e in felul urmator: mi se aprinde becul intotdeauna cand mai am 2 liniute si 110-120 de km..depinde ritmul in care am mers in ultima perioada... am mers odata vre`o 30 de km si apoi am bagat motorina de vreo 25-30 de lei...nu mai tin minte ca a fost demult... si imi arata la fel... ca si cum n`ar fii intrat deloc in ea
de atunci am tot experimentat si am obs ca daca se aprinde becul si mai merg un pik... nu isi mai revine decat dupa ce bea 10 L , altfel imi arata la fel